Velbloudí hrb (14.12. - 20.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

krakoramaja S balicky bych rekla, ze je to jinak... objevuji se nejspis postupne hracum na stejnych serverech, ale nakonec se dostanou ke vsem. Uz to nejakou dobu sleduju - kdosi s tim prisel v debate o vsem moznem, my to v tu chvili na zadne z farem doma nemeli. Pak se balicek objevil u chlapa (farma nekdy z r.2013), nasledne nato u ditete na farme, takze ocekavam, ze postupem casu dorazi i ke me. Tzn. tohle bych asi nevidela jako ten spravny pripad srovnavani podminek.

Nicmene jakekoliv srovnavani podminek pro vsechny farmy je pro me osobne komunismus a nic vic. Neni prece mozne, aby hraci, kteri tu makaji na poli od zacatku meli stejne vyhody, jako ja, ktera si pred 2 rokama obula holinky a vzala vidle do ruky! Nerikam, ze bych se tomu divila, kdyby RT tento pristup zacal realizovat, protoze jaksi Hamburk lezi v zemi s temito sklony. Nicmene dle meho soudu toto neni krok spravnym smerem.
    Je to, jako kdyby napr. lyzarka pracovala 20 let, za 20 let si stihla nasetrit na dum, auto a pohodlny zivot a pak jsem prisla do stejne firmy ja a zamestnavatel by rekl: "Hele, lyzarko... sice makas furt dobre, furt na 100% uz 20 let, ale barak, auto a pohodlny zivot uz mas, tak ja ti ted snizim plat, aby si to matlafousova mohla poridit taky....!" Krucifix, kde to zijeme?

2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

3. VivianLive

VivianLive Rádoby autor

Nemám ještě hotovo a už asi ani nedodělám. Tentokrát se BB opravdu "vydařilo" - u mě tvrdá genetika a to v lepším případě. Např. za 4 velbloudology jsem získala 1 mumii a 1 sněhovýho, takže jsem z hodnoty 400000 spadla na 323500 a když se hraje na body a ne na šlechtěnce, tak je to silný mínus.

Tak budu doufat v lepší přeskoky.

4. anvan

anvan Dozorce fóra

Hotovo, velbloudi se motají dokolečka - že je to pořád baví! Chudák pouštní zázrak se prohýbá na ostrově pokladů pod hromadou nákladů. Tajemnice většinou do lišty, na baha bída, stromy bída, ale obsidián na mě vyplivnul jednu lasičku, což je super! Sice celkově odměny bídné, ale lasička mi spravila náladu.:)

5. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj VivianLive,
    bohužel tady zafungovala čistá genetika a vliv BB je tu pouze v návratu nižšího šlechtěnce.

petaM2001, milostivas a VivianLive tohle ocenili.
  6. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

tak hotovo, jsem uplně vybílená z velbloudu a superkrmiva
    akce hezká hlavně grafika super stále se na jukám ...co se mě líbí nejvíc jsou stejně kočky tak až namelu snad něco vyšlechtím

7. jana563

jana563 Dozorce fóra

Někdo tu psal hned na začátku že jsou nejvýhodnější sněžní velbloudi.Je fakt že na to množství je potřeba hodně obyčejných velbloudů,a to jsem měla.Takže jsem šlechtila hlavně ty.Přeskoky byly fajn.

8. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

Proč já stále vidím jen BB ze 14 na 15 ? forum jsem aktualizvala a víkendové BB nevidím, to se mi nestává :oops: , no vše je jednou poprvé,akce u mě hotová,bylo to super i když šlechtěnců jsem dodala hodně, ve stodole jich moc nezůstalo

ha, již jsem to našla ve FAQ, omluva

9. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Tedy nechci se chlubit, ale MUSÍM !!!!!Hurááááá ........... pořád nebyly žádné přeskoky, už jsem si říkala, že na poslední tři úkoly kašlu, protože to nepadá - a teď ze 4 obyčejných velbloudů mi vyrostl jeden sněhový + 2x POUŠTNÍ KORÁB!!! tedy takový super a ještě k tomu dvojnásobný přeskok se mi snad ještě nepovedl ....

10. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Tak moje karavana oběhla jedno kolečko, navíc nemám, nevadí stromky šly stejně do lišty, tak se mi vrátilo alespoň něco málo SK, i to je dobré, bude zase na příště.

11. lott_lott

lott_lott Stará škola

Hotovo a jako bonus dva pouštní přízraky :inlove:

krakoramaja : uvědomila jsem si, že jsem závistivá mrcha a tímto ti děkuji xD ale vážně, přej a bude Ti přáno - to je mé heslo a zatím mi vychází v životě i ve hře, zároveň nemám ráda "o nás bez nás" a to ani ve hře, kde o nic neje. Hezkou hru a doufám, že svými příspěvky "dělám jen dobře", mrzelo by mne, kdyby to bylo jinak.

12. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

akcička hotová ---ted jsem odtajnila tajemno a z deseti chlívků tři lasičky jelínek a jezevec to je dobrý skore:p

13. alunk

alunk Aktivní autor

Akci nejedu, ještě nemám velbloudy a stejně ty šlechtící akce nemám ráda xD

dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  14. babako

babako Expert fóra

Ahoj všichni velbloudáři,připojuji se a hodnotím akci jako velice zdařilou ačkoli jsem při šlechtění moc přeskoků nezaznamenal co by stálo za zmínku..
    Přeji všem hodně štěstí a málo bakšišného..
    Hezký den..

