Soutěž Velikonoční hledačka / Diskuse

Diskuze na fóru 'Oficiální hry fóra' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

V tomto vlákně můžete diskutovat o soutěži Velikonoční hledačka.

Upozornění: Spolupráce při hledání králíčků je po dobu soutěže na fóru zakázána!

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Asi hloupá otázka, ale ti králíčci jsou už na fóru rozmístěni všechny, nebo bude každý den jeden.
    Děkuji za odpověď a přeji krásný večer.

3. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

findy22 na fóru se již nachází všech 10 zlatých králíčků. ;)

14087, findy22 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také by mě zajímalo,kdy ti králíci budou na fóru!?!:cry:xD
    No nic,takže pa pa u další soutěže!:wuerg:

5. tjuklova86

tjuklova86 Aktivní autor

Jak poznám že se formulář odeslal? Nic zeleného na ověření správnosti mi nikde nesvítí a když chci zadat dalšího, dám formulář, ukazuje se mi první zadaný.

findy22 a -Jara05- tohle ocenili.
  6. Dob

kaolín11 přece sis nemyslel, že to bude tak jednoduché, když máme i nápovědy. :p

tjuklova86 formulář vyplníš tímto způsobem:
    1) Zadáš herní nick.
    2) Zadáš herní ID.
    3) Potvrdíš pravidla soutěže.
    4) Vybereš číslo králíčka a klikneš na tlačítko Další.
    5) Zadáš soutěžní kód patřící danému králíčkovi. U králíčků č. 2, č. 4 a č. 6 navíc zadáš název receptu, o který máš zájem, nebo pole necháš prázdné. Následně klikneš na tlačítko Další.
    6) V případě zájmu můžeš vyplnit políčko se zpětnou vazbou a klikneš na tlačítko Další.
    7) Klikneš na tlačítko Odeslat.

Poté se ti objeví potvrzení o úspěšném odeslání formuláře.
    upload_2023-4-6_8-30-50.png

Pokud si chceš ověřit správnost vloženého kódu, klikneš na Zobrazit přesnost a podíváš se na pole s odeslaným kódem. Pokud svítí zeleně, vložený kód je správný. Pokud je červené, vložený kód se neshoduje se správným.
    upload_2023-4-6_8-34-35.png

findy22, -Jara05- a tjuklova86 tohle ocenili.
  7. Sheron11

Sheron11 Pilný autor

Vzhledem k tomu, že nesplňuji podmínky soutěže (nemám dostatečný level), zkouším si hledat pro sebe. Docela mazec,ale tři už mám,tak ještě těch sedm zbylých xD

8. kaolín11

Tentokrát nesouhlasím! Jako by nestačilo sedět hodiny u opravdu zdlouhavý akce a pak ještě čučet hodiny do fóra.Ne ne ,sejdeme se u nějaké oddychovější sotěže!8)

9. Dob

kaolín11 právě z tohoto důvodu máme nápovědy. Kdo chce, může hledat předem a výrazně si tak zvýšit šanci na zisk odměn za rychlost. Kdo nemá tolik času nebo nechce prohledávat fórum, může si jednoduše počkat na nápovědy a pomocí nich oblast na hledání značně zúžit. Někdy je možné jít dokonce i na jistotu. Samozřejmě je i pár králíčků, u kterých to i s nápovědami zabere trochu delší dobu, aby to byla výzva. ;)

-Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Mám tiež otázku.Jedného som našiel,ale opýtam sa,králik môže byť schovaný kdekoľvek,to znamená,že ak má určitá sekcia 400 stán a na každej je povedzme 20 príspevkov,môže byť na ktorejkoľvek tejto stránke?

11. Dob

Peto121 ano, je to tak. Králíček může být umístěn v jakémkoliv příspěvku na jakékoliv straně v jakékoliv sekci.

12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Dob ďakujem. Takže toto odpískam na začiatku,nie,že by to bola zlá súťaž,ale to je na hodiny hľadania.Takže,ak náhodou nejakého nájdem,ok,ale vyslovene hľadať ich nebudem.

13. kaolín11

Ještěže jsme před lety přešli na nový fórum! To značně zůžilo okruh hledání králíčků!8)xD

14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

kaolín11 - iba FarmOrákulum má teraz okolo 400 strán. o_O:music:

15. tjuklova86

tjuklova86 Aktivní autor

Dob - děkuji. Nebyla jsem si jistá, jestli jsem to odeslala správně. Prošla jsem asi 100 stran a našla 2. Tím asi končím xD ani brýle nepomáhají.

16. Dob

Soutěž má více než 11 dní a nápovědy budou zveřejňovány postupně. Rozhodně neočekaváme, že všichni soutěžící mají zájem o procházení celého fóra příspěvek po příspěvku. Králíčci jsou na fóru hned od začátku především proto, abyste nemuseli stejný příspěvek procházet víckrát v případě, že byste během hledání králíčka x našli náhodou příspěvek králíčka y, který by se v něm objevil až za pár dní.

Předpokládáme, že ze začátku si projdete pár známějších vláken s méně příspěvky a u zbytku králíčků si počkáte na nápovědy. ;)

17. slechtajara

slechtajara Perspektivní autor

Zdravím.Včera jsem našel dva.Dnes jsem projel několik desítek různých stran na fóru,ale abych prohlížel dalších tisíc,tak to asi fakt ne.Takže počkám na nápovědy a uvidím.

findy22, -Jara05- a babička-květa tohle ocenili.
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Králík uloven s nápovědou, procházet vše ani náhodou, ještě aby se zatoulal do archivu ;) pořád rychlost, rychlost to bude ze mě za chvíli chrt a ne retrívr :D.

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, tak jsem jednoho nechtě vyplnila dvakrát, chtěla jsem kouknout jestli je to dobře a vrátilo mě to zpět na vyplnění :eek:

Jestli jsem vyřazená, tak mi to napište, ať zbytečně nehledám další, děkuji.

findy22 a -Jara05- tohle ocenili.
  20. Dob

evainfo u této soutěže není omezen počet odeslání formuláře. Takže pokud toho někdo nebude zneužívat v kombinaci s možností ověřit si správnost kódu k tipování kódu, není to problém. ;)

EDIT: Jelikož stále zaznamenáváme otázky ohledně přihlášení pomocí emailu ve formuláři, které se samotnou soutěží nijak nesouvisí, rozhodli jsme se automatické ukládání formuláře deaktivovat. Nyní se vám ve formuláři nebude zobrazovat žádná informace ohledně přihlášení pomocí emailu. Na druhou stranu se formulář nebude automaticky ukládat. Tudíž jej v případě obnovení stránky nebo zavření okna budete muset vyplnit celý znova. Toto se týká pouze ukládání před odesláním formuláře. Jakmile formulář odešlete, tak se vaše odpověď samozřejmě uloží.

Naposledy upraveno: 7/4/23