Velbloudí hrb (14.12. - 20.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Přijela poůůť,no a jáá bloůůd... tedy pardon,přijelo můůůůůseůůům !!!
    Barevné výběhy i výrobny práchniví v liště. Mám 3230 hrbáčů,to je dnes cca 72 Mega,když je střelím mám na dva pro růžovou výrobnu,nebo přidám SK a dostanu něco více v úkolu.....a o to víc budou mít co žrát červotoči.
    Kdyby raději dali šlechtit slony - bylo by kam se hnát.

2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

U mne se žádné nadšení z akce nedostavilo ani po vstřebání oznámení o ní.
    Po snížení SK v odměnách na téměř polovinu je rozhodnuto.
    Kdo ví, co v odměnách vlastně zůstane?
    Kladu si otázku, pro koho ta akce je? Nižší levely nemají ještě chov velbloudů aktivovaný
    a vyšším od barevných chlívků už dávno praská lišta. O růžové výrobně by se dalo aspoň
    popřemýšlet, ale červenou už dávno mám.
    Tak nic.
    :(

Edit
    pajda - zpátky do školy a naučit se počítat.
    V původním oznámení bylo 145 SK. Takže u mě snížení.
    :DxD

Naposledy upraveno: 14/12/16
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Mikeš: ke snížení SK v odměnách nedošlo, to byla chyba v součtu.

petaM2001 a LindaFarmářka61 tohle ocenili.
  4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Pro někoho, kdo honí krejcary a není mu líto pustit reálnou korunu je tohle ideální akce, jak udělat skutečný ranec. Při klasickém BB
    se dá s přehledem udělat 100 - 150 milionů, tady klidně 500 - 600. Záleží pouze na penězích.

Trochu nechápu taktiku RT. Pokud bych já šel po penězích, tak nechám BB po celou dobu akce.

5. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Zdravím, tak jsem váhala váhala, až jsem narvala velbloudy do tulichlívků a po 14hod. je vytáhnu a jsem zvědava, co se urodí. Ušetřím tak nějaké parfémy, I kdybych se rozhodla akci nedělat, tak mám ty hrbáče rozšlechtěné a jako u téměř všech mých zvířat mi chybí 9-10 úkol. Tak třeba s tím pohnu. Ale akce mě láká a je mi jasné, že neodolám, jako vždy...A když budou mizerné přeskoky, u mě téměř stopro. genetika, zbytek prodám, abych také jednou vydělala nějaký ten groš.(ale třeba budu překvapena, jak se říká, může se zablesknout...)
    Hezký den všem, LF

6. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Akci plnit budu ze zakladnich padla mumie, jsem spokojena

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Kuželko,voni to maj vychytaný...kdyby nechali BB celou dobu,koupilo by se SK daleko méně.Za Á každej by měl čas a pak se na to vybodl.Za Bé,váhavci váhali a propásli.Za Cé no a my ostatní tak dlouho propočítávali +/- až by jsme došli k tomu,co víme od začátku,naco plnit lištu tím,co není nikam potřeba.
    xD

8. Lida7373

Lida7373 Stará škola

S tím, že jedu podle genetiky a z 50 šlechtění mám jednou ob jedno(a to mám asi už do konce BB poslední takový přeskok, léta to mám takto). Se na to asi zrovna vykašlu.

9. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak vyklizeno 132 tulidomku a vysledky
    snehovy-185
    trimedar-24
    alpaka-11
    velbloudolog-6
    mumie 2 plus jedna z chramu
    nasazena jeste jedna varka 132 tulidomku

10. libakos

libakos Polobůh fóra

Také zatím 140 tulidomků a jeden jediný přeskok,nevím jestli mám pokračovat,sice vždy velké ,,nic" ale třeba to jednou vyjde:)tak ještě jedno kolo....A zase velké...

11. lase2

lase2 Magnát fóra

tak 132 bordýlků, a chce se mi plakat... :
    nějaké obyč zpět
    181 sněhových
    32 trimedárů
    14 alpaka
    Toť vše, ani jeden slušný přeskok byť jen na velbloudologa :(
    a ano, byl už BB, jen štěstěna mne takto obdařila. Začínám litovat že jsem vůbec nakoupila SK a příští nákup si 2x, nebo raději 3x rozmyslím !!! A to je superdlabanec věc za kterou utrácím nejvíc, když mne to čapne, koupím i 3 největší balíky...

