Velikonoční festival (28.3. - 4.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mám 25/40, snad to půjde. Ovšem zítra mám denní a to se dostanu asi jen při obědě a pak až přijdu domů To značí - do půlnoci být vzhůru, bych si sklidil.Snad to vydržím. Super odměna zatím žádná, pokud nepočítám 2x po 10 a jednou 5 ks SK. Snad by mohla paní Štěstěna jednou přimhouřit očko, by se dostavil král.;):):p
    Venku sluníčko - že bych vyrazil do terénu?

2. Orliček

Orliček Magnát fóra

K čemu jsou plácačky na mouchy? K jaké akci?

bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Orlíček - v Debatním koutku je založené vlákno Mouchy, tam vše najdeš ... modíci uvázli v autobuse (podle ofiko oznámení), tak si musíme poradit sami ;)

4. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Toto bude první akce kterou neudělám ještě se mi nestalo abych z troskotala na padátkách všechno bývá jednou poprvé a je mi to celkem jedno mám 21/40 mě vypadne s celé plochy tak 14-17 víc s toho nedostanu koupila jsem 5x bednu škoda fl dostala jsem jenom akční což mi nepomohlo když nemám hnízda sousedi to taky nezachrání moc ani neposílají a teď ještě s toho mála začnou posílat myšince. I když akce nezábavná odměny jenom bz a kr mezitím jenom ponožka a sh.

5. .demont.

.demont. Zelenáč fóra

Také jsem myslela ,že koupím ,ale nikde jsem je nenašla (((:):)(

6. klarkacarka

klarkacarka Zelenáč fóra

Nevite někdo, co je: Keř práce na silnici ? Vysadila jsem to a nevím co s tím.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  7. libakos

libakos Polobůh fóra

klarkacarka- jdi do debat tam je akce moucha...

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím [​IMG]
    Jinak fakt smutný,jak zas utáhli hnízda.Poslední sklizeň 10 ks.o_O Trapná akce od začátku až do konce.:p

9. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Kdyby se ta farma nesekala.....tak by to taky bylo lepší.....

bursuk59, Helena1313 a sisinka tohle ocenili.
  10. mituli

mituli Polobůh fóra

krakoramaja-to seš na tom dobře,že jsi v půlce,já jsem mezi půlkamaxDxD.Vůbec,ale vůbec mi to neodsejpá,a to mě neba.Včera večer u nás lilo a ráno bylo bílo,prostě apríl.Už aby bylo hezky.

11. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj, hezkou sváteční neděli. 30 ze 40ti, mě tyhle akce na velká pole bez všeho jedním slovem baví. Malá byla zvědavá a tak jsme si pustily žilou, 5 bedýnek zkusmo z toho ve dvou byla dekorace a je to poznat. Akci zřejmě dojedu, daří se mi sklízet po 4 hodinách přesně, jsem chvilku doma noha chce klid a ne lítat na 12tky a protože se občas ozve opravdu hodně dávám sklízení i 6x za den místo abych spala. Do skleníku už nic, prošlechtila jsem v něm jednu komplet sklizeň a žádné zkrácení pěstování jenom bodíky které jsou mi na nic. Takových akcí bych brala fakt víc, nezažila jsem začátky farmaření bez řemesel ale muselo to být super. Mějte se, zase jedna akcička i pro mě zato Apríl mi spustil čelist hodně nízko, mě dost blbne comp díky aktualizacím a ani bych se nedivila kdyby v sobě broučky už z mých oprav měl. No a sražená farma....:wuerg:, naštěstí už zase vyrostla do normálních rozměrů. U nás svítí sluníčko ale teplo vypadá jinak, líp je doma než z druhé strany okna.

.macca. u mě se pajdadla dost zhoršila, většinou jsem mívala oproti jiným dost slabší rozjezdy ale během akce jsem to srovnala. Za poslední rok jsem neudělala kvůli padátkům 3 akce s legendou 30/30 a poslední mě dost naštvala takže si akce vybírám. Zhoršení vidím, nechápu co je tím důvodem ale legendu mám, levlem se nechlubím po 100 to musí udělat i osel a stejně je to o klikání v ničem jiném ne a stejně už nemívám tolik padadel po akci navíc. Halt, míň si koupím i za výplatu a tady to platí nějak podobně. Tady mě to bolet nemusí ale naštve to zvlášť když člověk někdy pohnojí zeleným...proto se podívám co za akci dají a většinou bez bolesti vynechávám.

Naposledy upraveno: 1/4/18
  12. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

.demont.: Teprve včera jsem si všimla, že Koupě "košů" (tak se to ale nejmenovalo, byly to jakési bedýnky) za 4fl má kratší čas, než samotná velikonoční akce (ale nevšimla jsem si o kolik). Nejspíše tedy už možnost koupě skončila.
    Je to vypečená akce, to teda jo. Kdo doufal, že koupí až ke konci, podle toho jak to napadá - má smůlu.

edit: Ale já už tu koupi v akcích nemám, tak nevím...

Naposledy upraveno: 1/4/18
  13. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

.demont. - podle ofika by měly velikonoční bedny jít koupit do 1.4. t.j. dnes, do 22 hodin
    Je to ve farmářských potřebách - sezónní zboží.

14. il.ja

il.ja Pilný autor

ba velikonoční festival jsou lepší velký nebo malý pole?

15. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Ja používam veľké - zožerú menej hnoja :)

16. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Bedýnek za 4 Fl ( velikonoční bedýnka) lze koupit maximálně 30 ks. Dekorka, která dává 3 hnízda jde koupit jen jednou.

17. Mkuře

Mkuře Vážený autor

S každou sklizní počet vypadávátek klesá a klesá, mám pidi pole asi se přeorientuju na velká 2x2 podle toho jak tu čtu jste všichni oproti mě dost v předstihu.

18. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Taaky se mi to tak jevi cim dal min padatek misto aby pustily zilou tak utahuji hlavne ze mam samou havet na farme :p

Mkuře, bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  19. Coruska

Coruska Aktivní autor

Tak já jsem dneškem asi skončila, zítra jdu do práce a tam budu mt asi úplně jiné starosti, než farmičku :)

20. lenak67

lenak67 Pilný autor

ahoj, tak hotovo. konečně a dál se uvidí, padátka pořád skoro stejná, mám velká pole. stabilně melu 2x. tak ať se daří...

evainfo, sisinka a bursuk59 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.