Velbloudí hrb (14.12. - 20.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babicka72

babicka72 Rádoby autor

Taky já mám hotovo!

2. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

matlafous123-né,že musím kliknout,ale,že se tam píše nejen velbloudy všech druhů,ale i základní zvířata,když na to kliknu,ukáží se zvířata i jiné nejen velbloudy,ale do akce nic nežli velbloudi dodávat nelze:sleepy:

3. doben

doben Ikona fóra

Přesně takové přeskoky si představuji, když koupím maxi balík SK: [​IMG]

4. lowba

lowba Rádoby autor

Do akce nejdu..mezi mnou a velbloudy jsou v chrámu ještě anakondy a má nechuť k představě mletí slepic ve mlýně :( Vegetarián nejsem, ale...Ostatním přeji úspěšný chov :) "banánové kompenzaci" za 600 florenů odolám a půjdu pomalejší cestou. Ale jinak se mi to mooc líbí graficky.

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

marketka47 Tam ale nikde neni napsano, ze se mohou dodavat i jina zvirata! Je tam napsano, ze se mohou dodavat velbloudi slechtenci i zakladni zvirata - cituji: "nejen velbloudy všech stupňů, ale i základní zvířata".

dana9494, maribeja a megi1967 tohle ocenili.
  6. 8erulenka

8erulenka Rádoby autor

Kde se dá koupit ta krabice se zlatými banány?

dana9494 a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  7. paeij

paeij Rádoby autor

Tak hotovo, ještě splnit vlastní úkol utržit minimálně 20 mil. krejcarů na trhu a přehoupnout se přes hranici 200 milionů na kontě a mám splněno.

EDIT:
    Tak splněn i prodej, konto už je přes 202 milionů. Jsem nechutně bohatý :D:D:D

Naposledy upraveno: 14/12/16
  8. bibif

bibif Rádoby autor

hotovo ještě nemám, zatím jen kolečko a půl, ale z té ťapkající karavany jsem naprosto uchvácená:)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak mám Skvostný pouštní zázrak, ale bylo to opravdu drahé, 3x plný počet tulidomků, plno základních a ze šlechtěnců zbylo po jednom. Akce hotová sice co by dup, ale SK se musí koupit, pokud není. Já ho koupila minule největší balík a celý jsem spotřebovala. Tak bude mít BP bohaté vánoce
    ;)
    Také se chodím stále dívat na karavanu, ta je fakt boží

10. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

Přišla jsem z práce fakt "vytočená jak klíště", ale při pohledu na tu roztomilou animaci jsem úplně pookřála :) nemít uši, tak se směju okolo celé hlavy. Díky "tvůrcům", je to milé.

11. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ano to je tam psáno,ale ještě je tam napsáno - protihodnoty velbloudů. A když na ty protihodnoty kliknu,tak je tam ten seznam co jsem uvedla nahoře.Proto jsem hledala i jiná zvířata.Jinak už mám splněno 8 úkolú a pomalu jedu dál

A nechme už slovíčkaření,je to jenom hra;):)

12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Zatím mám deset úkolů. Dalších 20 pokojíků obsazeno, doufám, že řádně zaplatí - ne, že mi dají jen genetiku!
    Také se mi grafika líbí.

13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj 8erulenka,
    pokud ještě nemáš aktivovanou sochu pro chov velbloudů, tak nabídku na koupi banánů najdeš přes novinky ve hře. Pokud již máš sochu aktivovanou, nenajdeš nic.

maribeja a petaM2001 tohle ocenili.
  14. babicka38

babicka38 Magnát fóra

tak ať dělám do dělám pouštní zázrak prostě nemám apsát na podporu???? stále mi to píše že je chyba . rezignuju ... na všechno....

maribeja a petaM2001 tohle ocenili.
  15. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Tak jsem si taky trochu zašlechtil, zatím asi 130x a dal jsem zase 30 pozic. Ale musím se pochlubit - ze základních padl, bohužel jen jeden, pouštní koráb... Jsem tak trochu na vážkách - prodat, neprodat, prodat, dodat...
    Všem, co mají hotovo, tiše závidím, ale Málo si hry užili, jojo.
    PS: jdu hodit dekorku na ostrov

16. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Přeji hezké odpoledne! Začala jsem se šlechtěním po desáté, tak jsem měla na začátku akce všechny bloudy připravené a úkol mohla splnit hned po 14. hodině. Tato dopředu avizovaná akce byla hlavně o přípravě, mít dostatek základních velbloudů a nasysleného SK. Pak už to šlo samo. Při šlechtění bohužel takřka žádné přeskoky. Zato prodaných několik stovek velbloudů. Sice jsem již měla nějaké barevné velbloudy, ale upgradem nikdy nepohrdnu. Jednak chlévy nezaberou tolik místa, zvířata přibývají rychleji a pak méně sežerou. Ceny jsou adekvátní množství spotřebovaného SK.

17. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak už také hotovo ani to moc nebolelo přeskoky po dlouhé době taky dobrý,tak ať vám to taky skáče;););).

18. doben

doben Ikona fóra

kutílek1929 já jsem ho prodal, protože růžové výrobny nesbírám, ty růžové žebříky a krabice co mám čekají na OaD, až je vyměním. 47 mega se mi teď hodí víc.

19. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj babicka38,
    pokud dekorace nemůžeš najít, je třeba napsat na podporu, tady to opravdu nezjistíme, jestli ti něco hlásí chybu, zrestartuj si hru, třeba se jen něco nedokonale zapsalo.

petaM2001 a maribeja tohle ocenili.
  20. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

babicka38- pouštní zázrak najdeš v dekorkách. Zadej si do vyhledávače-pouštní zázrak.
    Upřesňuji- v dekorkách které se umisťuji na ostrově pokladů.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.