Valentinský kalendář (7.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ono když týden několikrát denně koukám na pokyn [​IMG], tak jsem měla radost, že se zrovna objevil někdo stejně postižený tou nejapností blbounskou. Chtěla jsem se párovat, né pářit :D Ale pařit by snad šlo, že? ;) To víš, píšeš nahoře bez, jak se v tom pak jeden má vyznat, když týden sleduje jen pozadí :music:

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

krakoramaja xDxDxD Ty jsi exot, krakoro! Takhle uz jsem se dlouho nicemu nezasmala - jedna perla vedle druhy xD
    To bych snad dneska i odpustila RT, ze mi schvalne nezavrel zadny darek :D

3. rampusak

rampusak Veterán fóra

Nemám aktivních 7 srdíček ale vidím co jsem mohla dostat. Kupon za rozčilování se nestojí, kalendáře nemám moc v oblibě protože někdy není čas a systém je na tohle nakloněný k nedám. Je to můj několikátý nedodělaný kalendář, čílit se fakt nemá cenu a odměny nekomentuju, zase tak slavné to nebylo :p. Zadarmo se špatně dává.

milostivas tohle ocenil(a).
  4. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Nezapomeňte do dnešní půlnoci vybrat všechny bonusy z kalendáře!!!

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Pěkné dárečky, děkuji :)

milostivas tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.