Velká honička (1.5. - 7.5.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Velká honička ::..

Minimální level: 3

Obtížnost akce:

• střední
    • těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    V tomto vlákně je zakázáno vkládat příspěvky s obrázky s popisem scén z minihry.

Naposledy upraveno: 30/4/25
    14087 tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akci bych dělala jen kvůli Pikolkám a to nevím, zda by se mi to vyplatilo, řádek tedy nic moc ;) tak nevím, nevím

3. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Tuto akci nemám ráda, čekala jsem na konci lepší odměny, takže tentokrát jenom levou stranu, pravá mě nezajímá.

4. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Já se teda pokusím nahrát to až po tapíra, toho bohužel nemám, páč tajemnice jsou úplně marné, dávají mi chlívky z roku raz-dva. Jinak akce dost náročná časově, a jestli bude pořád hezky, tak nevím....
    Celkově: žádné nadšení, už teď mě bolí oči když si vzpomenu na tu vyhledávačku předmětů

5. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Hah :D tak na toto nech RT láskavo zabudne. :D Už chcú 612ks akčnej za produkt čo je o 137ks akčnej viac než posledná honička a kvôli čomu vlastne? Body do sezony + pár odpadkov čo ani poriadne nevymením pri oad + 4x piccolo? :D zabudnite :D Na toto by sa mali podľa mňa ozvať aj ďalší hráči. RT zvyšuje počet akčnej na produkt pri honičke pri každej ďalšej akcii... čiže ešte pár honičiek a už tu budeme mať 1000ks akčnej na jeden produkt :D a predpokladám, že do odmien príde ešte viac "odpadkov" nie ďakujem :D pokiaľ nedôjde k zmene odmien akciu robiť nejdem.

moje skromne navrhy:

Posledná odmena nech je 10x piccolo alebo 1x postřikovací umění.

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

tronaldo55
    Zase na celou akci potřebujeme 14.990 bodů oproti 19.320 minule.Nějak se mi to nechce počítat,zda je to horší nebo lepší?!?:wuerg:
    Jinak si dojdu pro tapíra a pak se uvidí.

7. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Tak já pojedu jako vždy při posledních akcích : 10 předmětů. Priorita - dekorky a stonek. Pravá strana mne naposledy zajímala, když tam byl florenovník... Takže kam dojdu, tam se octnu. Tapír by byl skvělý, ale hledačka mne nebaví:(

8. tronaldo55

kaolín11 si si istý tými počtami? :sleepy:

posledna honička počty na získanie riadku: 475 x 40 = 19 000 akčnej
    táto honička: 612 x 48 = 29 376 akčnej

tie body na skončenie celej akcie máš správne ale základný zisk je zväčšený.
    Pointa je, že akcia sa sťažuje ale odmeny nie su priamoúmerne nákladom na akciu.
    Toto tu máme prosím pekne 28,84% infláciu :)
    čiže zaokruhlene 29% zdraženie :)

9. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

tronaldo55, obávam sa, že na zisk riadku tentokrát budeš potrebovať až 48x 612 = 29.376 ks akčnej rastliny.
    Dve dekorácie ktoré sú do riadku potrebné sú totiž na pozícii 40 a 48, do riadku treba dať všetky 4 dekorky...

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak dopodrobna sem to nezkoumal.Bude to zřejmě o dost horší než minule.Přitom se mi nezdá,že by kolo štěstí dávalo více bonusů. Navíc ještě, když máme novou dekoraci na kole štěstí.:wuerg:

11. tronaldo55

ďakujem za opravu :) nevšimol som si, že je potreba 2x každá :) teraz to sedí s tým 29% zdražením :)

12. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Plnit budu i když honičku nemusím. Je pravda, že odměny jsou rok od roku ubožejší :sleepy:

