Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

jankaslechtova - ze srdcového dortu vyrobíš ve mlýně lahodný dárek pro pandu.

Fňuk...fňuk....fňuk... 35 pand a 25 koz a ňáká ta kočka a ani jedna dekorka navíc :cry: Proč :cry:Ale já je z těch chlupatců vytřepu a jestli ne, budou karbanátky [​IMG] Tak.

Naposledy upraveno: 15/2/16
  2. jankaslechtova

jankaslechtova Zelenáč fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    ale ja nemam pandu ja mam len 3zvierata to je torta v tvare srdca a nejde mi to pouzit

ale ja nemam pandu

Naposledy upraveno moderátorem: 15/2/16
  3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

tydýtková, bursuk59 a babako tohle ocenili.
  4. jankaslechtova

ale co ty myslis je lahodny darcek ale ja myslim torta v tvare srdca

5. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Akce od včerejška hotová. Stonek aktivní a další tři dekorky doma - 2x kuchyňský hrdina a 1x zapečetěno polibkem. ;) Nyní pěstuji nadále akční a krmím kozu i pandu. Sice odměny nejsou jako u rozdávačné královny, ale proč to nevyužít, když to mám ve stodole. Vše se hodí. A co je doma, to se počítá ....
    Stále se nemůžu vzpamatovat z té cibule ze včerejška, to mi furt hlava nebere :)).

Pěkný podvečer a padátka ať padají o 106.

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Srdcový dort vyrobíš ve mlýně

a z něho vyrobíš ve mlýně Lahodný dárek pro pandu červenou

7. jankaslechtova

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    aha dakujemmmmmmmmmmmmmmmm

Naposledy upraveno moderátorem: 15/2/16
    tydýtková, babako a skalara.v tohle ocenili.
  8. abc23

abc23 Komisař fóra

Se s tím nějak mazlím, ještě chybí dodělat koza.. tak snad zítra, vázne to na básních.. a samozřejmě těch ostatních padátek pomalu 300ks navíc, když je nepotřebuji

Ta frekvence zobrazování zvířat na plochách je hrozná :-( chtělo by to trochu zrychlit ..
    Zatím navíc jedna dekorace od kozy, pokud ji dodělám tak budou 2ks Perfektní kytičky, komu by chyběla tak můžu poslat při OD, rozhodla jsem se, že z této akce nebudu nic navíc shromažďovat :)

9. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

160 básní ze všech ploch - to asi rt trochu popustilo kohoutky :D

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Souhlas s rampusak/ovou - pozadovane mnozstvi akcni kytky zacina byt unavne, otravne, tezkopadne, lezouci na nervy.... Klidne bych radsi vydala ze stodoly drahe produkty nebo protihodnotu cehokoliv, nez dokola sklizet jak barevna! A protoze jeste prikrmuju, cekani na akcni jsem si dneska kratila sklenikem a behem cca 14 pokusu v malem a strednim skleniku jsem vytunila karafiaty na delku zrani 10:17 hod. (tzn. presne to, co jsem chtela - zkraceni na rustu, vode a hnoji, bez pouziti SH), takze spokojenost.
    Jinak dekorka navic jen jedna od kocky, z TS listovky (svestka XXL, planika XL, 3x mandarinka XXL) a neco jeste zraje a uz se tesim na desivku.

11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak ještě 30x lahodný dárek a fertik snad zejtra napadaj dopisexD

12. fugger64

fugger64 Komisař fóra

matlafous123: ale zase - jak již zde někdo psal - je daleko více hracích ploch, ne? Počet dříve nebo teď - když pěstuji akční, tak to mám cca za stále stejnou dobu hotové teď jako předtím, a to za cca 48 hodin.... SK a vrtule jenom na rozpěstování a dál i bez normálního hnojiva...a když mám vypěstováno, tak stejně musím čekat, až mi vypadá zbytek vyskakovátek, tak už si mohu na farmě plácat co chci, ne?;) Já jsem ale zvyklý farmu přestavovat a nechápu, co tu občas čtu, že V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEBUDU PŘESTAVOVAT FARMU.... No těm potom asi vadí vysoký počet akčních.... Přiznám se, že se skleníkem zacházet neumím, něco jsem tam sice vyšlechtil, ale netuším, kam to vyšlechtěné zmizelo a ani netuším, jak se to používáxD. Krátce řečeno - nedá se předpokládat, že nám budou přidávat hrací plochy a nebudou za to chtít více akčníchxD