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tak děkuji za nakopnutí, to je tak, když vidím někde napsáno akce a nevnímám zbytek písmenek. No na druhou stranu na něj aspoň nezapomeneš.

petaM2001, tydýtková a Tygřice1970 tohle ocenili.
  16. flexka

flexka Hrabě fóra

matlafous123 - no nevím, já sice mám ty balíčky, ale pořád se mi točí dokola pomocná ruka na 24 hodin a lehčí chov s floreny, prostě ty, co nechci. Třeba nabídky na pomocníky na měsíc za 25Kč se asi nedočkám. No uvidíme, ale moc procent tomu nedávám.
    Stejně tak s přeskoky při šlechtění, tajemnicemi. Pomalu, ale jistě mi to znechucuje hru.
    Už to vůbec není o píli a strategii, ale jen a jen o štěstí. A to štěstí je přednastavené natrvalo.
    Nechápu, jaký má smysl, aby měl někdo nastavenou smůlu a někdo štěstí. Jak to souvisí s farmařením? Jako že já zasadím brambory a vykopu 10kg a soused 100kg, i když dělal to stejné? A má políčko vedle se stejnýma podmínkama?
    Asi ze začátku mi to tolik nevadilo, byly tajemnice sem tam a v odměnách z akcí byly konkrétní předměty stejné pro všechny.
    Ovšem teď se neuvěřitelně roztrhl pytel s náhodami a pomalu a jistě mě to přestává bavit, to už fakt není o tom, co já dokážu, ale o tom, co mi paní štěstěna milostivě nadělí.

Ano, super grafika, milá akce, mohla jsem nakoupit šlechtěnce a bloudy na trhu, nebo šlechtit, udělat, kolik chci, z této stránky je to moc fajn.
    Ale na druhé straně jsem šlechtila, jela podle genetiky a mám tedy splněnou akci a nějaké jisté odměny. Ovšem je tu plno lidí, kteří udělali to stejné a vyskočili jim "náhodou" šlechtěnci třeba na růžovou výrobnu koberců, z výběhů jim vyskočila lasička, nějaký růžový chlívek a tak se stejnými náklady mají mnohem, mnohem více, než já. A nemuseli pro to udělat nic navíc. Možná i spotřebovali míň SK, kdo ví?
    Dobře, pokud by to bylo tak, že třeba v horizontu 1000 pokusů se to nějak srovná, tak to beru, ale myslím, že za 4 roky hraní už jsem sem tam něco snad mohla dostat, ne?

Nemyslete si, že vám to závidím, já vám to přeju, akorát to přeju i sobě, že ano. Takže jsem udělala první krok, rozfofrovala svých pečlivě nasyslených 100 mega a docela vážně uvažuju, že při příštím O&D rozdám farmu, stodolu hodím na trh za 0,1 krejcaru budu se věnovat něčemu, kde se mi bude dařit. Ono to totiž přestává být roztomilá oddechovka, farmářská hra a stává se z toho bohapustá loterie.

Když už jsme u té firmy, mi to připadá spíš jako by přišel zaměstnavatel a řekl, hele všichni stejně makejte a dostanete stovku měsíčně jistou a k tomu losy na auta, baráky, peníze a dárky. Asi kdybych si potřetí vytáhla cenu útěchy - těžítko na stůl, tak bych šla makat někam jinam. Takže taky tady přemýšlím, že si budu hrát na jiném písečku.

17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ještě jedna krásná animace ke kochání :)

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

flexka Ja ti rozumim - nahoda zde dela hodne, ale co se na ni vykaslat a hrat si podle sveho? Opravdu musis mit posledni nove zvire z TCH jen proto, ze je tak rozkosne? Nemuzu rict, ze bych se stestim mela stejnou smulu jako ty (jedine, co na farme nemam je vistarie, hroch a lasicka + nove TS), ale to hlavne z toho duvodu, ze dalsi zbytecnosti na sve farme proste uz nechci a hodlam o tom nejen mluvit, ale davat to najevo i prakticky a navic nejsem jednoznacny zakaznik, o kterem jsou nekde ulozeny udaje (a na to vem jed, ze ty udaje existuji), ktere prozrazuji, ze dlouhodobe kupuji balicky na jistotu, nikdy neodolam a jsem tudiz jasne terno :p

PS: Proc hned zacinas hrat nekde jinde, kdyz to jde nejdriv zkusit i jinak? ;)

Naposledy upraveno: 15/12/16
  19. mituli

mituli Polobůh fóra

Milá flexka-o tom jsem už psala,je to dost hnusné s tou štěstěnou,jo nejde o život ale otráví to.Hlavně u šlechtění to je votrava.Plně s tebou souhlasím.

20. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak jsem se do velbloudů pustila grafika je fakt úžasná líbí se mi moc :inlove:jinak kolem 400 základních no mám zatím hotovo- trčím na posledním úkolu 138.600 a pak ještě kolečko. Ještě že bude opět baby boom takže počkám dám si pauzu pak se uvidí co dál ...xDAle růžové a červené to beru hodí se a moc ke mě nejdou tak se pokusím co to jen půjde ...:pJanča

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.