Velká honička (15.11. - 28.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

U nás asi hodně topí, sazí je plno, ale ta akční bez bonusů pokulhává ,-)))
    Statistik nejsem, průměr nepočítám ,-) nejvíc zatím několikrát 71.
    13/43 pořadové číslo

Pořád čtu, dostanu se k morčeti, poníkovi bez nich neodejdu ,-)))) posunutím zjistím, že jsou to jen tajemky ,-)))) tak u mě zbytečné honění... (na odměny v ofi nekoukám).

Naposledy upraveno: 19/11/18
  2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Stejne jako u Renza i tady to neni o farmareni ale o akcnim hrani - na to jsou jiny hry, hlavne teda temer vsechny... tak proc to tahat do neceho co ma byt o trpelivem pestovani, ze?
    No trochu jsem se zlepsil, ale stejne si vubec nic nepamatuju, je to zahul na moje unaveny oci a ruce - proc bych si platil kombajn, kdybych chtel dat stovky klikacek za kratky cas?
    Takze stale pestuju co to da, po sklizni mam tesne k planu ale je to velky riziko...

Vypadavat ma 462 sazi/den, v tuto chvili ma byt 1920 (nebo chybet 4080 ), mam 2924 (chybi 3076 ), mam 48% hotovo.
    Stav kaliander : idealne 26875 kusu (6462/den ), mam 27057 z 84000 (32% ).
    Zatim uplynulo 31% casu, zbyva 212 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn maximalne na 120 detektivel, mam nyni 36 hotovych.

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pitrýsku - v pravé straně jsou poník a morče jako odměna bez tajemných ;)

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, napravo je to na jistotu...

EDIT: Aha, evoku četla dřív :)

5. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

ahojte,tak jsem se rozhodl že z farmy ráno,až dozrají stromy, všechny je odstraním,zdá se mi že to z nich moc nepadá,v mém případě se jedná o 90 kousků a místo nich dám pidipole, sklízím 5x denně což je o 450 akčních více a myslím že napadá i více sazí než ze stromů po 20ti hodinách.Na Baha nevím,váhám zda všechno rozbít ale saze jsou saze. Zatím mám odehráno 40 her,dle farmsčotu jsem v zelených číslech (ale jen na stonek)

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

evoku57, Y_n_O: jéé díky, tak tam jsem nedoroloval ,-))), ale asi se ani nedoplazím ,-)

Edit
    : opravdu tam jsou ,-)))) to je pro mě hudba budoucnosti, ale jedno morče mám a poník taky časem přikluše.

7. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahojte,tak od rana,nenastal velky pokrok aj ked som cajot poliala superkom 3 krat.
    Teraz : 55 lava strana,3652 prava strana.
    Akcneho 4175 plus nasadene,sadze 21.
    Je to hrozny nepomer o hod.a pol pozbieram zase akcne a cajot,ale pomer akcneho oproti sadziam bude este vacsi a to mam super susedky a susedov co mi ich posielaju
    :inlove:

8. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

co 4 hodky sklízím s vodou a MJS a pořád málo akčních, vždy ledva vypadne na dvě hry,sklízím kol půl noci ,pak v 6 ráno pokud se sama nevzbudím dřív, zkrátka 5-6 sklízní a mám tak málo, nebo udělaných 39 her je v zelených? Nevím ,když tady už čtu,že někteří mají už stonek,ke kterému mi chybí ještě 21 her

9. stěby

stěby Hvězda fóra

Akční mám na deset her dopředu, ale saze ani na jednu :wuerg:. Zle je, matičko, zle je :oops:. Ale nasadil jsem nejtěžší kalibr na bahamu, tak uvidim, co to dá :music:. Mám skromný cíl - vlevo floreny, vpravo poník. A já to dám, i kdyby Mouseau na koze jezdil 8);).

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

stěby, taky mi víkendové bonusy popostrčily kaliandru... přes noc byly na dnešek už dlouhodobky; saze padají z akční tak na jednu hru; ale jak to propočítám s potřebou akčního a střídáním šlechtěných a pokrácených kytek, zeleniny, obilí i stromů, to musí vyjít xD Akce je až do dvacátého osmého od patnáctého. Jsem za polovinou. Po čtyřech dnech.. Když nevypadne net ani doma ani v práci, budu se smát minimálně o den dřív na poníka a počítat floreny z beden... A to možná i ještě o den dřív...

11. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

mám vlevo 49 her a vpravo 3250 bodíků,protože ze sklizně dám jen 2 hry ráno zbourám obrstromy,kterých mám moc

12. slootr

slootr Baron fóra

Jedu jen na dvou plochách, přesto se docela daří. Mám odehráno 51 her, na hru číslo 52 se mele. Jestli všechno půjde tak, jak má, mělo by být příští pondělí hotovo. O body vpravo se nebojím, mám 3 591 a hraju standardně za 71, občas za 80. Když rychle klikám. Taky už se moc těším na level 200, kterej je na dohled. :)

13. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Mám morče ... lidi zlatý, já mám morče ... se snad radostí zblázním :inlove: snad mně nechcípne jako to, co jsem měl v dětství o_O:)

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

bbowling Gratuluji ti k morčátku když ho budeš krmit neumře ti hlady

15. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Bursuk59 - jdi na strejdu Gůgla,zadej Farmsčot,stáhni si tento program,zadej do tabulky potřebné údaje a budeš vědět jak na tom jsi.

16. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

58her/3734bodů, už mi zbývá jen 23 sklizní:p
    deMentos

17. dencice

dencice Stálice fóra

15/46 pomalinku postupuji, ještě, že je na to docela dost času...i tak, stihnu co stihnu...:)

18. Astat.

Astat. Stálice fóra

Odehráno 34 miniher (14/50), daří se mi dohledávat v poli +16, několikrát padlo i +25. I když z počátku to nebylo ani za +5.
    To překvapení, když se z lepící pásky vyklubala matice. (Matice? Tady je někde matice?)

19. Lida7373

Lida7373 Stará škola

A první den, byla pohlednice magnet a dneska už to byla zase pohlednice. :-D
    Proběhli úpravy....

jirinasinova198, myš59 a evainfo tohle ocenili.
  20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Do stonku chybí tři hry a morče už je doma :D Edit: stonek je doma a dává neskutečných přes milion BZ, jupííí :music:

Lído7373 - pohlednice a magnetka jsou dvě rozdílné věci, každá zvlášť ;)

Naposledy upraveno: 20/11/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.