Velikonoční festival (28.3. - 4.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No to hlavni ale nikdo nerekl, mam trhat vsechno co mam nebo je to jen o nicem na akce s mouchama?
    Chapu ze april, ovsem predelavat farmu pro nic neni uplna sranda, ne?
    Dal jsem toho medveda a akorat se mi otocila farma, takze jen komplikace, hmmm, kaslu na tu akci...

maribeja, myš59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tassi klídek, je to Akce. V Debatním je vlákno Mouchy.

milostivas a myš59 tohle ocenili.
  3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Super... díky komusi za návod jak srovnat farmu... jsem ráno čučela jak čerstvě vyoraná myš a zapomněla zapnout časovku:cry:
    Akční zaseta a uvidíme.
    Vejce 25/40....

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

27/40 stagnujou pajdátka dnes jen 13 z pole:music:

evainfo, milostivas a myš59 tohle ocenili.
  5. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

31/40,tak bych to měla dát,úplněk jde nějak mimo, nestíhám:(Lidi choděj na papu, nejvíc jde špenát,bram.nočky a vypečky nebo volí oko.Dnes je mokro po dešti, tak nevím jaká bude šichta;)Pěkné svátky jara

6. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Dobré ráno všem, koukám jak vyoraná myš :D v této akci jsem díky pozdnímu startu teprve na 17 ze 40 a do toho vše vzhůru nohama a nová akce a teprve ted jsem si všimla data, jdu hledat info k nové akci a k tomu jak vše navrátit do původního stavu :p

7. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

na kterých plochách se dají hrát mouchy? předpokládám, že na baharamě ne. Odměna stonek - co dává a za jak dlouho? aha stonek tam myslím není. Píšu to sem, protože vlákno mouchy v debatní diskuzi nemá žádný návod

je absence návodu součást aprílu nebo test IQ hráčů?

evainfo, maribeja a myš59 tohle ocenili.
  8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

tedy nevím jaké mouchy tu furt řešíte. Já mám na farmě asi prosinec nebo co, bo tam furt sněží a lezou mi tam běžkaři. Takže bohužel nemůžu nic poradit a na dotazy nikdo neodpoví, bo nikdo nepracuje.

9. Reginleif.nella

Reginleif.nella Pisálek fóra

neviem co sa stalo ale u mna prestali padat kosiky uplne :-( na zaciatku som mavala 18 hoci mi chybali posledne dve plochy a teraz ked mam odomknutu celu mi ledva vypadne 10-13 za 1 sklizen....a to uz tak mam druhy den :-( takze asi to zas nedokoncim. mam skoro 400 vajec ktore nemam s cim zomliet

maribeja, myš59 a Jesrt tohle ocenili.
  10. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

když mám odemčenou celou plochu tak vypadává hodně hnízd kvůli tomu jsem už na 10/40:)

11. pavca67

pavca67 Expert fóra

farmu dáte do normálu kliknutím na tu akci a kliknout na mouchu v kolečku

12. myš59

myš59 Vévoda fóra

29/40 měla bych víc,páč jsem si vyšlechtila vajíčka na sklízen za 3.16h ,ale nestihám sklízet, prac. proces mi to nějak nedovolí. Máme novou akci, nějak nemám čas číst a ti brouci na ploše mě dost štvou,nebo je to jenom apríl od RT?

evainfo a Xenie6161 tohle ocenili.
  13. brundík

brundík Perspektivní autor

Dobrý den prosím o radu mám obrácenou farmu jak se říká vzhůru nohama dá se to nějak odstranit ?

myš59 tohle ocenil(a).
  14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak pul hodiny zpozdeni, blbe odklepnute stromy = rozhozeny casy, neodklepnuty stonek pred sklizni, no hadejte kdo to ma na triku?
    Aspon ze s vajickama jsem trochu pokrocil, jen ty vypadavaci hnizda jsou slabota, jedine dovozova to zachranuji...

Vypadavat ma 58 hnizd/den, v tuto chvili ma byt 218 (nebo chybet 182 ), mam 292 (chybi 108 ), mam 73% hotovo.
    Stav vejcovek : idealne 1415 kusu (372/den ), mam 1839 z 2600 (70% ).
    Dodano 28 hnizd ze 40.
    Zatim uplynulo 54% casu, zbyva 76 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 40* vel.hnizdy celkem cca za 1,4 hodin.

milostivas, maribeja a myš59 tohle ocenili.
  15. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Všude brouci, farma vzhůru nohama. Zatím hotovo 21/40, jde to pomalu.

evainfo a milostivas tohle ocenili.
  16. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Vypadávání hnízd má veliký rozptyl, jsem moc vděčná sousedům, protože nebýt dárků, v hnízdech bych už zaostávala.
    Na velikosti polí u mě nezáleží, shodou okolností jsem dvakrát sadila na cca 5 velkých a zbytek půlpolí a jednou se podařilo mé maximum 24 hnízd a předtím též i minimum od odemknutí všech plošek, tj. 7 hnízd. Díky tak velkému rozptylu se předem nedá žádný časový rámec plánovat, tak jsem to přestala řešit, pokud bude čas přijít přesně přesadit, udělám to, jinak to pojede velikonočně a i když já patřím k lidem, kteří řádky opravdu můžou a tento s bednou by mi vůbec nevadil, nákupy neplánuju. Myšlenka přilepšení koupeným prvkem mi nijak nevadí, ale aby to byla podmínka odehratelnosti akce (pokud stihnu akční, tohle je typ akce, kde by to mělo být napadáno - ekvivalent téměř 3 hnízd jsem prošlechtila ve skleníku a tudíž bych měla mít hnízda k dobru), to už zase pr. Hra na "oslíčku, otřes se" mě nelákala nikdy. ;)

17. libakos

libakos Polobůh fóra

Velikonoce hotové tak jdu v klidu vraždit mouchy plácačkou,přišla jsem na to na rozdíl od ponocujících až ráno a bylo to fakt překvápkoxDTřeba to tak už bude stále že si na akci budem muset počíhat,když se některým farmářům nelíbí info od modíků:(;)

Naposledy upraveno: 1/4/18
  18. pavca67

pavca67 Expert fóra

maribeja tohle ocenil(a).
  19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD tak za tohle dávám RT palec nahoru ... medvědi, mouchy, farma vzhůru nohama, normálně vidím blbě, ale teď jsem na monitor brejlila dost zděšeně ... konečně něco nového, překvapivého, i když vlastní akce je zase typická pěstovačka

20. badaji

badaji Obyvatel fóra

Bezva nálepka do alba. Vánoce plné much - o Velikonocích. Povedený apríl i s akcí. Pobavilo mě to, doufám, že i ostatní.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.