Velikonoční festival (28.3. - 4.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

krakoramaja: I pro ateisty je o 2 dny delší ;)

Já jsem s akcí spokojená - jo, asi se to potáhne, to má Doben pravdu - no a? Tak vždycky sklidím, zaseju a jdu si po svém. Ostatně, tak to nejspíš většina z nás dělá vždycky, přece u toho nesedíme a nekoukáme "jak pěkně rostou" :p

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Takhle to dopadá, když se nečte: První řádky FAQ přeskakuji, protože jsou to samé blablabla, co už všichni známe, pokud nejsme blbí - a vida, jedna blbá by se našla. Ani si nevšimne, že akční a padátka platí jen na akční ploše. Takže mám celou farmu zanesenou dlouhodobkama a do 14.00 se můžu jít klouzat - pokud to tedy ještě někde jde.:p

3. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

pechfoglová:
    co jedna blbá,já jsem ta druhá.
    vím,že nemám zaplácané pole dlouhodobkama, že je jen akční plocha,tudíž že doplním stodolu,ráno vytočím 100% do stodoly takže hurá na to a po 3 sklizních si teprve já blbka všimnu, že mi dojela MJSxD.Co k tomu říct...
    a abych nebyla mimo,tak akci zkusím,uvidíme jak to půjde.počasí nic moc, aspoň tady u nás,a jak tady někdo psal,stačí pár kliků a nemusíme u PC sedět furt.
    Krásné Velikonoční svátky a prodloužený víkend všem.

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

-pechfógl- : jde, na horách :)
    Jinak tu má snahu vylézt sluníčko... tak půjdu s malou ven, nachystat si topení a na reálnou zahrádku, odp. povinně vyfásne malou prcek, neb druhá zahrádka je po třech blbých schodech nahoru, tak ji bude hlídat... asi na 3-4 kbelíky plevele.... pak si půjde za dětmi až do večera... :) se přižene domů okolo 7.
    Jen si musím vzpomenout ve 14:00, že začíná akce :p

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Akce se mi líbí.Nemusím točit kolem štěstí,chystat farmu na padátka, ušetřím SH a ještě mě po dobu akce ve stodole pěkně přibude, dorazím časovku na baha,dále ještě ušetřím zuzanu.Prostě samá pozitiva.Jen tak dumám jestli to RT nezrujnuje.o_O
    Negativa
    Akce se potáhne jak smrad.o_O

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

kaolin11: Já věřím, že RT už ví, kde udělal chybu a ihned po začátku akce ji hbitě napraví.xD

7. if67

if67 Perspektivní autor

No já nevím docela těžký...

8. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Chytře vymyšlená soutěž pro RT. Nic z toho, co máte našetříno /SH+Vrtule/ nemůžete použít, nic z toho, co si vyrobíte nemůžete použít Mrkvovka, koláč atd/, hlavně máte výbět košů ke koupi, a jsou Velikonoce, tak taky nezapomeňte koupit stonek.
    Hezkou hru a hodně štěstí s vypadávátky. Já si asi kazit svátky nebudu. Uvidíme.

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Takze to beru tak ze i bonus z kola stesti je nanic, to se mi ty bedny a nasetreny lupeny nepodari spotrebovat....
    No ale zase vsude jsem dal stromy a chlivky, podle novych ukolu spis vyrobny, no ale zvirata jsou potrebnejsi, takze uvidime co otocime na prvni kola...

10. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Zkusím co se dá,vrací mě to do dob začátku farmy, kdy jsme všechno pěstovali bez vymožeností marmelád, zuzi apod. Až na to postupné otevírání polí, defacto budem na tom spravedlivě všichni stejně bez ohledu na level.

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak sem to fláknul na 12 polí 2x1. Je to tak správně?!?o_O

12. tepui

tepui Mistr fóra

Já dvě velké a zbytek malé a ejhle došli sazenice :)).

13. jana895

jana895 Perspektivní autor

koupila jsem velikonoční bednu,může mi někdo poradit kde ji najdu?

14. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Všimli jste si, jak ten zajíc pracuje jak zpomalenej a každý druhý balíček mu ujede?
    Vejcovka už zraje, jsem zvědavá na padátka.

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

to je vše? zasadit 6 rostlinek a zase čekat? to bude nuda jak v Brně :eek:

16. agoros

agoros Perspektivní autor

jana895 dekoracie - spotrebny tovar

Lišiak-Vuk, vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Jana895: v dekoracích pod symbolem vázičky, spotřební zboží

Lišiak-Vuk a vilm4 tohle ocenili.
  18. racochejlka70

racochejlka70 Rádoby autor

nevím kal začít poradí někdo?

19. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Fí ha, tak to jsem nečekala, nejde použít SH, takže čekat přez 4 hodiny, no nevím, jak to zvládnu, když jsou velikonoce, ale pojedu dál a jak to bude, tak to bude:wuerg:

20. holubova69

holubova69 Pisálek fóra

mame tu chy je to psano v cizim jazyce.děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.