Velikonoční festival (28.3. - 4.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nejhorší na této akci bude, že se povleče víc než každá jiná a to já děsně nerad.
    Takže kaštaňák už mohu s klidem odkliknout nebo se objeví ještě jiná pěstovačka?
    Kdopak to asi ví?

2. papulice

papulice Veterán fóra

hm tak všem přeji hezké velikonoce a s chutí do toho,uvidíme...

3. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

nebudem cez sviatky doma ,ale ma to moc nemrzí,čakala som trochu viac zábavy a nie same sadenie

4. myš59

myš59 Vévoda fóra

Takže, co stinu, to stihnu, hrotit nebudu, páč jak víte, budu pracovat-vařit od čt-po pro lidi, co si budou užívat velikonoc;)

5. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já nemusím sázet poměnky ? o_O,kruciš, zas pro fšechny sténá šance.

Edit: pruhovaná,nasadil sem brambory.Když je proženu přes prasátko,budou aspoň mastné Velikonoce.
    xD

Naposledy upraveno: 27/3/18
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Baroland - pomněnky si sázej na farmě dle libosti. Tady budeš sázet krásný barevný vejce ;)

Edit: Báro, mastné Velikonoce = dobré Velikonoce :D

7. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

doufám že se mi akce bude líbit aspoň se pěstuje na jiné ploše než obvykle ale myslím že bude skvělá

8. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Někdo psal, že stačí sázet na velkých polích. Jenže pravděpodobnost vypadnutí hnízd se tak o dost sníží - je rozdíl čekat padátka ze 36 polí nebo ze 144.

9. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Cekal sem nejakou oddychovku a to zas bude mazec a jak je znam tak jeste neco daji k tomu jako banus :eek:

10. slepka1

slepka1 Pisálek fóra

Tak doufám že bude svítit sluníčko, aby rostlinky rychle rostly, ale bojím se, že při své lenosti to nebudu stíhat xD

11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Nazdar Farmáři?
    Tak tedy nevím jak vy ale já si budu hrát na pohodičku.
    Něco jako zpívá Sir James Paul McCartney v jedné své skladbě.
    :D
    Jinak Bbowling nic si z toho nedělej vím že si chtěl pomoci.

I když podle mého, nejlepší projímadlo jak říkal děda mají v kostele a je to obyčejné kadidlo!
    :D
    Všem přeji pohodičku a prima zbytek dne...

12. babako

babako Expert fóra

Ahoj všichni,vnímám to ovšem jako zajímavou novinku,bude to malinko jinak než obvykle,myslím že to půjde..
    Ať se všem daří..

Veselé velikonoce..;):p:)

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den ... to bude mazec :D určitě zkusím šlechtit, no horší je to s volnem a sobota pracovní, tak snad do toho skleníku něco nastrkám :p. Stoneček bych určitě chtěla do sbírky, no růžové brýle si asi nevezmu ... to nějak dopadne ;).

14. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Nevím jestli budu něco zkoušet... zítra a ve čtvrtek mám dvanáctky tak toho moc neudělám... Pak jsem tedy až do úterka doma tak uvidím jak to dopadne... Když nefunguje SH tak zítra až přijdu stihnu do rána jen rozpěstovat....

15. burds

burds Titán fóra

O velikonocích chci být s vnoučaty odměny nejsou nijak skvělé.RT do toho určitě hodí nějakou akci na normální ploše od 3.tak si dám oodech a budu plnit nedodělané úkoly.Na výrobvny mám nesplněné všechny ty nové úkoly a nemám dodělanou vydru a nekokdák.Tak co dělat mít budu i bez akce a zbyde mi spousta času.

16. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Nejvíc se mi líbí,že si budu moct pěstovat hořec.Na motejly kašlu.Jen tak lehce zkusím akční plochu,ale šlechtění rostlin mě nebaví.Ať udělám co udělám,stejně mě v pondělí přijdou zmydlit sousedi,tak co!

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja na náhody už nehrám ,ak mám v takýchto a podobných akcií dostávať ako vždy iba BS a TBS.Stonka nič moc.

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Je za bonus povazovano i +1 z kola stesti? Nejak jsem nevidel ze se nekdo zeptal a mam 62 zelenych na novou akci, tak abych se netesil zbytecne...
    Pochopitelne spim, takze to nevidim dobre ani pro ten stonkovy pocet, uvidim jak se podari udelat start...

19. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, čekal jsem, že nás RT o Velikonocích zahrne celou přehršlí akcí a na všech plochách a ona bude jenom jedna, na vedlejší ploše.....ach jo, tolik volna a tak málo akcí. Tak se nevažte a odvažte se..... ještě něco na děsivkové plochy, ať se tam hneme dopředu, když už tedy nechceme jít dozadu podle známého hesla:"Krok vpřed, dva kroky vzad." Šlechtění motýlů" bych nechal až na prvního máje, to budou všichni jak motýli..... chaotický let a budou hrát všemi barvami. Musím přiznat, že jsem lehce zhnusen, těšil jsem se na plný košík akcí..... njn, tak půjdu na koledu, co už včil. Tož si to alespoň užijme.

20. milostivas

milostivas Znalec fóra

nojooo,když je tam ten řádek... :p tak musím :) jinak by se mi do toho nechtělo vůbec :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.