Velká honička (11.7. - 23.7.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/7/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana151049 - tak zkus vlézt do toho nastavení, jak jsem ti psala :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. polacka

polacka Vévoda fóra

Akcička je super, jelikož mám Americký topol. Jupíí

-migos- a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Ahojte, prosím kúpila som mixer na floreny ale neviem ho nikde nájsť.Dakujem

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mamanka21211 - ahoj, dívala jsi se v dekoracích ?
    Příště směřuj svou otázku do dotazů - všeobecné dotazy nebo dotazy nováčků - tady probíhá diskuze k akci Velká honička ;)

5. Plea

Plea Pilný autor

Trošku jsem si syslila pokusy, tak se mi to nakupilo a dnes jsem to musela dohnat, odehráno 84 her, už vidím ty předměty snad všude xD Levá straná 208 a pravá 27 581, bodové ztráty jsou akorát při učení nových scén či když se to seká jako dnes, jinak je to obvykle na plný počet..
    Mám obrovskou radost z tajemniček, konečně mám své první činčilky a rovnou dvoje :D

6. libakos

libakos Polobůh fóra

Levá strana hotová už v sobotu,pravou nestihnu.Zasekla jsem se na nových místnostech a až teď ke konci jsem začla hledání za 90sek a mrzí mě že jsem to nezačla už dříve, mohla jsem stihnout i tu stranu pravou.Tak třeba příště....Z tajemnic vše do lišty:(

krtekradek73 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Skali - zapnuté to bylo,tak jsem to vypla a zase zapla a už to jde. Díííky

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  8. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Konečně dokončena i levá strana, pravá byla už včera večer. Jela jsem hledání za 90s většinou za 135 bodů, tak to pěkně přibývalo. Zbytek už jsem dojela hledáním 10 předmětů, aby to rychleji odsejpalo. Zbylo mi 598 lup, nějak na ně při učení zapomínám a pak už jen zdržují.

krtekradek73 tohle ocenil(a).
  9. vladca

vladca Stará škola

aktuálne 226/23394 ... zajtra to dám ;)
    vľavo na komplet, vpravo po bedne s FL ....

10. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Dobré ráno, jela jsem jen hledání rozdílů většinou se ziskem 95-105, a ted končím na 44/99, baví mě to ale u tohohle typu akcí se nikdy nedostanu nijak vysoko a málokdy mám stonek. Nevadí zase bylo dost volných polí na doplnění stodoly :D. Mějte hezky den.

11. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Na pravou stranu stačilo 212 her, levou jsem právě dorazila. Na to, že jsem 5 dní v minulém týdnu na dovolené sklízela jen nepravidelně na mobilu, to vyšlo ještě dobře. Hrála jsem 90s, člověk se při tom rychle naučí, kde co je. Třeba pekárnu jsem na 4.pokus dala komplet. Pak už jsem se snažila jen uhrát to co nejrychleji, nejvíc mi zbylo na konci 20s.
    Hledání je moje nejoblíbenější minihra. Škoda jen, že některé drobné a malé předměty se těžko trefují. Taková pekárna nebo kuchyň jde o mnoho líp.
    Jednu věc musím obzvlášť pochválit a budu ráda, když se stane pravidlem. Akce jen na jedné ploše, padátka na dvou, nepěstuje se tolik akční a na farmě zůstává místo na zvěř (hnůj) nebo dlouhé kytky do družstva (padátka).

Naposledy upraveno: 23/7/19
  12. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Akci jsem jela na pohodu, bez vize získání stonku, ale i velké zisky BZ a TBZ byly lákavé, postupy v levelech milé ;). Přesto jsem se dohledala i ke stonku, který je již funkční. Zbývá ještě trochu času do konce hry, a tak se ještě pár milých výher zadaří. Hledání ve známých místnostech bylo samozřejmě lehčí, v nových jsem občas pěkně tápala. Nejhorší byl pro mě Kocourův trezor :D. Musím souhlasit s příspěvkem výše, že některé drobné a malé předměty se těžko trefují a identifikují. Přeji všem pěknou hru

Honzulka05, MatysekKamilek a burds tohle ocenili.
  13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No leva strana chybi 2 hry, to jeste doufam sklidim-namelu-odehraju... prava strana tragedie, 139 odmen, takze plno zajimavyho zustane...

14. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    akce dokončena komplet. Myslím, že mám na nějakou dobu vybrané štěstí - 2x manta, 1x americký topol, 84 Fl ze 3 beden. Nemám mravence a dvouslivák.

Honzulka05, davidson00 a vladca tohle ocenili.
  15. raddre

raddre Baron fóra

konečně levá strana celá, pravá jen 152 odměn,tedy po bedny s florenama,vypadlo jich 33ks, celkově jsem spokojená, co bude z chlívků a sazeniček za pár hodin uvidím, velkou slávu nevidím, ale všechny stromy i zvířata mám, takže mně mohou pouze překvapit.
    A i když jsem spokojená, nechtěla bych další takhle dlouhou hru, ke konci mně to už nebavilo,ale vidina 40 florenů mi zatemnila mozek:D

Honzulka05 a vladca tohle ocenili.
  16. vladca

vladca Stará škola

tak nakoniec sa mi to podarilo :p ... potreboval som na to 244hier (iba rozdiely) ...

táto minihra je super, ale v tomto formáte (jedna plocha) ju nechcem vidieť aspoň pol roka -.-

EDIT: Keby som bol toto vedel ... tak sa na tie bedne s FL zvysoka vy......
    [​IMG] >:(>:(>:(

17. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tuhle akci sem nějak nehrotil, prioritou byl stonek. Za mě dobrá akce a koukám, že někdy i tajemnice udělají radost 8).
    195/18149 je 93 bodů na hru. Než sem přišel jak na to, bylo pozdě :p.

Hezkou hru ...

18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Dotaz:
    Kdy od systému naskakují ty 2 možnosti hledání?
    Ještě mi dnes nenaskočily a je 24 minut do konce akce :(
    dekoraci Mistr grilu Buclík (jako 10. odměnu vlevo)
    Mám odehráno 24 her...

EDIT: No nic... co se dá dělat.
    Takže za mě - finito.

Naposledy upraveno: 23/7/19
  19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

k.vítek - tak to už ti nenaskočí, bo chodily pokusy ve 14 hod a to akce končí, taky mám jen 24 her darovaných a víc se jich nedočkáme
    ;)

Honzulka05 a k.vitek tohle ocenili.
  20. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak já se spokojila se stonkem.A ted snad konečně taky trochu odpočinku.;)

Honzulka05 a raddre tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.