13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj,tak ja oželiem aj toho tapíra,veď on si ku mne cestu nájde aj sám. Je toho dosť a ja nemám čas. Treba sa hýbať vonku,keď je pekne, záhrada nepočká. Ak to RT prehodnotí,porozmýšľam. Nech sa vám darí! ;)

14. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Mňo, haluz není až tak marná, ale mne víc zaujala hodnota těch dekorek. Takže teď se soustředím na ty dekorky a větev bude jen takový přívažek. A jak jsem škrt, tak tentokrát asi strčím 300% do diamantu a 100% do zlata, bych ty rostliny vypěstoval. Také zkusím Ervína, ale tam padne asi max ta nová dekorka. :sleepy: A jak si teď uvědomuji - 30000 akční je teď v podstatě norma při akcích
    Právě jsem zjistil, že jsem si jeden řádek zapomněl vyndat od posledně, ale zítra naštěstí dozraje. Čili nyní hodně vypěstovat a pak podle obrázků - dělám po deseti a když je tam světlý obrázek, tak po několika zkušebních jedu 90 . Snad toho tapíra dám - jen mi prudí jeho krmivo. Dicapria mám jen jednoho... Naštěstí není tak pažravý jako goliáš.:oops:
    Ještě jdu vynulovat bedny s hnojivy - každý kousek SH a vrtulek se bude hodit:)
    Tak se pečlivě připravte a zítra na startu.
    PS: holky, ne aby jste to na sabatu přehnaly
    PS2: jsem teď zjistil, že 300% mám jen 2x, tak halt jen 200%

15. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ahojte, tak tuhle akci fakt zrovna nemusím, je to žrout času a očí :sleepy: I mě se zdají odměny slabší, ale dekorky se mi líbí (až na tu kavárnu), ty do řádku nepůjdou :p

Akce je všem určitě dobře známá tak hodím jen počty:

rostlina [​IMG] Kaliandra - 31.212 na celou levou stranu / 28.276 na řádek - (Hlavní louka, Divoká louka)

padátko[​IMG] Saze - 1.734 na celou levou stranu / 1.598 na řádek - (Farma) - padá z rostliny, stromy + [​IMG]a [​IMG]

mlýnský produkt [​IMG] Detektivní nástroje - 51 na celou levou stranu / 47 na řádek (počty potřebných komodit viz výše)
    jeden dostaneme zdarma

padátko [​IMG] Lupa - (Farma) - padá ze stromů

Líbí se mi Kavárna Na chodníku, hned bych se tam stavila na kafíčko s croissantem :D

Tak ať se nám ta detektivní práce daří ;)
    Edit: Vytáhla jsem staré scény z archívu, tak kdo chce, může už trénovat ;)

16. velik52

velik52 Aktivní autor

Tuto akci mám ráda,budu plnit děkuji za výpočty dinoalesi:):):)

17. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, do akce jdu, jako obvykle ;). Honička mi nevadí, mám jí ráda :p. Řádek do stonku do sbírky ... neměl by mi chybět ;). Pojedu lehárko, žádný spěch ... týden na akci je až kam :). Každopádně všem, kdo se do akce pustíte, přeji ať se daří ;).
    dinoalesi ... velké děkuji za výpočty ;)
    Hezkou středu všem :)

18. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Ahoj,venku hezky,na zahrádce práce,takže asi vynechám.A vůbec se mi nechce pěstovat tolik akční plodiny,když stonek a odměny stojí za prd.;)

19. raddre

raddre Baron fóra

zdravím, zatím jsem od počátku Farmeramy nevynechala ani jednu akci,většinu jich zvládám do 48hod., tuto budu mít co dělat do samého konce, nemám problém s hledáním, ale vyzvednout to co mám mi jde hůř a hůř, co udělám to bude.
    Velké poděkování za výpočty dinoalesi
    Všem hráčům přeji ať se daří

20. hroudov

hroudov Baron fóra

no jen nechápu proč 2x stejná dekorka?:oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.