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dala jsem 3x132 tulidomků a také žádné přeskoky, víc šlechtit nebudu a zkusím odpoledne, zda mi to bude stačit a popřípadě došlechtím další. Tak šup, ať už je 14 hod. a můžu akci dodělat ;)

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Růžových chlívků pár mám, takže nezájem - a abych se k nim proboxovala přes žluté a oianžové upgrady.... to si snad někdo dělá srandu v přímém přenosu. Mimochodem - když se nikdo akce nezúčastní a všichni budou jenom prodávat velbloudy, bude to docela zajímavé, ne?

14. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Mně se zatím nebývale dařilo, z tuším 48 základních jsem měla hodně trimedárů (běžné), 4 alpaky (!), 1x velbloudologa (óóó!) a 1 mumii !
    Takže já jsem tak spokojená jako už dlouho ne. Paráda. Asi to došlechtím a hodím do úkolu, uvidím.

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mě se ještě teď klepou ruce......z obyčejných PŘÍZRAK.....To byl skok jaký jsem ještě nezažila.

Ale co s jedním přízrakem.Jedině se na něj dívat.xD

16. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

Ty jooo je vubec BB?:( to co mi vyskakuje bych az brecela ZADNY PRESKOK!Takze mili RT tuhle akci si muzete strcit vyke kam!

dana9494, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

I ja byla chvili po precteni OFI na rozpacich. Ted jsem ovsem sklidila 125 zadanych pozic v tulidomku (jen zakladni zvirata) a mam naprosto jasno. Vzhledem k tomu, ze mi vypadla ve slechtencich (navracene obyc.velbloudy nepocitam) protihodnota 2.187.700 (polovinu z toho dela jediny solidni preskok na sultana za mega) a zbylo mi 1453 obyc. velbloudu tak: vyberu odmeny do vyse vypadnuvsi protihodnoty 1.187.700, na obyc. velbloudech neco malo vydelam, ale dokoncovat akci za techto podminek nemam v umyslu.

PS: Kdyby ty dekorky nebyly upgrady, tak to bych se asi hecla a akci dodelala, ale takhle kvuli jedne nahode jaksi chybi motivace prodelat :p

18. švestinka

švestinka Velmistr fóra

-pechfógl- ale vždyť víme že to se nestane. Za prvé co je pro někoho už nezajímavé (ať už proto, že ty věci už má, nebo prostě jen "proto") může pro jiného být super odměna.
    LindaFarmářka61 - sklízet můžeš i dřív , BB už běží, i když velbloudí akce začne až ve 14

Já jsem nahodila velbloudy do tulidomku, a uvidím. Nemám ani dost základních ani dost SK abych měla nějaké vysoké ambice co se plnění akce týká..... ale ještě nemám hotový ani "Velbloudí průvod" - tak když se nedopachtím k dostatečné hodnotě aby stálo za to hodit "šlechtice" do akce, hodím je do úkolu a bude.
    Jinak se mi taky nelíbí že koš s banány si můžou koupit jen ti, co ještě velbloudy nemají otevřené - ale na druhé straně 600 Fl bych za to stejně nedala. Ale kde je princip a rovné šance?
    Všem přeju hlavně prima hru a hezký předvánoční čas.

19. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, protože mám málo velbloudů, chci si přikoupit obrovský koš potulného velblouda. Tam jak píšete o akci se uvadí můžete koupit ve farmářském obchodě sezonní zboží. Tam jsem našla pouze superkrmivo. Tak prosím napište kde se ten Obrovský koš potulného velblouda dá koupit, nebo si mám myslet, že moderátor kecal? Děkuji za odpověď

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  20. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Ještě jsem ani velbloudy nekoupil, honím se za stromy.... Takže i když jsou odměny celkem slušné, akci odpískávám ještě dřív než začala....

dana9494, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.