tydýtková a krakoramaja tohle ocenili.
  13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

mr.lordi87 - jak komu (popustili kohoutky)o_OxD
    Já měla všude akční na pohopolích a i s mazlama jsem obdržela 52 forem, 50 stuh a umrněnejch 20 básní :oops: Tož si sadil asi něco lepšího :D

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No vypadavatka ujdou, vlastne jich mam az moc, takze basne nestaci "zpracovat" ty ostatni, ktere se mi za 1200 nechce prodavat, to jsem prokaucoval...
    Ale neziskal jsem jedinou dekorku, jen par SK a jednou i banany, zbytek povazuju za drahou srandu za to co do toho musi jit za suroviny...

Vypadavat ma 109 stuh/den, v tuto chvili ma byt 454 (nebo chybet 196 ), mam 900 (chybi 0 ), mam 138% hotovo.
    Vypadavat ma 107 forem/den, v tuto chvili ma byt 447 nebo chybet 193, mam 1081 (chybi 0 ), mam 168% hotovo.
    Vypadavat ma 209 basni/den, v tuto chvili ma byt 872 nebo chybet 378, mam 1660 (chybi 0 ), mam 132% hotovo.
    Stav kyticek : idealne 13949 kusu (3334/den ), mam 24819 z 20000 (124% ).
    Zatim uplynulo 69% casu, zbyva 43 hodin.
    A vetrnik musi udelat : 625 zamilovanych dopisu, 65 valentynskych kytic, 80 srdcovych dortu, potom 65 kvetinovych darku a 80 lahodnych darku!

tydýtková, DANKA722 a bursuk59 tohle ocenili.
  15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

fugger64 Jasny, ale co znamena napestovano, kdyz prikrmujes? Co proste jen: dodej padatka a k nim protihodnotu misto akcni kytky?

bursuk59 tohle ocenil(a).
  16. papulice

papulice Veterán fóra

nevím komu povolili kohoutky,já sklidila 4 pole akčních a vypadlo 19 básní,z toho se nic nedá dělat:cry:,takhle to nedodělám,ostatních padátek mám dost i když je nepotřebuji

blondmary, milda a bursuk59 tohle ocenili.
  17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já se asi špatně vyjádřila, myslím tím ty trofeje Farmářský šampion a Nejlepší farmář, dekorace, které postupně vylepšuješ plněním úkolů Výstava a Soutěž zemědělců. Určitě víš, co myslím, jen jsem to špatně řekla :)

bursuk59 tohle ocenil(a).
  18. zmesa47

zmesa47 Rádoby autor

Přidávám se s názorem na vysoké počty vypadávátek. Zrovna jsem sice akci dokončil, ale také mě moc nebaví čekat na takové kvanta :-(

"matlafous123": také jsem dnes "časově" vytunil karafiáty :)

blondmary, bursuk59 a hroudov tohle ocenili.
  19. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

tak farmari, otocim dneska jeste jednou akcni, kdyby nahodou jeste napadalo neco basni, ale jelikoz mi basne dosly, pomalu proste s akcnim uz koncim. Co napada jeste semelu, na zbytek kaslu, budu pestovat radsi do stodoly, vyhry nejsou buhvijak skvele (ja vim, dost BZ, BBZ, krejcaru, i toho SK pada hodne, ale kolem uz nic moc). takze me to uz moc nebavi :) ale splneno uz mam vsechno, takze je to sumak :) Akce byly posledni dobou celkem obtizne, tesim se na pauzu :) kdo jeste bojuje, preji hodne stesti, tem, co uz skoncili, gratulka ;)

20. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak jsem na začátku psala že akci dělat nebudu,ale nakonec mi to nedalo.Mám hotovo i když pak to dodávání to bylo zoufalství.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.