Velbloudí hrb (14.12. - 20.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Dávám palec na horu,mě se to líbí.Po splnění bloudů šlechtěnec ani jeden.

2. immortal67

immortal67 Expert fóra

Nj hotovo co ted to bylo nějaký rychlý

3. Dendullina

Dendullina Zelenáč fóra

Ahoj,mam menší problém.Chci šlechtit velbloudy ale nejde mi to :-(.Políčko je šedivé.Velbloudy mam odemčené na bahama ostrově i je mam ve stodole.Ale nejdou mi vyšlechtit.Když najedu šipkou na velblouda že chci šlechtit tak mi to píše at odemknu sochu na bahama ostrově ale to já už mam.V čem je tedy problém??

petaM2001 tohle ocenil(a).
  4. jana563

jana563 Dozorce fóra

A máš otevřené šlechtění velbloudů?

petaM2001 a Jonsdorf tohle ocenili.
  5. Dendullina

Dendullina Zelenáč fóra

No to nwm,to se otvírá kde ??

6. doben

doben Ikona fóra

Dendullina 7. chrámová místnost 1. socha zleva nahoře.

petaM2001, milostivas a jana563 tohle ocenili.
  7. Dendullina

Dendullina Zelenáč fóra

No twl,to nemam tolik banánuu :-(. Ale díky

petaM2001 a milostivas tohle ocenili.
  8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dendullina Krom ohrady pro velbloudy musis mit odemceny i chov velbloudu v 7. chramove mistnosti.

petaM2001, milostivas a Jonsdorf tohle ocenili.
  9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak usilovně šlechtím a odpoledne jsem dosáhl neuvěřitelného (ve stávající akci bohužel přímo nevyužitelného úspěchu):
    4 x Sněhový velbloud ---> Alpaka + Velbloud přízrak !
    Nicméně stále nemám dostatek velbloudů a šlechtěnců pro úspěšné dokončení celé akce. Bude to ještě fuška a bude to "bolet i můj krejcarový měšec". Ale udělat se to prostě musí - typický přístup KFC.

10. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

hotovo. akce super. odměny parádní.
    musela jsem sáhnout hluboko do kapsy a koupit velbloudy, ale stálo to za to. :inlove:

11. doben

doben Ikona fóra

Jako pozitivní na této akci vidím, že je tu opravdu hodně hráčů včetně mě, kterým to skočilo ze základů nebo sněhových na posledního šlechtěnce. Mínusem je u mě to, že úplně přestaly vycházet mixy.

12. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

vše hotovo krom posledního úkolu, pořád nevím mám ho udělat nemám :), rozdíl v bodech je jen 500 za 40 hodin, odměny v bedně stejné.... no asi do toho nepůjdu.

petaM2001, pompo68 a y.z.y tohle ocenili.
  13. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Moje prvé preskoky - zo základu alpaka, výskumník, sultán a ťavička prízrak:D:D:D - dala som šľachtiť ráno, vybrala večer. A tým som preskoky skončila:oops:, max o jeden a genetika. Prvé kolečko je za mnou, ťavičky sa pomaličky posúvajú ďalej. Užívam si dodávanie, nádherná grafika, vylúdi úsmev na tvári xD a ten modrý ťaviak je furt unavený, asi nenašiel vodu:sleepy:, človek by ho poľutoval:oops::D

14. stěby

stěby Hvězda fóra

Hotovo, bloudi už krouží. Nebudu se připojovat do debaty, co mám a nemám ;), i když už tu ve hře straším dlouho :p, jen trocha sčotu. Na akci padlo asi 400 SK, prošlechtěno asi 500 základních velbloudů (už jsem zase skoro zpátky na "svém" počtu, můžu i něco prodat). Nekoupil jsem žádného šlechtěnce, ani SK.
    Teď ve mně doznívá prima pocit z neplánovaně dokončené akce, zítra po odtajnění TCH a TS se to možná změní :D. Stačil by mi 1 nový stromek, a třeba 1 kolčava...8)

15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Zatím nešlechtím, bedýnku se zlaťáky koupím až zítra a už se na ni moc těším :music:
    Pokud jsem teď někomu "neudělala dobře", jsem ráda. Třeba si uvědomí, že ve slovech "taky chci nabídku, ale stejně bych za 600 fl nekoupil/a" je možná víc závisti než logiky. Na Baha nemám otevřené žádné šlechtění, zatím jsem ho ke své hře nepotřebovala. A pokud tuto možnost tato akce nabízí, tak ji využiji zrovna tak, jako jiní třeba využijí výhody jiné. Stejně ve výsledku jde jen o namalovaný nesmysl (život je fakt o něčem jiném).

Farmářka aničkamalířka má nejspíš hafo obrstromů a při akcích hnojivo hojně používá. Při její náročné práci, příkladné péči o děti a relaxu u kreativních koníčků nelze akci bez SH udělat za den či dva. I kdyby jich měla na všechny tři plochy, ze srdce bych jí je přála.

16. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Neviem, či mám tento problém len ja, alebo je nás viac. Môžem v tuli-domku šľachtiť všetko iné, len nie ťavičky...

petaM2001 tohle ocenil(a).
  17. jana563

jana563 Dozorce fóra

Krom ohrady pro velbloudy musis mit odemceny i chov velbloudu v 7. chramove mistnosti.

petaM2001, milostivas a dana9494 tohle ocenili.
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já se bavím, prima akce, putuji s karavanou druhé kolo.
    Chov velbloudů jsem dal na Baha hned po zhlédnutí příspěvku v Orákulu, tak jsem jich pár tisíc vychoval, SK si melu a získávám v odměnách (i tady je ho dost) a teď šlechtím.

19. .Marti.82

.Marti.82 Pisálek fóra

Takže je to jasný, akce se nezúčastním, protože v chrámu nemám odemčeno a kupovat floreny fakt nehodlám. Tak aspoň první 3 úkoly splněny a tím končím, protože na trhu je zase předraženo, protože spekulacím se meze nikterak nekladou. Nějak moc se nám ta "odpočinková" hra začíná prolínat s tou hnusnou realitou venku.
    Ale vždyť je to přeci hlavně o penězích, ne? :oops::wuerg:-.-

petaM2001 a bursuk59 tohle ocenili.
  20. -petr02-

-petr02- Pisálek fóra

Ahoj. Rychlá akce. Dokončil jsem 13. úkol, ale dál už nepostoupím. Došlo SK a já mám Farmu pouze jako relax, do kterého vlastní peníze dávat nebudu. Pěkný večer a dobrou noc.
    :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.