Velká honička (15.11. - 28.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

A začínám věřit že zítra bude poník doma:D:D

2. TKUB

TKUB Perspektivní autor

ahoj všem
    levá strana hotova, vypadlo 102 fl., takže spokojenost, ještě několik her na pravé straně. Hledání bylo fajn, akorát, já nebyla tak dobrá.

3. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, poník je doma. Chybí ještě 7 her a bude všechno hotovo.;)

4. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Konec dnes ráno, 84 florenů. No, mohlo to být lepší. Měl někdo méně ?
    Hodně zdaru těm, kdo ještě pěstují, a dobré oko :-D

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Měla jsem tuším jen 81 nebo 82 FL, tak jsem tě předstihla :D

6. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahojte,tak koniec na oboch stranach,vypadlo,99 florenov,som spokojna kedze nekupujem,len co dostanem za postup a s uloh,kino nejde uz nejaku dobu,mam 203 florenov,co som za tie roky nikdy nemala :inlove:
    Vsetkym drzim palce,nech dojdu do zdarneho konca :)

7. polacka

polacka Vévoda fóra

Tak hotovo a z bedny 96 FL. Asi lepší než drátem do oka. Ostatním trpělivost a hezkou hru.

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

To se to vleče... hlavně když si farmář pospí a prošvihne celou jednu sklizeň... ale času pořád dost, poníka chcu a potřebuju a tak budu sázet a sklízet a hledat dál... Když se zadaří a dohraju to celé, zlobit se určitě nebudu 8) Gratuluju hotovsonům a držím pěsti sama sobě i těm, co se ještě honí za nějakým výsledkem ;)

9. Mkuře

Mkuře Vážený autor

28/89 hotovo tak snad se mi povede vše dokončit :-D

10. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak fajn koník - poník je na ploše, zbourala jsem kvůli němu jinou stáj abych na něj nezapomněla.
    Teď ten zbytek, to už tam fakt nenechám.

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Včera ráno jsem dokončila i pravou stranu a díky BZ jsem dosáhla cíle a protože deštivý víkend předemnou ,tak jsem se pustila do akcí i na druhých farmách,kde bylo nysysleno z obr stromů SH a pár kuponů na komb.Sice tam nedokončím ale snaha byla;)

12. myš59

myš59 Vévoda fóra

holááá holááá prac.víkend za mnou a můj stav je 76/5188 =průměr 68,2;)napěstováno mám na dalších 7 hwer, tak ještě jednou tolik a ty saze? Škoda mluvit

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Neboj, to dopadá... a semotamo, když to vyjde, i nesousedi něco pošlou, stačí poptat v posílání dárků... ;)

jirinasinova198, myš59 a tomaskomiska tohle ocenili.
  14. babina51

babina51 Veterán fóra

Hotovo 100/100,ale byla to fuška.Díky za tip dát na BAHA obyč. papoušky.Sklízela jsem je celý den a padalo to z nich parádně.Z beden 96 fl.
    FA187...BAHA431

15. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

Ahojte, kde sa da napisat o zaslanie vypadavatiek tym co uz maju hotovo?

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Trilian55 - požádat spoluhráče o zaslání vypadávátek můžeš ve vlákně Zasílání a výměna dárků
    Edit: zaslat vypadávátko ti může kdokoliv - nemusí mít nutně hotovo ;)

17. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Paráda,tak se mi podařilo udělat celý úkol 100/100xD8) Všem co finišují,přeji hodně padátek,hezký večer;)

18. Bendin

Bendin Pisálek fóra

Akce hotová, RT veliký plus za akci, byla super a zábavná, minihra rychlá, žádná velká a nudná zdržovačka, za mě pochvala. Jinak všem přeji ať se zdárně zadaří dokončit :)

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak dalsi hruza hotova (z myho pohledu), pochopitelne s prumerem lehce nad 61 jsem delal "prescasovy" hledani... dost noci padlo na pohopole s SH, sice ted mam rezervu, ale nevypadalo to dlouho dobre (sotva 1$ rezervy)... do odmen se nedivam, dal jsem dekorky ale jeste musim pridat upgrady... bedny necham na jindy, treba potesi co v nich najdu :)
    Ted si "odpocinu" pro dvou zbyvajicich akcich :)

20. marianko77

marianko77 Pilný autor

tak ja tiež hlásim hotovo, pár krát som to dal za 80 bodov, ale väčšinou za 71 bodov. Bedne z florénmi dali 117 ks. Pán boh zaplať. A teraz konečne trochu dopestujem do stodoly.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.