Večer hororových filmů (26.9. - 2.10.2024)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

kocieva
    Já jsem také musela dopěstovávat, protože jsem to měla přesně podle spočítaných dodávek :cry:
    Tady u té akce nejde zpětně zkontrolovat kolik čeho se dodávalo a tak jsem nebyla schopna dohledat chybu :eek:
    Tak jsem to ještě v dodávkách upravila, kdyby to náhodou někdo ještě potřeboval :music:

2. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mám hotovo rychleji, než jsem myslela. A to jsem jela jen se 100% pro rostliny ve zlatě. Kolo už se mnou nějakou chvíli nespolupracuje. Aspoň budu mít čas na doplnění zásob u strašidel. Nějak jsem to poslední dobou zanedbávala.

3. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja som prave dorazila do ciela a bosorka sa doplazi zajtra vecer ;)

4. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Mám hotovo od včera, no času málo, venkovní realita mne tlačí do česání jablek. Ale teď už je "hej". Mohu dopěstovávat resty do krmení. Je toho fůra potřeba. Tak pomalíci, času dost, přeji úspěšné dokončení za mne výborné akce.

5. hroudov

hroudov Vévoda fóra

také hotovo

6. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Tak i já jsem se pokoukala do konce akce.
    Horor budu mít za pár minut - budu psát test. Držte mi palce. :p

7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Hotovo od nedělního rána, ale nějak byla leň sem psát. V sobotu jsem chytil 100% a tak se pěstování pohnulo kupředu. Jednou jsem také s těžkým srdcem použil booster na akční býlí. Nerad, přeci jen jedna plocha. Ale pěstovat týden, když hoří zásoba jedné houby, která se mele po tisících? Bylo třeba na ní máknout. Éčko bylo už v sobotu večer a Káčko v neděli po jedné.
    Všem, co jsou v cíli gratulka a vy ostatní to určitě ještě dáte;):)

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jestli já můžu alespoň jednu akci dojet normálně jen s vodou a hnojem... Nemůžu xD V pátek šestnáctka, v sobotu noční dvanáctka, v neděli noční osmička, všechno bez přístupu. Pěstovat jsem začala pořádně až v pondělí odpoledne. Měla jsem to krásně spočítané, že dnes do deseti to stihnu. Tu máš čerte kropáč - onemocněla kolegyně, jdu na odpolední. Musela jsem obětovat chemii i vrtule, jinak bych to nestihla, 12.21 mi jede přibližovadlo do práce. Na směně jsem sama, tudíž se k farmě nedostanu. Co už, člověk míní, život mění. Ale mám hotovo :)
    Jdu si sbalit fidlátka a hurá do procesu...