Valentinský kalendář (7.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lase2

lase2 Magnát fóra

já děkuji za info, bonus BZ vyzvednu až ráno, na bér se bude hodit, a následně nepřijdu o délku okamžitým vyzvednutím teď na noc ;)
    Bonus +1 z kalendáře a následně "vytočený" +100% do stodoly mě přinutil nalít na pole zelené kapky a díky tomu se posunout v počtech požadovaných dlouhodobek (je jich do expertních úkolů potřeba opravdu moc a v kombinaci s potřebou padátek jsem obětovala 500 SH z mých 7000 zásob na pidipole, i když to považuji téměř za plýtvání).

milostivas, eli2006 a burds tohle ocenili.
  2. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Stejně je to divné Valentýnská akce a Valentýnský květináč tam nebyl...

milostivas, eli2006 a tydýtková tohle ocenili.
  3. Feris1

Feris1 Expert fóra

KulíšekBrouček
    daj pokoj s kvetinacom tych si spravis alebo kupis kolko chces chcelo to lepsie odmeny aj ked ako sa vravy darovanemu konovi ....

milostivas, matlafous123 a eli2006 tohle ocenili.
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak otevřeno bez ztráty florenů všechno. Tenhle Valentýn nenadchl, ale ani neurazil. Takže u mně dobrý.

5. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Tak já jsem se neobešla bez ztráty a rozčilovat se to nemá cenu i tak by sem RT nepřesvědčila o tom že sem poctivě otvírala kalendář každý den.

6. spuntka

spuntka Magnát fóra

Vše otevřeno bez problémů - spokojenost.:);)

milostivas, burds a X-mole tohle ocenili.
  7. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Tak a tady je odpověď od RT dárek nebyl otevřen co na plat nemám důkaz nemám nárok.

milostivas a RosyCZ tohle ocenili.
  8. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Do včerejška jsem měla všechno otevřeno, dneska jsem zjistila, že se mi jeden dárek zpětně zavřel, přitom na tom srdíčku je to superkrmivo namalované a já ho měla ještě včera otevřené. Vrazila jsem do toho floreny, ale jsem hodně naštvaná. Příjde mi trapné si denně takovou akci fotit.
    Zažila jsem všechno, ale aby se zpětně zavřel dárek, tak to teda ještě ne.

9. prchal

prchal Pisálek fóra

dnes jsem otevřela poslední srdce a chtěla otevřít dárky ovšem ejhle srdce se superkrmivem hlásí že je zavřené.>:(:(:oops::sleepy:Co s tím?

10. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Hraji na dvou farmách. Na jedné se mě dnes podařilo rozbalit jenom dárek s mincemi, a víc nic. Na druhé šlo rozbalit i poslední dva dárky s bonusem 100% na 36hodin a pomocník/kombajn na 12 hodin. Co teď? Mám sklízet dlouhodobky, nebo čekat?

11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj prchal,
    máš několik možností. Otevřít si zámek za floreny a tím odblokovat bonusové dárky, nebo nechat být a bonusy oželet. Dále můžeš napsat na podporu, aby překontrolovali, zda byl zámek pořádně odemčený.
    Doteď nebylo potvrzeno (kromě jedné globální chyby při prvním pokusu o takovýto kalendář), že by se dárky samy uzavřely. Většinou jde o ryhlé opuštění kalendáře, nebo chvilkový výkyv v přiojení a tím nedokonalý zápis o otevření.
    Pumpička,
    pokud ti nejdou otevřít bonusové dárky, tak nemáš otevřené všechny zámky. Překontroluj si proto, jestli u některého není modré +.

Naposledy upraveno: 20/2/18
    milostivas tohle ocenil(a).
  12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Vetsiho blba najapneho, nez jsem ja, aby dneska pohledal :music: Rano sklidim celou farmu vc. dekorek - chrochtam si, jak mi vysli radky a mazlici a pak si vzpomenu, ze musim odklikat posledni darky v kalendari. Klik na mince, pak mi hlavou proleti myslenka, ze jsem na foru cetla cosi o bunusu, ale ruka byla uz v tu chvili rychlejsi :oops: No, za/nakopte me nekam xD

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

matlafous - hlásím se do páru :D Pro jistotu, kdyby došlo k nečekané akci, jsem měla všude to nejlepší. Jo, to bude přísun bodů z bonusu plus KŠ 200%! Tak jsem všechno pěkně oběhla a pak mě napadlo, jestli mám vůbec aktivní MJS. Byla, ale taky jediná v bonusové liště. Na vše ostatní jsem normálně zapomněla, takže dalších 80% v háji. Ještě že ta bézetka tolik nenaháním, jinak by mě to mrzelo asi víc.

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

krakoramaja :D Do paru, do paru... do paru to nende :music:, ale aspon ze tak - jeste aby se to mnozilo xD

15. Tony5454

Tony5454 Pisálek fóra

Dárečky jsou fajn, akorát nevím jestli to zpětné zavírání dárků je úmysl ???
    Dávám si fakt pozor a dnes ráno, ouha, 2 dny za sebou zavřeno. Tak to buď nechám a nebo zaplatím 16 fl.

milostivas a maribeja tohle ocenili.
  16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tony5454, nevím jak dlouho trvalo napsání příspěvku, určitě déle, než po otevření dárku 3 vteřiny počkat a až pak zavřít kalendář. Alespoň u mně to tak funguje, jiný si pro jistotu dělá obrázky, to také zabere nějaký čas a zatím se nějaký úmysl neprokázal;)

17. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Radost pohledět.
    příjemnou zábavu všem.

18. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Napadá mě, že v tomhle případě by se dalo využít toho, na co si tu všichni stěžují - že se nestihne načíst otevřený dárek. Jak omylem klikneš, zkusit hned kalendář opustit. Když dárek zůstane otevřený, budeš nastejno, pokud to vyjde, budeš na tom jen líp.
    ;)

Já ho pro změnu zase zapomněla otevřít když jsem chtěla (už několikátou sklizeň). Tak snad to stihnu než kalendář skončí....

19. satelit

satelit Hvězda fóra

Takhle to vypadá,když se na kalendář asi tak 10 vteřin vydržíte dívat po otevření dárku.Máme konec Valentýnského kalendáře - stížnosti tady byly - ale opět žádný důkaz (obrázek otevřeného dárku/obrázek zavřeného dárku).Opravdu si myslíte,že Vám RT schválně zavírá dárky aby od Vás dostal nějaké floreny?Kalendářů již bylo několik a pořád ten samý problém,dokonce i moderátoři několikrát radili jak na to,ale málo platné.Jen zbytečné rozčilování.Možná by bylo dobré k ofi oznámení vždy dopsat ,,po otevření dárku chvilku počkejte,nebo přejděte na jinou plochu a pak se vraťte" nebo si obrázek uložte do PC.(10 vteřin by mělo stačit na to aby se data uložila na server).

Omlouvám se,ale musel jsem to napsat.;)

20. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Satelit: A ja mela jeden darek taky zavreny - poprvé... Ovšem vlastní blbosti :p Takze jsem otevrela za FL, timto za tuto akci moc dekuji, potesila :)

milostivas a satelit tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.