Velbloudí hrb (14.12. - 20.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

11. ukol (stanoveny cil) hotovy a tim pro mne tato akce hasne... spotreba SK z vlastnich namletych zasob + ukolu samotneho = 324 ks, cervene a ruzove bloudy mam, ZB neni za co utratit, po lasicce netouzim, posledni upgrade dekorky = hodne penez, malo muziky...
    Amen. Zbylo mi 1 SK, takze jdu poridit turbo mlyn, na Baha posadit cervene koberce a vydelavat :p

Celkove hodnoceni akce: 2

2. inzerat654

inzerat654 Pisálek fóra

Pozdravujem všetkých a držím palce, nech to dáte.
    hlásim - akcia hotová.
    Niečo som našľachtil, ale po 100 šľachteniach som pochopil, že takto akciu nedám.
    Všetko štandardné šľachtence a baby boom ako keby ani nebol.
    Navštívil som trh, minul 50 Miliónov a nakúpil šľachtencov do akcie.
    S grajciarmi som na tom síce biedne, ale aspoň budem viac motivovaný, aby som niečo nasporil :)
    Nech sa vám darí pri šľachtení lepšie ako mne :)
    veľa zábavy.

3. doben

doben Ikona fóra

Tak i u mě komplet hotovo. Spotřebováno okolo 750 SK.

4. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Mám taky hotovo.:)

5. emoušek

emoušek Rádoby autor

Hotovo, ale poslední miliónový úkol jsem si odpustil. A ť vám to skáče (při šlechtění). ;)

6. babicka38

babicka38 Magnát fóra

heu jsem restartovala i celou zavřela a znovu se přihlásila na podporu jsem chtěla napsat ale stále mi to oznamuje že je chyba, tak už nevím vůbec nic ale děkuji za radu

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  7. BOYS1958

BOYS1958 Zelenáč fóra

A zas je tu soutěž jen pro bohaté někteří nemají na to aby si kupovali košíky a jiné propriety kdo nemá velbloudy má smůlu , protože si je koupit v tržišti nemůže jak vysvětlíte ,že všichni mají stejné šance . Já mám farmy tři na té nejstarší velbloudy mám na ostatních ne a ani je v koupi nemám jen lituji děti , kterým rodiče na to nedají a vánoce na farmě pro ně skončí zklamáním BP chce vydělat , kdo by nechtěl hrát něco a soutěžit za peníze to mě nikdy nebavilo , ale získat to pílí ano

8. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky :D
    Ponejprv poděkuji svým sousedům za SKáčka :) Děkujííí moc moc, bez Vás bych to nedokončila :)
    A zůstalo mi toto :D 1 SK :D

a toto :D
    Takže hybaj blouďata na plochu :D trochu doplnit stavy ;)

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

BOYS1958 Velbloudy si muzes otevrit vlastni pili, jako my ostatni a SK namlet ve mlyne, takze nechapu nad cim tu polemizujes! Bud jsi se snazil nebo sklizis 3 farmy a nic z toho - tvuj boj.

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

BOYS1958: Na tyhle průpovídky se klidně vyflákni. Jestli je ta číslice v tvém nicku ročník tvého narození, už bys mohl/a vědět, že svět spravedlivej není, všichni nemají stejné šance a vyhraje ten rychlejší, chytřejší a mnohdy i bezohlednější. Prostě, když byl vyslán signál, měl jsi začít pěstovat velbloudy nebo mlít krmivo, abys měl s čím hrát nebo prodávat. Takhle si můžeš fakt akorát stěžovat.
    P.S. Taky patřím k těm "neúspěšným".

11. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky tak už mi chybí pouze dojít do 4 zastávek a snad to bude doma :music:

12. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Ahoj...Měl jsem 200 SK, takže dám tak kolo a půl a budu spokojenej :)

13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

BOYS1958, kdo nemá velbloudy, má bohužel opravdu smůlu, to je stejné, jako kdo začal hrát po únorové Královně, neměl možnost získat spoustu banánů, SK, SH a spol. ze hry zdarma... a co tedy s tím, co navrhuješ? V téhle hře je nerovnost daná do základu hry. Jakákoliv snaha ji narovnat vytváří další a další nerovnosti. Čtu tady stesky, že délehrající by chtěli možnost koupit si banány, i když je nepotřebují pro zahájení akce, prostě udělat si s nimi, co srdce libo. A já to i chápu, když už, tak všem nabídnout stejně. I přes tyhle snahy se asi nejeden nováček sekne, když pochopí, že nikdy nebude žádný Kaštanový řádek, žádný obrstromek na SH, žádný produktový stromek s mlíkem, medem nebo vajíčky. (I když zrovna ty produkťáky řada laskavých hráčů nováčkům daruje, takže dokud bude hodný hráč, který enrozdal všechno, co má, tak na tohle naději mají.) Žádný John Citron... Nerovnost tu je a bude už napořád.

