Velikonoční festival (28.3. - 4.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Dnešní festivalový den končí překvapivě dobře. Odpolední sklizeň z malých vydala celých 30 hnízd, momentálně jsem na 24/40.
    Cena za hnůj je sice nehorázná, ale kdyby aspoň byl. Na ranní hnojení jsem pro jistotu nasadila na Baha chlívky. I na dvojčatech je 40 papoušků v pralese. Na farmě B jsem kupovala za 1600 bobek. Hrůza. Zítra nejspíš nasadím slepice, akce neakce :D

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

sisinka, krakoramaja a bursuk59 tohle ocenili.
  3. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Nato,že jdu ještě zítra do práce mi chybí už jen 4 úkoly dodělat, tak jsem v klidu vyjimečně;) Z úplnku mám teda minimum, tak snad při dalším budu mít volný den,;)Pěkné zítřejší modré pondělí, ženám pěknou švihačku po nožkách a chlapci nepřežente to s ohnivou vodouxD já si ještě zavařím trošku a budu mít veget;)

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak plan dohnat a predehnat sice vysel, ale je to zase komplikovany neohlasenou akci, takze chlivky uz nedavaji dost hnoje na trvale zasobovani, takze mozna ty baha-slepice taky nasadim (jasne ze myslim papousky jako kaolin) a uvidime... ale kdo ma zivit ty potvory, teda kdo to ma stihat ve mlyne?

Vypadavat ma 58 hnizd/den, v tuto chvili ma byt 245 (nebo chybet 155 ), mam 362 (chybi 38 ), mam 90% hotovo.
    Stav vejcovek : idealne 1588 kusu (372/den ), mam 2280 z 2600 (87% ).
    Dodano 35 hnizd ze 40.
    Zatim uplynulo 61% casu, zbyva 65 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 40* vel.hnizdy celkem cca za 1,4 hodin.

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

33/40 zaftra to snad dorazím hnoje malo a much moc;):)

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

tydýtková, neskončila ,stačí jen zajít do oddělení se sezonním zbožím:

[​IMG] stále jich můžeš koupit třicet. Ověřeno na informační farmě .na které už nedělám žádné pokusy, jen si tam jednou za čas zajdu něco přece jen něco "překontrolovat"na farmu jsem jsem pár bedýnek koupila, u těchto akcí pracovní skluz nedoženu a za co bych jiného ty příplatky za soboty, neděle a svátky měla utrácetxD

7. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Po dnešku 28/40 ďalší zber už asi nedám. Neviem či to vobec dotiahnem dokonca :sleepy:

Naposledy upraveno: 1/4/18
    evainfo, bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  8. mituli

mituli Polobůh fóra

Sory,já je taky nemám a to jsem sezoní zbožo prolezla celé:oops:

9. kaolín11

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak já tam také bednu nemám,měla jsem ji i tu druhou dekorku,tu jsem nekupovala,jen 2x po 5 bedýnkách a zmizelo vše.A ani v sezoním není jen brouci[​IMG]

evainfo, bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  11. Baroland

Baroland Ikona fóra

Hotovo...konečně.

12. kaolín11

Bez dotací,s totálním nasazením , konečně hotovo!:eek:

13. Verup

Verup Pisálek fóra

Nepatří to sice k akci, ale chci se zeptat. Máte pořád farmu vzhůru nohama? Já myslela, že to bude jen na apríla.

bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  14. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Dnes jsem sklidila dekorku vaječné kouzlo a žádné hnízdo nevypadlo. V ofi je psáno, že dekorka bude dávat jen BZ až po skončení akce?
    Jednu jsem koupila a jedna na mě vypadla z bedny. Dokonce i obrázek se u dekorky změnil na zajíce s konví (není tam to hnízdo).
    Máte to také někdo?

15. máťochov

máťochov Stará škola

Mám stejný problém, z dekorací Vaječná kouzla nevypadlo dnes nic.

16. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

Tak 35/40
    snad do večera bude hotovo.

evainfo, sisinka a Helena1313 tohle ocenili.
  17. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Psala jsem na podporu a je to asi globální problém. Věc prověřují. Škoda mohla jsem být dál.

18. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Dnes ráno je stav 35/40, to už dopadá. Nekoupila jsem žádnou bednu, tedy ani dekorku na hnízda, dárků dostanu kolem 5 denně.
    Včera jsem měla dost navíc vejcovky, tak jsem vyzkoušela jeden velký skleník a v druhém kole byl bonus na 10% zkrácení růstu. Potěší, ale zásadní význam to nemá. Na začátku akce by se hodil víc, ale to zas nebyla chuť na šlechtění.

19. ryblabla

ryblabla Perspektivní autor

Uff,uff konečne hotovo! Dakujem susedom za padatka. Idem nahanat muchy, teda tiež padatka, lebo napestovane uz mam a som 26/60, čo je ešte vyše 400 padajucich krys. Veľa vody :)

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Za půl hodky jdu dopráce, chybí mi poslední hnízdo, to dám po šichtě a pak se budu naplno věnovat mouchám, mám teprv 10 plácaček, přišla jsem pozdě na akci ,no co stihnu ,to bude,no ni?;) Sluníčko svítí o 106 ,ale je vítr-chladno,tak si užijte dnešek

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.