Velikonoční festival (28.3. - 4.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Super,nakonec přišel ještě lev!:)

MatysekKamilek a krakoramaja tohle ocenili.
  3. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Co se to děje? Chci poslat sousedům dárky a všude je jen OTTO O ????

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

5. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

• Necituj, prosím, příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného oslovit. Pokud používáš tlačítko odpovědět - citaci vymaž. Děkuji, Skali
    Skali
    *** odstraněna zbytečná citace
    Ale to jde o tuto hru - akci , co je ted , je to vada v této akci ! Chci ještě sousedům poslat hnízdo ,ale místo sousedů tam je všude OTTO O

Naposledy upraveno moderátorem: 4/4/18
  6. Skali

jana.zape - tento aprílový žertík se týká i dárků pro sousedy, takže pokud chceš, aby se navrátily opravdové nicky tvých sousedů, tak udělej to, co je v tom návodu, na který jsem ti dala odkaz ! Musíš použít to tlačítko s mouchou, pak se vše vrátí no normálu a ty budeš mít zase všechno v pořádku. OK ?
    A nepoužívej odpověď s citací, stačí mě oslovit.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  7. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Nebudu používat citaci ,tedy,když se na tu blbovinu vykašlu a mouchy zase zmizí,dá se vše zase samo do pořádku?

8. Skali

jana.zape - když vypneš tu mouchu, bude zase všechno v normálu - tví sousedé se budou jmenovat jako dřív. Na trhu budou také normální nicky hráčů, zvířata budou ve stodole, farma nebude vzhůru nohama atd...Stačí použít to tlačítko mouchy. Tím ty blbovinky vypneš, kdykoli se objeví. A celá blbovinková akce ( mouchy puštěné ze řetězu) skončí dnes o půlnoci.

MatysekKamilek a švestinka tohle ocenili.
  9. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

a já šlechtila vejcovky a teď nemůžu otevřít skleník,prosím o radu,nebo se otevře po určitém čase???děkuji

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  10. Skali

evicka435 - zkus zrestartovat hru (odhlásit a znovu přihlásit).

11. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Akci jsem s odřenýma ušima dokončila všem děkuji za hnízda.:)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  12. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

skali díky ,pomohlo,myslela jsem ,že bude stačit F5 ,ale nestačí,musí se vypnout a zapnout,jak si poradil,

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  13. -Zojja-

-Zojja- Pisálek fóra

Tak jsem akci také nedokončila, bylo to náročné a bez skleníku by to byla katastrofa...se skleníkem to byl dobrý nápad, to chválím :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.