Velká honička (1.5. - 7.5.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Handy59

Handy59 Pisálek fóra

• Nepiš více příspěvků za sebou. Příspěvky jsem Ti sloučil. Pokud chceš něco doplnit použij EDIT
    Ahoj,
    chlívek s tapírem už jsem získala ale nikde ho nemám. Už jsem restartovala hru a nic.

Omlouvám se chyba je ve mně -jsem v získání "těsně před branami" (špatně jsem koukla)

***** sloučené příspěvky Bedlivé_OKO *****

Naposledy upraveno moderátorem: 4/5/25
  2. hroudov

hroudov Baron fóra

tak stonek mít nemusím, ale tapíra bych chtěla, ale na toho asi nedosáhnu, uvidíme :oops:

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Podívala jsem se do lišty a zjistila jsem, že mám bonus ještě na dvě sklizně, tak pohopole zůstala. Ještě jedna sklizeň a mělo by být vymalováno. I když mi ten byt zoufale nejde, ještě jsem tam nikdy nehledala...

4. 14087

14087 Velvyslanec fóra

Také mi byt nejde Ynočko.. momentálne jsem na něm pohořela 98b.. člověk si zvykne na 1-2 sekce a v zápětí je tam něco jiného, zmatkuju a jsem ve stresu páč čas utíká rychleji :p

5. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Mě vůbec nejde ta farma scéna,na té vždy ztrácím a nejvíc používám lupu. Na ostatních se držím mezi 108-118 body, víc se nedaří.

6. WildJets

WildJets Vycházející hvězda fóra

Mam hotovo, nakonec obe strany, ale jen proto, ze jsem si neohlidala, kolik mam napestovano a prepestovala jsem :D Nejdriv jsem hrala Najdi 60, pak jsem presla na Najdi 10. Snubni prsten me pri mem probihajicim rozvodu trochu rozciloval, ale zvladla jsem to :D

7. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Odehráno 46 her. Došla padátka. Levá strana bude komplet, pravá určitě nebude komplet, ale to není mým cílem. Hraji 90 sekund. Dnešní obrázky mi vyhovují, zítra to bude hroší.

8. babina51

babina51 Hrabě fóra

Stonek a dekorky mám.Tapíra jsem našla v liště,asi vypadl z tajemných.Trochu jsem víc přepěstovala (26 her),tak to dojedu a uvidím kam se dohledám,ale abych řekla pravdu oči už mám úplně vyhleděné.Času je sice dost, uvidím jestli ještě něco nasázím,ale asi ne.Ráno jsem otevírala bedny a vypadla Pikola tak není co řešit.Pondělí rozhodne.

9. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Levá strana je komplet, v pravé jsem na 110. Hraju rozdíly, ostatní mi nejde. Tahle akce je pro mě vždycky za trest. Tapíra mám, ale vůbec bych se nezlobila, kdyby byl ještě jeden. Času dost, tak snad se zadaří :p
    Rychlíkům gratuluji a všem hezký zbytek víkendu :)

10. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Mám za sebou 48 her, zítra se bude pokračovat... Farmu jsem zapomněl, co jsem ji nehrál - to bylo pěkné fiasko, když jsem tam zapomněl přepnout na 10. Byt už jsem jel na deset - bordel jak v tanku(jako někdy u mne) a já tam viděl vše možné, jen ne to, co se po mně chtělo. Výsledek - nejnižší možný. Ej, to je přímo demotivace:(

11. Y_n_O

Tak, doklikáno jest, jdu na divošku zbourat kaliandru a zasít něco normálního, už ji nebudu potřebovat.
    Gratuluji všem, kdo mají hotovo a ostatním držím pěsti pro štěstí, ať se prohledají ke všemu, co by chtěli získat :)

EDIT: pikolky byly nebývale štědré :wuerg: 2x Pogo show, Geniální multitasking (už mám v parku tři...) a Křeččí past (v liště jich pár dávno odpočívá).

Naposledy upraveno: 5/5/25
  12. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Tak jsem se došplhala ke stonku :D. Akční je napěstováno dost, jen padátka mě brzdí. Času je ale stále dost.:)

13. Y_n_O

Sheron11, už máš k dispozici od minulého lvl šafrán. Vrhni se na skleník, šlechti a s padátky nebudeš mít problém. Po vyšlechtění Lásky k SH a Neutuchající lásky k hnojivu máš na pohopolích okamžitou sklizeň jen s SH, vodu ani hnůj nepotřebuješ.

14. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Y_n_O, moc děkuji o šafránu vím a již je ve skleníku. V tomto co se týče šlechtění rostlin jsem trošku tápala, jelikož nemám žádné řádky jako je třeba Kaštanový apod. Věřím,že se šafránem to teď půjde lépe.

15. ašada01

ašada01 Titán fóra

Do konce mi chybí 7x postoupit. Včera jsem jela známé hledačky Najdi vše za 90s, tak to odsejpalo. Zastavil mě nedostatek padátek a tak čekám, až za hodinu dozraje řádek na SH, abych mohla padátka doplnit. Mezi tím se ale přepnuly hledačky a Byt jsem ještě nikdy nehrála. Tak budu asi muset připěstovat něco akční, nezbývá, než se učit obrázek za pochodu (hledej 10).

16. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Nooo stalo sa neočakávane :D chcel som otočiť párty lístok lebo na kolese bol novy jackpot a dalo mi to 3x100% hneď za sebou :D takže idem robiť honičku nakoniec :D

17. Y_n_O

Sheron11, ještě jsem zapomněla doplnit, že k vyšlechtěným bonusům patří do slotů vánočka a bílá nevinnost. Abych nedodávala poloviční informace :)
    Doufám, že se Ti bude ve skleníku dařit :)

18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nu, odměny na levé straně už mám všechny.
    A těžce bojuju o odměny na straně pravé... cílem byl Tapír. Ještě žádného nemám. Ale 11.690 bodů? (odměna č. 140)
    Právě jsem odehrála raní várku a jsem na počtu bodů 7.567 a odměně č. 108.
    Nehodím vidle do žita, ale Tapír se mi trochu vzdaluje... Když neodehraju víc než 118 b. za hledání.

Časomíra do konce akce 39 hod.

19. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Y_n_O moc děkuji. O vánočce a bílé nevinnosti vím.

Ještě 3 detektivní nástroje a bude levá strana komplet. Z přepěstovaný akční budu vyrábět dál na pravou stranu a tam uvidím, kam až se vyšplhám.

20. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Tak mi také stonek stonkuje, odjeli jsme na dovču a jako z udělání nefungoval internet. Tak mám menší prodlevu. Pravou stranu asi nedodělám, ale nevadí. Jedna z mala akcí, která mi moc nejde. Hotovsům gratuluji.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.