Proto i když chápu zájem hráčů o banány, na RT se nezlobím. Ty rozdíly už zvětšit nejdou. Tentokrát se cítí úkorně hráč, který potřebné banány měl, měl třeba i banány od Královny. Jindy se cítí úkorně mladší hráč, který nemůže doplnit SH vysazením obrstromků a musí si koupit, nemá řádek na MJS nebo pinkie pie a musí si je koupit... a ne proto, že by vynechal akci, on tu akci zkrátka nezažil a tak už šanci nedostane. Nevidím v tom rozdíl. Trvale se budeme cítit mezi sebou nerovně, tak snad nám to nebude kazit hru tak, abychom si to tu vyčítali...

14. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jak ti vembloudi chodí dokolečka .... to je tak roztomilé .... :inlove::inlove:

15. babicka38

babicka38 Magnát fóra

milena 1952 zlatíčko já ti moc děkuji za radu NAŠLA jsem je v dekorkách já je hledala všade jen ne tam tímto se omlouvám jsem já to hlava už nějak popletená. holt nějak už moc stará. tak ještě jednou moc díky a hezkou hru přeju všem farmářům ahojte

16. doben

doben Ikona fóra

Sovinko neznám hru, kde by neměli délehrající výhodu. Podle mě je to dobře. Ale opravdu by mě zajímalo kdo vymyslel ten prodej banánů, protože to je absolutní hloupost. Být nováčkem, tak určitě nedám 600 florenů za banány kvůli šlechtící akci, protože bych musel dokoupit i SK. Navíc pochybuji, že bude mít nováček krejcary na nákup na trhu, protože dostatek vlastních velbloudů nevychová. Je to prostě jen další nedomyšlená nabídka.

17. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mám hotovo .Dekorka sedí v parku na čestném místě.Večer dám TS a budu se těšit na ráno.
    Pro Boys 1958....koš jsem nekoupila jen pilně melu krmivo a měla jsem velbloudí obydlí na ploše.Teď tam mám sobíky,protože doufám že jejich čas přijde.
    Krásná animace velbloudů.

18. milteska

milteska Expert fóra

nádherná grafika!!! a taky se mi líbí,jak hopsají Zatím hotovo 8 položek-nepospíchám,vychutnávám,šlechtím a celkem mi to padá.........klepu na čelo Plán mám do 13ky-poslední asi vynechám

19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Doben, no to já souhlasím, nejsem už žádný pravý nováček a banány bych nekoupila ani teď, i když nebýt nízkonákladový hráč, tak nabídka to není úplně špatná. Ale já odemkla velbloudy před asi 2 týdny, od té doby chovám a dnes jsem do toho šla s počtem 299 kusů, což bude stačit fakt jen na málo (si myslím) a kupovat bloudy teď za tyhle ceny není pro opravdového začátečníka nijak dostupné při požadavku tisíců zvířat. Nechápu to taky, ale já stejně tak nechápu v řadě akcí nabídku v koších, kde se mi zdá nesmyslné množství požadovaných zakoupených předmětů, tak už se nad tím snažím ani nezamýšlet, protože většinou tyhle věci neplánuju kupovat. Baví mě dostat se k věcem vlastními možnostmi, peníze jsou pro mě trochu degradací toho prožitku, tak na to taky koukám tímto po svém. Ale můj hlavní dojem je, že nerovnosti se zkrátka nenarovnají, kdyby tahle bedna byla pro všechny, tak by zkrátka byla hlavně bonusem pro bohatší hráče, tudíž zase nerovnost, to si prostě nevybereš.

20. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak mám hotovo - tedy krom posledního úkolu ten dělat nebudu - banánů mám dost a dekorace nic moc - stálo mně to 172 SK a cca 1600 zákl.velbloudů - tentokrát jsem nic nekupovala - SK si melu a velbloudy mám otevřené již dlouho a postupně jsem si je nasyslila, ale jinak nemít takové zásoby tak bych do akce jít nemohla a asi ani nechtěla - je to docela pálka

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.