Velbloudí hrb (14.12. - 20.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Hele, už jsem tu psala, jak pode mnou v Káhiře omdlel velbloud? Zkrátka - jeli jsme taxíkem k pyramidám, taxikář byl spolčen s velbloudářem, takže zastavil, v pro nás poušti (ve skutečnosti předměstí Gízy) a řekl, že dál se jede na velbloudech. Já v hysterčáku, že na tohle nesednu, nejsem rasista, ale vzhledem ke své váze to tomu zvířeti neudělám. Velbloudář pravil, že vidí, že jsem žena vzdělaná, takže z literatury musím vědět, jak těžké velbloudi tahali náklady. No tak jsem usedla. První bylo, že jsem spadla velbloudovi někam za krk. Druhé, že učinil dva kroky a lehl si. Slezla jsem z velblouda a hystericky řvala na majitele (neumím ani slovo anglicky): Hí is ded! A majitel lakonicky: Nou, slíping. Obešel velblouda, vzal kanystr s vodou, polil velbloudovi hlavu, kopl ho do zádi a velbloud vstal a šel - ovšem beze mně. Zůstala jsem stát v poušti (na tom předměstí). dokud pro mně nepřijel taxík. A když vidím toho našeho soutěžního velblouda v kolečku, jak přežvyuje, pokaždé se mu tiše omluvím a dala bych mu pusinku.

2. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

-pechfógl-výborná historka, skvěle jsem se pobavilaxD mimochodem baví mi i ti velbloudi, co tam cupitají v tom kolečku, to se animátorům hodně povedlo. Cupitat takhle velblouda jsem ještě nevidělaxD

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

jamibe1
    Ani jsi je takhle vidět cupitat nemohla vidět, leda by byli postiženi velbloudí variantou vady lidské chůze, která způsobuje nejednotnost vojenského pochodu (u lidí je to mimochodnost, jak by se tomu říkalo u velbloudů - antimimochodnost, souchodnost?).
    Oni ti velbloudi by měli být mimochodníci, ale tito nejsou.

Naposledy upraveno: 15/12/16
  4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem nemohla dospat, byla jsem zvědavá, co se mi vylíhlo! Na farmě potěšila žlutá mlékárna a 3 pásovci, nějaké oranžové -lištové a byli tam i jelínci, ty potěšili, nebyli. Na Baha to byli hrošíci, budu moci rychleji plnit úkoly v družstvu a ostatní jdou do lišty. Na tajemné rostlinky jsem zapomněla, tak je ještě musím vyndat! S akcí jsem byla spokojené a držím palce všem, kteří ještě plní akci! Zvládnete to! Pěkný den!;););)

5. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Ahoj, akce hotová, stačilo něco přes 1000 velbloudů a ještě zbyli, pokusím z nich vykřesat něco kloudného na dokončení úkolu v družstvu. Byl by to můj první, dokončený šlechtitelský úkol. Po 4 a půl letech farmaření, no to je tedy opravdu úspěch.
    Hodně přeskoků a šlechtitelských úspěchů všem LF

6. boviki

boviki Zelenáč fóra

také mi stonek chybí, je to mazec, ale jde to zatím dobře

7. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Pak se nemám divit, když ze 4 alpak vypadne 1sněhový a 2 velbloudi:(místo genetiky dopředu, tak zpět! Ale kupovat SH nebudu, jsem vážně naštvaná...No nic je to jen hra...

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Vsechno tohle SH je dostupne vsem bez toho, aby zaplatili jedinou realnou korunu (z akci, stalych ukolu v druzstvu, z dennich darku, kola stesti...), takze i kdyz nemam jediny obr strom, SH pouzivam v akcich i ve skleniku, tak ani presto si nepripadam vuci ostatnim, kteri je maji, jakkoliv v nevyhode. Proste jen staci chtit.
    Co se tyce nabidky ZB v teto akci: nikomu je nezavidim a pokud nekdo chce, necht si je poridi. Vadi mi na tom fakt, ze ted a tady, v tuto chvili a na tomto miste, bylo za nektere proste predem rozhodnuto. Je to, jako kdyby RT spustil akci na nakup SH, ale tem, kteri maji obr stromy by rekl: "pro vas tato nabidka neplati".

anickamalirka ;) Diky za upresneni i prtsc a omlouvam se za ubrani roku :)

9. STYBI

STYBI Velmistr fóra

ráno jsem odtajnila stáje na BAHA a nestačila zírat : růžové pandy a růžové opice - takže za mně je tohle ohromný úspěch, stále tomu nemohu věřit !!!

10. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Akce hotová ale byla to jatka. Moji hrdinní velbloudi padli skoro všichni takže odcházím obnovit chov a udobřit toho mého Ježíška.Všem kdo ještě bojuje šťastné dokončení.

11. Levlef

Levlef Baron fóra

Pořád nemám hotovo, ale mám infarkt - ze čtyř shetlandských poníků vypadl: PICASUV KUN!!!

12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím bursuk59, to co popisuješ ale technicky možné není a nic takového jsme ani při testech nezaznamenali. Tam musel být minimálně jeden vyšší šlechtěnec. Navíc na šlechtění se používá SK - superkrmivo. Superhnojivem je určitě krmit nemůžeš.

Pro milovníky bloudů mám pár obrázků, užijte si je :)

[​IMG] [​IMG]

Prima hru danda

13. mituli

mituli Polobůh fóra

o_Otakhle mi udělali oči při odtajnování-první byla žlutá vajcárna a já měla takovou radost,že si zbytek moc nepamatuju(medvěd,jezevec,sova+plamenák2x,plavky,)stromky taky lišta.No dar nedar.

14. kati-broucek

kati-broucek Zelenáč fóra

Prosím, kde se dá koupit Krabice se zlatými banány? V novinkách ve hře se mi nezobrazuje.....

petaM2001 tohle ocenil(a).
  15. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím kati-broucek, nabídku má viditelnou pouze ten hráč, který nemá velbloudy aktivované, protože nákup zlatých banánů je určen pouze této skupině hráčů.
    Pokud do té skupiny nespadáš, tak nabídku na nákup zlatých banánů nemáš. Pokud si myslíš, že bys jí měla mít, kontaktuj herní podporu.

Prima hru danda

16. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Udělala jsem akci kromě posledního úkolu (to se mi zdálo už dost za hranou nabízet takovou odměnu). Něco jsem prodala, animace hezká, jsem spokojená. Lepší přeskoky při šlechtění se mi pak už vyhnuly, ale i tak dobrý.

Pro Dobena:
    - Obsidián: medvěd žlutý / medvěd oranž / labuť / koně oranž / 2x sovy žluté / lišky žluté / orel žlutý / pásovec / chameleon červený
    - Kavkaz: datle xxl / hrušeň xxl / jabloň xxl / třešeň xxl / slivoň, teda trnka xxl
    - Granát: butik s plavkami žlutý / papoušci C++ / velbloudi oranž / lenochod C++ / mravenečník

17. jana563

jana563 Dozorce fóra

Dando díky za obrázky.Už se kochám.
    Bursuk.....neměl ten jeden obyčejný velbloud červenou čepičku.....možná ses přehlédla.

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Třeba to bude nový trend ve hře, aby "srovnali" hrací podmínky déle i krátce hrajících. Už se to přeci objevuje v nabídkách jednotlivým hráčům - kup balíček za 12 Kč, sleva 89 %. Taky se to nezobrazuje všem. Někomu 3x, někomu vůbec.
    O těch stromech už jsem kdysi dávno psala, že těm, kdo je nevlastní, se zobrazí v odměnách v akci. Ovšem bude na ně v té akci muset "vydělat". Tak jako na recepty. Mnozí se na recept na MJS nadřeli kdysi dávno v dožínkách, no a další služebně mladší si ho koupí za floreny.
    Jsme zkrátka figurky na šachovnici BP.

Naposledy upraveno: 15/12/16
  19. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

krakoramaja s tymi balickami je to tak [zatial u mna] kup si balicek za xx [uz ani neviem kolko to bolo prvy x],samozrejme kupila som,potom prisla dalsia ponuka-uz za viac,kupila som,tretia ponuka uz bola za necelych 30 libier,tiez som kupila,len teraz sa uz obavam,ze dalsia ponuka bude uz zas poriadne vyssia :oops:
    uvitala by som viackrat tu prvu a druhu ponuku ;)

petaM2001, Xenie6161 a krakoramaja tohle ocenili.
  20. Mkuře

Mkuře Vážený autor

12-14 nemám ještě hotovo, tak doufám že bude ještě přes víkend BB :-D Kromě toho, že mě trápí nedostatek velbloudů, SK mám dost, nějak jsem zaspala tak se mi to zdá docela pohodovka. :)

pompo68, Trepifajksl a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.