Velbloudí hrb (14.12. - 20.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Feris1

Feris1 Expert fóra

no mne sa podaril teraz super preskok zo 4 snehovych pustny korab :) takze spokojnost

2. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

Ahojky,
    taky hotovo. :D

3. vparso

vparso Zelenáč fóra

a to kdyz velbloudy nemam tak se me akce netyka?

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  4. babicka38

babicka38 Magnát fóra

tak přeskoky nic moc jen genetika, měla jsem přes 3.500 kusů velbloudů projela 2x celé kolo zůstali mi 4 velbloudi ale pouštní zázrak nemám ani jeden udělala jsem někde chybu? kdo mi poradí? díky

5. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

ahoj farmari, na me farme se stal zazrak, stacilo mi cca 700 SK na splneni cele akce, coz je u me obri uspech, po dlouhe dobe to padalo hezky, ne jen genetika ;) za me pochvala :) akorat je mi lito tech velbloudu, kteri tam ted budou krouzit do konce akce :-D At se vam dari

6. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Tak já mám hotovo po dlouhé době jsem zase nějakou akci udělala nějak už není motivace jako dřív :(:(

7. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Přidávám se k tomu co píše flexka - také už nejsem zrovna v květu mladosti, ale grafika je opravdu rozkošná!!!! Nešlo těm očím odmítnout - tak jsem dodala - a velbloudek na mně spiklenecky mrknul....... Ono to mladším asi přijde směšné jak se tu rozplýváme, ale my co jsme kdysi stáli dvě hodiny na lístky do kina na Disneyovky-my máme "vánoce" - žejo "děcka" ?
    Takže velká pochvala za grafiku!

Naposledy upraveno: 14/12/16
  8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím farmáři... Jelikož jsem v práci tak jsem akci dělal teď... Několik minut a bylo po všem. Tomu říkám sexy akce. Pustím si ještě du-ven-bloud a pak hurá domů... Držím vám všem kopejtka! :D

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

flexka, copak cupitání, ale ty nádherné žadonivé oči:)

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

já bych šlechtil až bych brečel ach jo:cry:ale v chrámu není aktivováno ach jo
    aspon ušetřím SK:(

11. karbar

karbar Vévoda fóra

Moji velbloudi zatím oběhli jedena půl kola.
    Zbytek snad doběhnou hned zítra ráno.
    Moc hezká grafika.

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Dala jsem jen jedno kolo a za hodinu vydělala přes 60 milionu...;) U mne spokojenost....

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

Též semse vyprd na přemýšlení zda se úkol vyplatí,či nikoli. Nakonec mě to "stálo" 8 Mega,262 SK(mínus to, co vrátilo z odměn) a cca 2000 hrbáčů,to je v normě.

Když von měl ten dromedár tak smutný vočenka...a navíc je růžovej !!

Naposledy upraveno: 14/12/16
  14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj vparso,
    pokud nemáš šlechtění aktivované, tak se tě opravdu akce netýká.

babička38,
    podívej se do dekorací, klidně si do vyhledávače zadej třeba jen "po" a dekorky by se měly objevit, pokud si je už někam neumístila.

15. Levlef

Levlef Baron fóra

Hotovo nemám ani omylem, ale neskutečně mě baví ty chodící velbloudi :) :D

16. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Ahojky,zapoměla jsem si vytočit kolo štěstí a nic mi nepropadlo,měla jsem 13 lístků

17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahoj lidičky,šlechtím velbloudy,přeskoky se nekonají,ale zaujala mě jedna věc v info o akci:
    Když jsem protihodnoty rozklikla ukázalo se toto:[​IMG] to by mělo znamenat,že můžeme dávat i jiné šlechtěnce,nebo základní? Nějak tomu nerozumím vždyť se tam jiná možnost neukáže,jen velbloudi.

18. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Mám také hotovo i trochu navíc, ale těch 780000 už nedám, došlo SK:p;):)

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

marketka47 Co te na tom zaujalo? Ze musis jeste jednou kliknout na odkaz "Velbloud"?

20. martas1991

martas1991 Perspektivní autor

Tak hotovo,grafika moc pěkná ;):)

dana9494, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.