Velká honička (1.5. - 7.5.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

modro.ocko22 - nenajdeš, je to interní archív.
    Hezký večer

2. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Přesto bych ho ráda viděla

babina51, hroudov a -Jara05- tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

modro.ocko22 - vhledem k tomu, že se tě to netýká, pak nevidím důvod. Pro mě je to uzavřené a dál to nebudu řešit.
    Hezký večer

4. aamperzg

aamperzg Pilný autor

Levá strana hotovo. Nějak jsem to přehnal s akční rostlinou mám napěstováno na 150 her, které ani nebudu potřebovat. Nyní čekám na padátka.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak levá strana hotová. Na tapíra a zbytek odměn z pravé strany si budu muset počkat. Ty doby, kdy jsem klikala všechny lokace na 90s a ještě měla vteřínky navíc jsou už dávno pryč. Ruka s myší pomalá, navíc nevidím horní pravou třetinu obrazovky, holt monitpr dosluhuje, mám tam jen světlo xD Hraju najdi 10, jde to pomalu, ale snad to doklikám.

6. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Kuteno, Kutilko - u nás na trhu květ dicapria =10 ks za 1748 880. A to je nejlevnější nabídka. No, nekupte to.
    Zatím mám odehráno 32 her, dalších 8 čeká na ráno. Dnes už mám oči unavené. 3 farmy, jsou tři farmy... Na pravé straně jdu po 74 odměně. Jel jsem po 10 a po pár hrách jsem šel po 60 objektech. Tedy dnes, včera jsem to solil jen po deseti. Pomáhám si rostlinným bonusem + jackem. A kolo dalo samo velké kulové s přehazovačkou, jak jinak.
    Přeji všem bystré oko, šikovnou ruku a nekonečnou trpělivost...

7. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Na trhu AR dicaprio kus pod 40 000. To je dobrá zpráva pro kupující, ale já jako prodejce závidím cenu z trhu Trepiho. :music:

Akci zatím neplním, tento celý týden jsem byla v jednom kole, ani na OaD jsem nestihla zavítat, což mě hodně mrzí. Takže pěstuju a pěstuju (většinou jen s vodou, on ten hnůj mi další sběr stejně neudělá, to ho raději prodám). Ještě jsem ani nekoukala na odměny, takže nemám představu kam až chci dojít a tudíž jak se snažit. Snad zítra bude čas to vyzjistit.

Hledání v minihře mě baví, takže se těším až si zahraju. Minule vím že jsem už ke konci umdlévala, ale třeba tentokrát do konce ani nedojdu, takže se do hledání zase vrhám s nadšeným optimismem.

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Trepifajksl nie som taký bohatý aby som kupoval také lacné veci:D:D:D.Ja si na ten strom počkám a tapír nech si u mňa v lište zvyká.

9. Y_n_O

Já Leonarda mám, umleto dávno prvních deset krmiv (stejně bych tapíra navnadila superkem, kdybych normální krmivo neměla), ale ještě mi chybí tisícovka bodů k tomu, aby se na mé farmě vyskytl, usadil a nabaštil :)

10. 14087

14087 Velvyslanec fóra

Nalevo mám hotovo ale vpravo na tapíra asi nedosáhnu, nemám saze. Od zítra zas dvanáctky a nemůžu ani sklízet :p to je na prdlačku :p

11. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Už jsem se lekla, že nebudu mít jednu dekoraci...
    Bylo by možné ve FAQ vymodřit i odměnu č. 28?
    Velká honička (1.5. - 7.5.2025)

Trvalo mi dlouho, než jsem nešla, že to není chyba. Jen není dekorace zvýrazněná.

12. WildJets

WildJets Vycházející hvězda fóra

Zatim mam napestovano na tapira, odpoledne po prepnuti scen zacnu hrat, a uvidim, kam dal se dohrabu za nej. Nebudu to hrotit, uz vubec ne kvuli piccolce :D

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Jupííí konečne som dorazil komplet akciu.Ešte mi zostalo vyše 3000 tej akčnej rastliny,lebo som nevedel koľko rastlín budem potrebovať.

14. oldris1

oldris1 Rádoby autor

Tak levá strana je hotová, jestli se dostanu na tapíra nevím chybí saze tak uvidím kam dolezu

15. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Na levé straně jsem v půlce a pravou stranu nějak zvlášť neřeším...na tapíra se určitě nedostanu, takže kam dolezu, tam zůstanu :)

16. Y_n_O

Tapír už si chroustá krmivo, zatím mám na pravé straně 12.164 bodů. Tak si myslím, že do konce akce to už doklikám v běžném režimu, Vehikl nechám zaslouženě odpočívat, po další sklizni zruším pohopole, naskládám pidi, budu zalévat a hnojit a bude to...

17. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Špatná odpověď,samozřejmně že se mě to týká a nejen mě.O všem co reportujete bychom měli vědět a to i v tomto případě!Kdy si příspěvek (uložila)Tak ho můžeš znovu otevřít abychom viděli o co přesně šlo a že si málem vysloužil postih!
    Přeji hezké nedělní odpoledne.

babina51, hroudov a rysak87 tohle ocenili.
  18. rysak87

rysak87 Aktivní autor

Tapír je doma,krmiva zatím 450ks,ale počkám až budou potřeba padátka ze stájí a vezmu to postřikovačem:D

19. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj modro.ocko22, kolegyně ti jasně napsala, že se tě to netýká. Prosím respektuj rozhodnutí. Zpětnou vazbu na akce pravidelně reportujeme. Tady jde o to jakou formou byla stížnost napsána. Navíc se dopouštíš porušování pravidel a píšeš mimo téma.
    Pokud ohledně tohoto napíšeš další příspěvek, bude to považováno za spam a náležitě ohodnoceno.

20. dingičko

dingičko Vážený autor

Ahoj, mne sa zdá, že samotné dekorácie sú bodovo omnoho výnosnejšie na ploche než v riadku. o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.