Velikonoční festival (28.3. - 4.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Akci nestíhám, i přes permanentní nasazení mám 16/40. A to sousedi nedotáhnou :-(

2. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

co to je za akci s těma mouchama - nic k tomu nemůžu nikde najít?

bursuk59, maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  3. davidson00

davidson00 Baron fóra

mija.kecka - podívej se do debatního - mouchy, jinak akci jsem ukončila, žádný TCH mě nevypadl,

4. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Velikonoční festival leze na svět vyloženě v bolestech.... Dělám co můžu a mám 22 úkolů splněno... To bude fakt těžká akce...

5. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky tak zatím mám 23/40 no už lepší ale pajdátka stávkují ráno vypadlo asi jen 11 kousků nic moc tedy když bylo 15-17 super jinak mouchy a celkově obrácená farma bezvadné mě se to líbí aspoň změna i když oči jsem chvilku vyvalila ale palce nahoru. Tento nápad se opravdu povedl :D;)Ještě jsem nespala a stihla zasadit hned akční na farmě tak se uvidí všem ať je akce na pohodu a ne honička. Janča

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mám 22/40, tudíž jsem asi v zelených - něco rostlin je ještě v zásobě, ale padátka,tsss. A to mám aspoň tu jednu dekorku, že z ní dostanu nějaké to padanče.
    A nová akce mi tedy dala! Ti brouci mi pijí krev, fuj...

7. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Som na 24/40 aj to len vďaka tomu že sa mi pri tom 2 krát podarilo zaspať.
    Takže som zbierala aj po 2 noci,(aj s krysami a chrobákmi) xD

8. mico5252

mico5252 Rádoby autor

ešte 4 ks a mam to dufam že sa mi tam nenasťahuju tie hnusne chrobaky asi ich budem musieť vyhlušit len či bude dosť mucholapiek radšej mohli ponuknuť nejaky účinny sprej...idem upiecť nejaky kolač zajtra pride môj 5ročny vnučik Erik

9. sexisabca8

sexisabca8 Pisálek fóra

Ahojky tak tuhle hru nestihnu .Chtěla bych se zeptat taky se vám spustila hra mochy puštěné ze řetězu a není tahle hra nikdy značená ?

10. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

za 3 hod.bude akce hotová,mám 38 ze 40 a pak se dám do much

11. goldedawn

goldedawn Znalec fóra

Mouchy puštěné ze řetězu-takové šoky po ránu.Jinak velikonoční se táhne a s novou akcí ještě víc,počítač nestíhá.

12. Skodule

Skodule Rádoby autor

Jedu jako oddychovku a příjemný relax

bursuk59, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  13. satelit

satelit Hvězda fóra

Už by bylo hotovo,ale nechtělo se mě znovu rozpěstovávat,tak až za 3,5 hoďky.;)

[​IMG] [​IMG]
    A hurá na broukomouchy.xD

14. Janice4949

Janice4949 Pisálek fóra

ašada01 - zasadit akční, ve mlýně vyrobit plácačku na mouchy, darovat jí mouše, která vyskakuje na farmě. Moucha Tě obdaruje dárkem a každá nakrmená moucha navíc plní úkol, do kterého se dostaneš přes ikonu velké obludomasařky na ploše. PO 3 nakrmené mouše se mi farma vrátila do normálního stavu. Akce festival splněna, stonek stonkuje. Teď už krmím jen ty nenažrané muší potvůrky.

15. slootr

slootr Baron fóra

Akční mi chybí 5 sklizní, 3 budou dneska, jedna zejtra ráno, poslední kolem poledne. Pajdátka mírně zaostávají, asi budu muset trochu přepěstovat. Ale kupodivu to vypadá slibně.

16. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Chybí dodat ještě 3 hnízda, takže to bude v pohodě.

17. immortal67

immortal67 Expert fóra

Tak 40/40 a ted co s těma broukama nikde ani zmínka.

bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  18. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Velikonoční festival hotový, vzácná odměna nepadla ani jedna, doufám, že mouchy budou štědřejší.

19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Jsem přesně v půlce. Tedy v polovině, ne mezi půlkama :D. Počáteční ztráta se dožene.
    Systém mi dělá radost, dnes zatím ze dvou sklizní na A vyskočilo už 31 hnízd, na B jen 14. Včerejší jednadvacetihnízdový rozdíl moc netěšil. Obě farmy byly poctěny zvířaty, tučňák se objevil na A, na B se připlazil šnek.

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký velikonoční den všem, jsem zachraňovala hnízdečka mezi brouky lozící po celé farmě xD ale je to supr překvapení a tentokrát naši vrchnost chválím ;). Velikonoční akce taky hotová, jedno velikonoční hnízdo s dárečkem navíc, zůstalo 21 plodin a 66 hnízd a tak jsem to zasela že bude zítra ještě nějaký dárek. Přeji úspěšné dokončení a jdu na ty škaredé mouchy [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.