Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

No nelíbí se mi že zase se bude mlejt takhle mi furt stojí mlejn a nemůžu pak mlít krmivo a kupovat ho nebudu a užýb vydim jak mi to zase bude na houby vypadávat jako vždy a kord když ted jsou tři vypadávátka a to jsem v týdnu v práci od rána do večera takže já toho moc nestihnu :-( no nic co se stihne to se stihne hrotit to nebudu a peníze strkat taky do toho nebudu.Jinak přeji všem hodně štěstí.

2. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Sakraaa, tak to si tu kapsu na ovsu moc nenamastím xD Už jsem se viděla jako Rothschildova vnučka a ono z toho asi bude houby s octem -.-xD

3. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Pro Bezejmenného: Já jsem rád, že se RT vůbec k něčemu takovému odhodlalo - možná, že tady podobná možnost byla i dříve ( já hraji od roku 2013 a od té doby nepamatuji, že by tady něco podobného bylo), to by spíše věděli ti, kteří tady hrají delší dobu než já. A dál už to je podle zákona nabídky a poptávky..... takže ten menší level to nemusí kupovat, když ví, že by tu akci neudělal, ale prodávat může. A cenu si přeci může stanovit svoji, nemusí se přeci držet trendu a může se stát, že věc za 150.000 kr zůstane ladem až do konce akce, zatím co rozumná cena půjde na dračku. Takže asi tolik na vysvětlenou.

A věřím, že tento trend, kdy při akcích půjdou prodávat nejenom meziprodukty, ale už i hotové produkty, bude pokračovat. Myslím si, že to je ku prospěchu nás všech.

4. babako

babako Expert fóra

:);),hezký večer farmáři,je to sice složitější akce,nutno zvolit postup,ale není to jen tupé pěstování a odevzdávání do vínku..;)
    ;)Myslím že po začátku se ukáže a opět budeme chválit..;) Vypadávátek je sice dosti,pevně doufám ve více otevřené kohouty,ale pokud nebudou,dáme co dáme..;)

;)poslední dobou jsou akce dosti promyšlené za jistým účelem...:cry:

Přeji všem hodně štěstí a ať se daří..:D:D:D

5. urik.l

urik.l Zelenáč fóra

excelentná kravina...zasa zarobím na hnoji..:p

Ivan-ka, babako a tepui tohle ocenili.
  6. Mísankov

Mísankov Rádoby autor

Tak to je masakr,tolik vypadávátek,akce dodělám vždy do konce,ale tuhle vidím,že nemám šanci,musela bych si vzít dovolenou.No uvidím,co bude,to bude.Všem farmářům přeji hezký večer..

Sarkafarka23 a babako tohle ocenili.
  7. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný večer,
    všeho je nějak moc akčních plodin vypadávátek a nemá to ani hlavu ani patu moc překombinované.

8. Nenince

Nenince Aktivní autor

Ďalšia akcia a zase to isté dokola.Nová rastlina,nové produkty v mlyne atď.Toto už poznáme všetci.Magický stonek bol vymyslení aby sme mali kde dať dekorky ktoré máme navyše.Ako to môžeme urobiť keď v každej akcii keď je nový stonek sú aj konkrétne dekorky k tomu?Ak mi to niekto vysvetlí tak klobúk dole.Vidím že je čas prestať hrať túto blbú hru.Stále jedno a to isté dokola.Len aby vycucali peniaze, od nás o to im ide.

babako a cipísek53 tohle ocenili.
  9. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak trochu škoda, že nejde regulovat vypadávátka podle potřeby, padají 3 druhy ze všeho, ale když budou padat stuhy nebo formy víc než básně, tak jsme nahraní.. u minulé akce, aspoň kdo si přečetl, že padají svitky jenom ze stromů a polí, tak se podle toho mohl zařídit a nasadit to, z čeho to zaručeně padá.. tady to stájema nedohoníme
    Uvidíme, jsem z toho momentálně jelen, skoro bych řekla, že to asi nestihnu 8)
    Z toho mletí umletého taky nejsem odvázaná..
    S nákupem produktů na trhu moc nepočítám, ale jak už tady padlo, každá akce vypadá na začátku jako mišmaš, pak to celkem jde,
    necháme se překvapit :)

10. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Milí priatelia... čím viac na to pozerám, tým mám menšiu chuť sa do toho pustiť o_O počas toho, čo hrám som sa vždy púšťala do akcie s radosťou, ale táto akcia je tak prekombinovaná, a pre mňa osobne nezaujímavá čo sa týka odmien, že určite nehodlám na nej minúť štedrosť opičej kráľovnej ;) uvidím zajtra, ak sa do nej pustím, určite sa nebudem silou mocou snažiť dokončiť a čo sa podarí, to bude ;)

11. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

To že se zase mele, už mi ani nevadí. Začínám si zvykat že RT nás donutí si to SK kupovat, protože namlít ho nemáme kdy.

Naposledy upraveno moderátorem: 10/2/16
    Nenince, maribeja a babako tohle ocenili.
  12. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Správné hodnoty jsou:
    Lahodný dárek na výrobu 1 ks je potřeba 1x srdcový dort a 4x zamilovaný dopis. Základní doba výroby je 2:00 min.
    Tak teď jsem četla ofi,tak snad to bude lepší ;)xDa na první straně je to také opraveno

babako a evainfo tohle ocenili.
  13. marymary2002

marymary2002 Pisálek fóra

ať to počítám zprava nebo zleva stále mi vychází 18.000 akčního kytí , ale je uvedeno 20000 . co je tedy pravda?

babako tohle ocenil(a).
  14. dudoslav

dudoslav Pisálek fóra

zachvíľu budem na tie akcie potrebovať znalosti z jadrovej fyziky...ide mi len o to sa trocha zabaviť s touto hrou a nie tu sedieť od rána do rána...už dlhšiu dobu chodím do každej akcie,ale túto oželiem...takže,moc prekombinované,veľa vypadávatiek,odmeny nestoja za reč.Tí ktorý sa rozhodli do tejto akcie pustiť,prajem veľa úspechu...

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj marymary2002,

zkus kouknout znovu, protože 1 440 + 8 320 + 10 240 se opravdu rovná 20 000

babako, evainfo a tydýtková tohle ocenili.
  16. kiloregina

kiloregina Pisálek fóra

Tak nevím, při minulé akci tolik vypadávátek potřeba nebylo a akci se mi nepovedlo dokončit. Teď je jich potřeba ještě mnohem více a asi do toho nepůjdu. Moc mě pak mrzí, že jsem to nedokončila celé.

terísek03 tohle ocenil(a).
  17. katulka2

katulka2 Zelenáč fóra

nevim,co si mam o tom myslet:-(
    vypadavatka mam skoro na max,ale taky problem dosahnout 1200 vypadavatek za 5 dni.
    to radeji budu mlet pro zver a tuto akci radeji delat nebudu.

Nenince, evainfo a terísek03 tohle ocenili.
  18. aorere

aorere Perspektivní autor

Tak odpoledne bylo zapotřebí 12 320 akčního a nyní po opravě již 20 000 akčního. K tomu je nutné dodat velké množstvím vypadávátek a nesmyslné překombinované mletí, tak nějak začínám ztrácet chuť do této akce. Rozhodnu se zítra po vypadnutém množství vypadávátek.

19. terísek03

terísek03 Zelenáč fóra

hraji pět let,ale to jsem ještě nezažila........nešlo by to ještě víc složitějš,není to moc jednoduchá mise? že by jsme třeba ani nespali....nebo přidat tak 18 mlýnů navíc?????aby jsme stíhali šlechtít "stovky" zvířat a mise na mletí...........

20. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

terísek03 Budeme si muset zvykat, protože myslím, že hlavní výdělek této hry je z hratelnosti...takže čím více uživatelů je online, tím lépe a to jde jen u akcí, kde je pořád co dělat :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.