Velbloudí hrb (14.12. - 20.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Zdravíčko :) trošku bych to upravila ;) od 26. 7. 2012 ;) a obr stromy opravdu mám a to dost ;) stihla jsem oba vláčky a po pravdě jsem točila a točila a točila v té době ještě jako neplatící hráč jsem v tom viděla výbornou strategii jak držet krok se zkušenějšími hráči (ach ta moje soutěživost :D )
    Dohledala jsem kom s kamarádkou ;) z 9. února letošního roku :D Královna byla prostě královna s velký K a ještě dlouho bude zmiňována jako nejlepší akce všech dob
    Výsledek je až ohromující: 30 mil BZ (1 postup na farmě 95), 42 mil BBZ (10 postupů na baha 282-292), 654 zlatých banánů (50 za postupy + 10 z akce), 1900 SK, 1900 zuzky, 2500 ponožek, 5850 SH, 12 mil krejcarů.
    Sousede, heč už mám 22 :p miluju své sousedy ;)
    Jak píšeš, ano používám, protože jak víš času moc není, děkuji ti :)

A ještě k bloudům,
    taky mi to pěkně skákalo na 4. a 5. třídu šlechtěnců, tedy tu růžovou baletku nemám, ale oběsit se kvůli tomu nepůjdu :D

A vůbec, hybaj do kuchyně k troubě, ať nespálíte vánoční cukroví ;)

2. doben

doben Ikona fóra

Tak TCH tentokrát potěšily, zdá se mi, že trochu upravili šanci na obyčejné žluté a oranžové stáje a výrobny. Výsledek, lasička, jezevec, jelen, červené ryby, červené ovce, oranžové lišky, oranžoví medvědi, žluté sovy, pásovec, žlutá kachní pírka, červené opice, 2x lenochod klasik ++, papoušci klasik ++, žluté hůlky. Z TS nic co by stálo za zmínku. Pokud někdo bude odtajňovat, tak sem napište kompletní výsledky, ať to můžeme porovnat.

Naposledy upraveno: 14/12/16
  3. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Po dlouhém hovoru se svým Ježíškem jsem si koupil super krmivo a jdu šlechtit. Sice mi bylo řečeno že už se nemám na nic jiného těšit a když nic nevyšlechtím tak mě nakope však víte kam ale do vánoc času na udobření dost. Všem kdo do toho jdou hodně štěstí.

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem došlechtila, přeskoky se nekonaly, ale koupila jsem SK, tak jsem to zvládla. Chlívky jsou na plochách, tak ráno uvidím, co se mi urodí. Moc bych si přála lasičku, tu ještě nemám! Přeji úspěšné šlechtění a dokončení akce! Ceny jsou pěkné! Pěkný předvánoční čas! ;););)

5. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

Odtajněno

Podivuhodný výběh "Obsidián":
    1x Labutí jezero
    2x Liščí nora I: Žlutá
    1x Liščí nora II: Oranžová
    2x Pštrosí výběh II: Oranžový
    3x Obydlí pro medvěda I: Žluté
    1x Výběh pro chameleona III: Červený

Podivuhodný bahama výběh "Granát":
    1x Výběh pro tygry
    1x Jezírko pro plameňáky
    1x Výběh pro mravenečníky
    1x Ohrada pro velbloudy II: Oranžová
    1x Ohrada pro velbloudy IV: Růžová

Podivuhodný strom "Kavkaz":
    1x Lokvát XL
    2x Lokvát XXL
    1x Olivovník XXL
    1x Jeřáb oskeruše XL

Ty stromy jsou zklamáním ale druhý růžový velbloudi v této akci no to je něco!

6. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Nemám a popravdě ani nevím kde bych tolik superhnojiva vzal

petaM2001 a STYBI tohle ocenili.
  7. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo! Karavana chodí volně kolem dokola.
    Došlechtil jsem, dodal vše potřebné a vyprázdnil stodolu.
    Zbylo mi: 67 velbloudů, 3 sněhoví velbloudi a pak ten jeden neuvěřitelně vyšlechtěný Velbloud přízrak.
    Všem přeji úspěšné dokončení akce.

8. stěby

stěby Hvězda fóra

anickamalirka - jen se nevytahuj 8):D. Já mám většííííí... počet SK :p, celých 53. Šel jsem rozfofrovat kupony na kolo štěstí a hned mi jich 26 přistálo zpátky :inlove:. A ty moje 2 super-óbr a 1 ultra-óbr strom jsou u mě hýčkané, opečovávané a velebené. V tom Tvém megapralese nemůže vyniknout jejich jedinečnost :D:D:D;).

