Soutěž Velikonoční hledačka / Diskuse

Diskuze na fóru 'Oficiální hry fóra' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Mám ešte jednu otázku.Našiel som ďalšieho,vyplnil formulár a odoslal.Pri každom odoslaní treba vyplniť len toho,ktorého som našiel,alebo aj toho predošlého? Jednoduhšie: Ku každému králikovi - jeden formulár,alebo do každého aj predošlé?

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Peto121 ke každému králíčkovi odešleš jeden vyplněný formulář a o ostatní se v něm nestaráš. Ono tě to ani nepustí vyplnit více než jeden kód v jednom formuláři.

-Jara05-, Peto121 a bačkora85 tohle ocenili.
  3. Coruska

Coruska Aktivní autor

Ježíš, to je číčovina nejvyššího kalibru. RT si myslí, že nestudujeme, nechodíme do školy ani do práce a celý den budeme vysedávat a čučet do fóra? Tak u příští soutěže pá pá, tohle není pro mě. Stačí mi obstarávat farmu, ještě ztrácet čas tady :D

findy22 tohle ocenil(a).
  4. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Coruska můžu tě ujistit, že soutěže pro fórum si navrhujeme sami a pořádáme je čistě dobrovolně. Pokud se ti aktuální soutěž nelíbí, tak nás to mrzí, ale pokud chceme mít soutěže rozmanité, musíme občas zkusit něco nového. Myšlenkou u této soutěže bylo, že si každý hráč může podle svých časových možností pohledat pár králíčků a třeba i něco vyhrát. Šanci na výhru má kdokoliv, kdo najde alespoň jednoho králíčka a myslím si, že v kombinaci s nápovědami to rozhodně není úkol na déle než 10 minut, pokud se hráč na fóru vyzná. Plně chápu, že pro hráče neznalé fóra to může být problém, ale s vyhledávačem je to minimálně u některých vajíček splnitelné v rozumném čase i pro ně. Netvrdím, že všechna vajíčka se dají nalézt takto rychle. U několika jsme se snažili udělat hledání obtížnější, aby to byla trochu výzva pro hráče, kteří o ni mají zájem. Pokud by o ni zájem nebyl a daná vajíčka by byla douhou nenalezena, zvážíme u nich přidání bonusových nápověd a soutěž případně prodloužíme. Rozhodně není naším cílem, aby některé odměny zbyly. ;)

5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No,dnes som sa celý deň sem nedostal,až teraz a našiel som aj tretieho králika,ale: Tam,kde bol schovaný som bol 3x,len nikto nenapísal,že treba hľadať ,,len'' v českom FAQ. :( OK,budem múdrejší pri ďalšom.

-Jara05-, bačkora85 a Dob tohle ocenili.
  6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Peto, tak to jsi král králíků ;), podle nápovědy vím o co jde, ale najít to se mi nepodařilo ani pomocí vyhledávače.

-Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Cez nápovedy je to ľahšie.Prehľadávať cielene fórum nemienim.

8. Pitrýsek47

To ano, já taky neprohledávám, zkusil jsem jednou s menším množstvím příspěvků a nic jsem nenašel. Ale nenajdu ani 2 a 3 s nápovědou i když vím, co naznačuje. Špatně hledám, ale nemám trpělivost čučet do fóra :p.

9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

By ma zaujímalo,či už niekto našiel všetkých 10?

10. Pitrýsek47

Peto, určitě už nějaký nadšenec existuje a nepochlubí se :) kolik jsi našel ty? Já dva, prvního s nápovědou a šestého náhodou.

kaolín11, -Jara05- a Richards76 tohle ocenili.
  11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tri kusy.

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

U třetí nápovědy vím, co hledat, leč zatím jsem nenalezla. Tisíce možností xD

13. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Dobré ráno ... u té třetí nápovědy jsem už tak trošičku zoufalá :(. Jak píše Y_n_O, vím co hledat, leč nemohu najít. Všem přeji úspěšné hledání :). Hezkou neděli ;):)

-Jara05- a evainfo tohle ocenili.
  14. tjuklova86

tjuklova86 Aktivní autor

První dva se mi povedlo najít náhodně dřív než přišla nápověda. U třetího jsem si počkala na nápovědy. Taky si myslím že vím co mám hledat, ale nedaří se.

15. Coruska

Coruska Aktivní autor

Tak ok, beru zpět. Jsem neznalec fóra a když někde vidím, že nějaké vlákno má 30 stran a víc, nemám chuť se v něm hrabat, zabírá to fakr mega času. Přiznávám, že na fŕum chodím tak s bídou 2x do měsíce, procházím hlavně kalendář a akce, když je nepochopím hned nebo abych zjistila, jestli mi odměny stojí za hlídání času na sklizeň. Nakonec teď už se ani nemusím pokoušet, předpokládám, že jiní byli rychlejší. Volný čas využiju na farmě nebo spíš na zahrádce

16. Pitrýsek47

:DKdyby jen 30 i více, těch 30 jsem prohledal jednou a nic, tak finito, ano i těch 10 min nejsem ochoten obětovat, pardón, ale kdyby si někdo chtěl pročíst příspěvky zpětně má možnost ;) já je čtu průběžně a vracet se nemíním. Ale někoho to třeba baví, tak ať se daří.

17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Č.4 - viem kde a čo hľadať,pozrel som,nenašiel som,asi som slepý. 8)

bačkora85 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  18. Pitrýsek47

Já taky, už 2x jsem prošel a nic, asi vedle jak ta jedle. Nabízí se i jiné možnosti, ale nehledám :p.

bačkora85 tohle ocenil(a).
  19. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, u čísla 4 jsem asi také slepá. Prošla jsem místo, kde si myslím, že to je a ani na podruhé s malýma přestávkama (jelikož oči bolí) jsem nic nenašla :(. Zatím na další hledání počkám do třetí nápovědy.
    Ale jinak teda je to už druhý králíček, co mi dává zabrat, nevím nevím :oops:. Tak ahoj a ať se daří ;)

Peto121 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Č.4 - už tam nemám čo viac otvoriť,prešiel som a..... NIČ. Jedine,keby som to otváral po poradí,niektoré sa dlho načítava,ale aj tak nie som slepý.Takže 4 -som odpískal.