Valentinský kalendář (7.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Stejně je to na budku: Tak únor začíná 1.2., Valentýn je 14.2. Jeden by předpokládal, že valentýnský kalendář bude načasován taky tak, ale ne. Začíná se 7.2. a končí 20.2. Stejná logika, jako by si petřínská lanovka usmyslela, že bude jezdit na Prosek.

2. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Tak já už předem za dárečky děkuji. ;)
    Budou zadarmo, tak proč hudrat. Určitě bude ode všeho něco a bude se nám to hodit.:)
    Ale stýská se mi po královně :cry: Panečku, to je bohatá žena a jak umí rozdávat. ;)
    Kdy pak nás přijede navštívit.;)

Prepperka, ell1956 a krakoramaja tohle ocenili.
  3. satelit

satelit Hvězda fóra

A máme tady první dárek - 16x parfém (7.2.2018 )

Mám screen a dárek je otevřený,tak doufám,že bude otevřený i zítra. xDxDxD8)8)8):D:D:D

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

První dárek supr, bude na superparfém xD

5. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Kalendář s dárečky vítám a děkuji .-) Jen do něj je přístup jen z časomíry, žádný "zámeček se srdcem" ( jak je uvedeno na 1. stránce) na hl. louce nemám.

milostivas a ell1956 tohle ocenili.
  6. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

ahoj hruštinko, ten zámeček najdeš ve městě na náměstí a dostaneš se tudy i na dárky, jinak za dárky také děkuji .)

7. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Taky mám ráda dárečky, a děkuju!
    Díky Tygřice 1970, taky bych to hledala dle oznámení na hl. louce:
    Ke kalendáři se dostaneme přes Novinky ve hře, ikonu v časomíře nebo přes srdcový zámek mezi šlechtícím domkem a kombajnem na hlavní louce. [​IMG]

milostivas a ell1956 tohle ocenili.
  8. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Paráda, dárečky mám ráda a je mi jedno jaké, sice u kolotoče někdy kroutím hlavou, ale co, sluníčko taky nesvítí každý den;):)

Janina0971, milostivas a zahradnice4 tohle ocenili.
  9. satelit

satelit Hvězda fóra

8.2.2018 5x volné zatočení

10. evoku57

Ono nestačilo mít 5 od ovečky :pxD to zas abych si na to vzala dovolenou

Janina0971 a milostivas tohle ocenili.
  11. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahojda :inlove:
    9.2.2018 - 3.zámek - 10x bedna s farmářskými zásobami II. :)
    Nezapomeňte na fotku. ;)

milostivas, tigers78 a Apachie1 tohle ocenili.
  12. evoku57

Tak jsi mi připoměl/a X-mole a jdu juknout, co pěkného mi na farmě přistálo :po_O

Edit: Tak nic - moc, spíš malé nic než moc, bylo 22 bedýnek na skladě a ani jsem nepoznala, co se urodilo, jak toho bylo málo, ale nepláču:oops: nemusí pršet, hlavně když kape a darovanému koni ..... :) Baví mne to překvapení a to mi za to stojí :p a dnes bylo dokonce dvakrát, při otevírání zámku a při otevírání bedniček a to jdu ještě na vedlejší farmy:inlove:

Naposledy upraveno: 9/2/18
    evainfo, X-mole a milostivas tohle ocenili.
  13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já mám bedničky taky ráda a často jsou tam užitečné věci, ale vždycky se musím smát, když se v nich schovává 1ks třeba bazalky :D

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kiki2305, já mám nejraději z bedny se sladkostmi 1 ks citronu... je zabalený v bedně velmi často :) Už to někde v diskusích zmiňoval Mikeš. Asi má v RT někdo opravdu výjimečně smysl pro humor. 8)

15. X-mole

X-mole Znalec fóra

Achoj :inlove:
    10.2.2018 - 4.zámek - 1x vánočka xD
    Sákryš, trochu pozdě né? Bo brzo? :music:

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Vánočka bude dobrá ke snídani xD dárečky hezké ať je to cokoli :p

milostivas a X-mole tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Odkliknuté to mám, až teď jsem zjistila, že je to vánočka... já to klikám kvůli těm bonusům, snad za to budou stát, jinak je mi úplně jedno, co tam dají... všechno se hodí, i kdyby to byla deska, co se zasekne na stejném místě nebo všechny levé gumáky... no nekupto 8)

18. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, ještě že sem dáváte infa - děkuji. Nebýt vás, tak bych na kalendář včera úplně zapomněla!

milostivas, X-mole a MatysekKamilek tohle ocenili.
  19. X-mole

X-mole Znalec fóra

Achoj ;)
    11.2.2018 - 5.zámek - 35000 BZ. :)

20. X-mole

X-mole Znalec fóra

Achoj :inlove:
    12.2.2018 - 6.zámek - 15x SH ;)
    P.S. Doporučení.... Fotka... fotka... fotka.... :p
    ...furt doufám že RT dostanem, že se dárky zavírají, ale zatím to stále vypadá jen na pomalejší či nedokonalé IT spojení, bo moc rychlé reakce hráčů. xD Je to jak paní Kolombová - všichni slyšeli, ale nikdo neviděl.
    Ať se daří a už nikdy žádné zavřené dárky. xD:inlove: Pa.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.