9. anickamalirka

Lumpe :D ale vynikne neboj se nic, chodím se na ně dívat jak pěkně zrají :D
    Abych nebyla OT :D tak už jen 20 SK vychovala jsem jednoho blouda a poslala ho s těmi třemi co se bojí ve stodole si zařádit, třeba bude taky růžová baletka :D :D

10. stěby

stěby Hvězda fóra

Sčot sem hodím zítra večer, až kompletně sklidím tajemno. Zatím jsem získal jen 1 Slivoň trnitou XXL, kterou jsem hned odtajnil za Fl, abych měl místo na 4 ostatní. A protože jsem nepočítal s dokončením celé akce a zisku 10 Obsidiánů, zraje mi zatím jen 5 Granátů a ty 4 Kavkazy. Nechtělo se mi bourat osázená pole, takhle se můžu dýl těšit ;).

Já snad nepůjdu spát a budu koukat, jak ty ťavy kroužej :inlove::D.

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Aničko, krásná lišta, já jsem tenkrát hodně obříků vyměnila za toto, ale co, místa zabírají stejné:)

[​IMG] takto dopadnou ty naše výhody

12. anickamalirka

GordonSargent, no koukám jaký to máš nepoměr :D Při OaD to spravíme :D aby Ti ta lišta lícovala :)))
    apropo, já je vytáhnu, když se dostanu k nule ;) aby bylo na další akci

Jinak ta baletka se nestala, je z ní sněhový bloud, to asi proto aby se pěkně schoval v tom poprašku co je venku ;)

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Velbloudi krouží dokola,tak je asi hotovo.8)
    Sem nějak nepobral,že šli obříci měnit,snad jen poslat neprozřetelně vlakem do světa.o_O

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG]... hezký večer, jsem v práci něco málo vyšlechtila a až teď dodávala. Skákalo to docela dobře, nejvíce ze základek a kromě přízraku jsem měla vše i několikrát. Něco se i prodalo :p a konto skočilo. A musím moc pochválit za hezky ztvárněnou akci, ti hrbáčci jsou vážně boží :inlove: ... no jo, za ty krásný očička tam nahážu cokoli, tak je úkol hotový, i pár kočiček se mi dařilo šlechtit. Ke zdejší zajímavé debatě jen to, že jsem ani já neměla nic zadarmo a makala a makala, do gumáků teklo a chyběly i zuby u vidlí. Na ostrov jsem se dostala po hodně dlouhé době :p. Přeji hezké přeskoky a jdu ještě kouknout na ty velbloudí ťavy xD třeba mají žízeň.

15. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Ahoj,tak se mi to nechce vše psát,jenom chlubení:vistárie,anjou h.,baha nic zajímavého,na druhé to byla paráda:2 bugenvilie(měla jsem jen jednu),na baha konečně HROCH a růžové pandy(obě první),a od minule mám na druhé i ledovou jedli.....na té druhé jsem si to musela fakt vydřít,projela jsem všechny úkoly a dokonce koupila 3krát SK za60 zbytkových florenů....ne nadarmo si myslím že BB je recyklomat na zvířata,protože jsem asi s 1500 začínala a 1400 jsem hodila na trh...dobrou noc,další chlívky ráno,měla jsem tam kočky....ráno:lasička:inlove::inlove::inlove:jedna,liška žlutá a 2 oranžoví medvědi

Naposledy upraveno: 15/12/16
  16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

čtu a koukám jak se vám dařilo, mě teda skoro vůbec, trčím u úkolu za půl mega a to asi už nedám, bo došlo SK...no melu furt, tak snad ještě něco namelu do konce akce a pokud bude ještě BB zkusím pokračovat, má farma je zakletá na větší přeskoky...co mají hotovo gratulka..

17. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Hurá z velbloudů trimedár velbloud PŘÍZRAK no koukala jsem jako blázen :inlove::inlove::inlove:

18. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak na toho jsem čekal :)

19. jana563

jana563 Dozorce fóra

Moje hitparáda
    Pro Dobena.
    Obsidián..2xmedvědi oranž.,1xOsel oranž.,1x kurník oranž.1x sova oranž.,1x orel žlutý,1xmedvěd žlutý,1x rodeoranč žlutý,1 vydra ,1 jezevec.
    Kavkaz....lokvát xxl,olivovník xxl,mandlovník xxl,kowhai xl,vistárie.
    Granát...butik žlutý,lenochod++,anakondy++,tygr a červená panda.

20. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, spěchám tvůrcům této akce vyseknout poklonu a pochválit je. Nejenom, že jsou v této misi zajímavé odměny, ale po výtvarné stránce je to rovněž přepůvabná záležitost. Moc se mi to líbilo, jak to prokukovalo po splnění jednotlivých úkolů. A líbilo tak moc, že bych plnila, i kdyby pro mne ty odměny zajímavé nebyly. Za mne jednička s hvězdičkou. *palec nahoru*

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.