Velká honička (1.5. - 7.5.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. oldris1

oldris1 Rádoby autor

Na tapíra jsem právě ted dostala už je na baharamě na body jedu a 108 až 118 snad ještě někam dolezu, chybí padátka, to důležité již mám, všem kdo finišují držím palečky

2. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

115 produktov namletých a teraz to len naklikať :cry:

edit: tak ešte namlieť 3 produkty a bude hotovo. Dúfam, že keď už som si minul zdroje, že tie 4ks piccola hodia niečo dobreho...

Naposledy upraveno: 6/5/25
  3. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Tak řádek už stonkuje, za chvili budu sklízet dlouhodobky,tak snad napadají padátka a budou i 2 pikolky a tím bude levá strana dokončena a můj cíl splněn. Pravou stranu beru jako příjemný bonus.

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

na levo hotovo na pravo 93 tapír asi nebude:p

5. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

Mám napestované na 52 hier, raz som si pomohla bonusom a raz mi pomohlo KS. Chýbajúce padátka dnes poobede dopadajú a pustím sa do hľadania.
    Edit: ľavá strana hotová, musím si naštudovať, či sa oplatí stonku spustiť, alebo dám samostatne dekorky. Tapír nebude :-D

6. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Levá strana hotovo
    Akční co zbyla xD se bude hodit na pravou stranu,kde jsem na 85.odměně:eek:

7. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Ešte jeden produkt a akciu budem mať komplet hotovú :D inak ak by niekto chcel tie nové dekorky tak ja ich nejdem dávať do riadku ale budem ich predávať opäť za vajíčkové stromy tak mi môžte kľudne dopredu napísať a rezervovať si ich u mňa :)

8. hansicek

hansicek Magnát fóra

komplet hotovo, stačilo 108 pokusov s priemerom 139 bodov na jeden pokus.
    teraz ešte rýchlo nachovať 150 tapírov nech mám hotové aj družstvo

9. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

[​IMG] Do konce nedojdu, tapíra jsem získala, neonový chlívek pro tygry mám tak žádný stres :). Moje bodové skóre je žalostné a už není na to ani čas.
    Gratuluji všem co mají komplet hotovo a zbylým, co finišují, držím palce ať to zvládnou ;)

10. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja aj bosorka mame hotovo ;) pekne som si prevetrala mozgovnu ;)xD Išla som 90s. len nové som si trošku natrénovala najdi 10. Išlo mi to super, priemer 126 na starú sovu je dobre ;):music: Posielam gratulku rýchlikom a ostatným držím palce, ešte je čas :inlove:

11. levan2

levan2 Pisálek fóra

Všech pět dekorací z Velké honičky jdou osadit do strašidelného domu !!!!!!!

12. 14087

14087 Velvyslanec fóra

Bré ráno :)
    hotovsonům gratulka a doháněčům držím pěsti.. já jsem zaseklá na 110 a chtěla bych se dostat na 140 ale to asi neklapne :p
    dnes mam volno tak se budu snažit, ale 30 si myslím že neudělám s těmi novými sekcemi :( je toho tam moc těch věcí a neorientuju se
    Zlatej pokojíček, kuchyň a i stodola bejvala fajn

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobré ráno všem. Jsem na 119 a do 140 určitě nedojedu.Zvíře nebude. Ach jo:cry::)

14. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Dnes jsem z těch 4.dekorací dostala přes 408 000 000 BZ. Takže další stonek nebude zaplněn a zatím je nechám někde mimo na ploše. Je škoda je dávat do stonku.

15. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Tak hotovo. Komplet. Akce s minihrami mám ráda, ale u téhle mi vadí, že když se nechci učit víc lokací, musím nejprve vše napěstovat (což mi trvá skoro týden), a pak během pár hodit odehrát okolo stovky her najednou. Chápu že v tom je ta strategie, ale raději mám hry, kde si síly můžu rozložit nejen podle mentálních schopností, ale hlavně i podle toho kdy mám čas a klid na odehrání. Ale tak zvládla jsem to i tentokrát, potřebovala jsem 98 her, průměr téměř 153 bodů. Raději jsem měla připraveno na víc, ale jsem ráda že jsem je nepotřebovala, i tak když někam jdu, tak se mi v rytmu kroků v hlavě odehrává: bochník, slamák, tyrol, pytel, rádio, akustik, šachy, zelenina...
    ---------------

Jo a skoro jsem zapomněla moc a moc poděkovat dinoalesi za podrobný rozpis ke hře (už jsi mne úplně zkazila, nic nepočítám, nic nezjišťuju, jen čekám až mi to předložíš na stříbrném podnose). ;)

A také velké díky za popsané lokace, před první hrou se na ně jdu učit, a pak je ještě párkrát použiju na dohledání toho, co jsem nevěděla. Takže díky nim mám hned od začátku vysoké skóre. Bez této pomoci bych potřebovala několik her navíc.
    Děkuji tedy moc. :inlove:

16. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Ahojky moje skore na pravé straně je na odměně 101. Zhruba 2 hodiny před koncem akce budu sklízet plochy na padátka, tak uvidím kolik toho ještě vypadne a na jakou odměnu se ještě povyšplhnu...tapír to jisto jistě nebude,alespoň pro tentokrát. Určitě na mě bude číhat někde jinde a někdy jindy.

17. aamperzg

aamperzg Pilný autor

Od včerejška hotovo a jelikož mám dost napěstováno tak trénuju v hledání na příště. Velká honička je moje nejodlíbenější hra. Měla by být častěji.

18. Midori_88

Midori_88 Pisálek fóra

Komplet hotovo. Poslední hru jsem dokončila někdy kolem jedné ráno. Ale v té době už jsem chtěla spíš spát než psát. :sleepy: Hrála jsem víceméně průběžně, přinejmenším jsem si vyzkoušela všechny scény. ;):p Dělala jsem jen hledání co nejvíce předmětů během 90 vteřin. Celkem to vyšlo na 96 her s průměrem téměř 156,5 bodů na jednu hru. A konečně mám tapíra, takže za mě spokojenost. :D

19. dingičko

dingičko Vážený autor

No vľavo so všetkými urýchľovačmi hotovo, stodola prázdna.V pravo iba poloviaca, ale z tajomného výbehu mám tapíraaaaaaaaa :D:inlove::pxDxDxDxDxDxD:D:D:D
    a gratulujem všetkým.
    Teda také šťastie som dlho nemala, odtajniť výhernú stajňu - veˇinak by som sa k nemu nedostala :D:inlove:

20. lacrima

lacrima Titán fóra

Komplet hotovo :music: i když s mírným prostojem (věnovala jsem se jiné věci) , ale je to doma .
    Akce velmi dobrá , hledačku miluji.

Přeji všem vespolek zdárné dokončení akce a báječný den plný pohody .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.