Velikonoční festival (28.3. - 4.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Casey - to se mi nezdá. Když rozposílám dárky sousedům, tak pak můžu přeciš posílat za floráče o_O
    A taky ahoj ;)

Edit: jdu to vyzkoušet (jste mě zmátli jak lesní včelu)
    Musím restartovat, bo to leze jak šnek a točí se kytka....

Edit2 - beru zpět. Právě mi pajda vysvětlil, že hnízdo za floreny nepošlu. Tož to jdu zeditovat, ať nematu ostatní. Sypu si popel :oops:

Naposledy upraveno: 28/3/18
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Opravdu to nejde.Vyzkoušeno!

3. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Skali - tak jsem to zkoušela, za floreny nejdou akční a sezonní (mimo Vildu), ani kusové potřeby pro řemesla.

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Skali: Ty si ale nevěřící Tomáš.... stačí důkaz místo slibů? ,-) Jinak nazdar nebyl pozdrav, ale jako hotovo, šmitec atd.... ,-)

5. Skali

Dyk říkám, že už mi to pajda vysvětlil xD Brala jsem to jako standardní záležitost - jakože automaticky, chápej ;) Zatracený vejce...
    Už mě neperte :cry:

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Roste to pěkně blbě dlouho .... jdu si raději vyfouknout vejce než u toho civět :music:

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Skali: pajda pomalu vysvětluje a ty ještě pomaleji edituješ ,-).... podívej se na časy a pochopíš, že už tě nikdo nepere ,-)

DANKA: Jak stejný podmínky? Určitě máš lepší "železo", rychlejší net, měla si výživnější oběd, svítí u vás víc sluníčko..... atd...atd.. ,-)

bbowling: Ty si ale ohebný ,-)

8. Skali

Casey - koukala jsem :) Asi půjdu rozmotat kabely - lezou mi pomalu i výstahy (prostě fšecko)
    Edit: a to ahoj bylo na tvé ahoj a né na tvé nazdar, bo to jsem chápala správně ;)

9. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak koukám na toho šikulu co na speciální ploše nakládá tu dodávku krabicema s čokovejci,vypadá to tedy jako víko od rakve,ale budiž,a nechápu že se mu to tam pořád daří složit,za tři hodiny co to nakládá ještě neodjela:p:p:p
    Je to prostě profík,naši dopravci by koukalixD

10. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Omlouvám se za špatné počty v první tabulce :) asi zatmění mysli :D

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Co tady skuhráte nad čtyřhodinovkou, ono nemáte vedle na farmě práce dost? Já dělám zástěrovou časovku a plně mě to zaměstnává. Kromě toho jsem si střihla zkušební těsto na beránka a bylo moc dobrý, na to, že jsem tam zapomněla dát prdopeč. Šla jsem to napravit a vrátila jsem se zcela vyčerpána - vysvětli časky Vietnamci, že chceš 1 sáček prášku do pečiva.

12. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak tuten králík je úplně divnej,vždyť zalejvá úplně jinej záhon. xDxDxD

13. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

pechfoglová:
    Ty dneska perlíš..
    to já bych vlezla do sudu a trochu přírodního prdopeče naškrábala...a Ty hned do VietnamuxD

14. jana895

jana895 Perspektivní autor

Díky jsem z toho nějaká zmatená

15. šebejda

šebejda Baron fóra

Akci dělám. Proč ne, když je na "zvláštní" ploše. Nemusím nic bourat a něco získám. A je mi úplně jedno, jestli jí dodělám nebo ne až do konce.

16. Pecuska007

Mám takový malý dotaz :) mám aktivovanou runu s lepší účinností hnojiva z 5 na 10 procent ale když si najedu na kobajn respektive na hnojivo ukazuje mi to jen 5% má to tak ještě někdo? Vím, že to není moc těch 5% ale alespoň něco :)

Lišiak-Vuk, maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pecuska007 Obavam se, ze opravdu nemas nic vyjimecneho :D

18. Skali

Pecuška007 - ukazuje mi to také tak
    Vyzkoušela jsem zasadit vanilku - doba růstu 120 min, s hnojem 1:48 h (120 min-12min je 1:48 hod) - takže zkracuje o 10%.
    Zřejmě je v toltipu základní zkrácení 5% - bez runy na stromě moudrosti.

milostivas tohle ocenil(a).
  19. Pecuska007

Díky moc :) no kvůli tomu jsem to před akcí aktivovala :D no nevadí, to se neztratí :D

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Je vidět, jak ti to zázračně rychle roste ;) My "obyčejní" tam máme ještě plevel, nač ho zalívat :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.