Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj,tak já mám kočku na plese a ti dva nenažranci musí počkat na básně,protože to nepadá,v noci dávám dlouhodobky a ráno po sklizení celé farmy opět jen 70 ks básně,nevím jak ostatní ale to mi připadá málo....

2. toyterier

toyterier Rádoby autor

tak to je dobré, já tady nervuju, že akce zítra končí a mně chybí ještě 20 kytek pro kozu, a teď jsem si přečetla, že je to až do středy :D. tak to dám v pohodě. čekám jen na básničky. kdo chce něco poslat, napište si, ráda pomůžu ;)

3. Aneleh88

Aneleh88 Pisálek fóra

Krásné pondělí všem :) Tak já už mám taky pár hodin hotovo, zatím navíc jen jedna dekorka.. tak uvidíme, co se ještě objeví :) jsem zvědavá na konečné "skóre" svých odměn, všechno jsem si akčně zapsala xD. Hodně štěstí těm, co ještě budou dodělávat :)

4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Hotovo. Děkuji sousedům, přátelům i mecenášům za poslané nejen akční dárky, ale i různé produkty na podporu pěstování a sklizně, dohromady bylo 76 dárků. Jste úžasní, děkuji.

5. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Opäť ďalšia dekorka od pandy... tá je nejaká štedrá :p

a niečo navyše...

;););)

Naposledy upraveno: 15/2/16
  6. frantiskavitkova

frantiskavitkova Pisálek fóra

Má prosím někdo stejný problém jako já? Nemohu dodávat do úkolu.nezobrazují se mi postavičky,na druhé farmě to jde. Děkuji za odpovědi.

ell1956 tohle ocenil(a).
  7. Filipov

Filipov Pilný autor

Vše již hotovo. :)
    Z tajemniček šlo vše do lišty, trochu radosti mi udělal ledňáček - jednoho jsem měl, tak v páru jim bude veseleji. :p

evainfo, zdenkaamirek10 a ell1956 tohle ocenili.
  8. HAHANKA

HAHANKA Zelenáč fóra

• Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, podívej se, jestli máš postavičky zapnuté (zelená fajfka) u dodávání vlevo dole

bursuk59, ell1956 a Květa54 tohle ocenili.
  10. HAHANKA

HAHANKA Zelenáč fóra

Ahoj to ti moc přeju,ja nemám ještě nic hotové .Moc bych chtěla dodělat kozu nebo pandu ,ale moc nadějí si nedávám.ahoj HAHANKA

bursuk59 tohle ocenil(a).
  11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak mně už chybí jen pandička, abych měla dekorky kam dát :) Fakt se mi akce líbí, zkrátka jsme naštěstí každý jiný a ne přes kopírák, tak máme i různý vkus ;)

papulice: Po dlouhodobkách je 70 ks opravdu málo :eek:, to se ti nedivím, že se ti to nelíbí. Já ráno posbírám tak dvojnásobek. Nezapomínáš na poháry?

evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No jo no, hlavně, že si to umíš zdůvodnit ,-) přirovnání k Einsteinovi není zase tak zlé, ovšem asi jsi to myslel méně slušně
    Edit: asi dneska nemám náladu na "vtipy"

Naposledy upraveno: 15/2/16
  13. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Pitrýsek47: nevím co myslíš tím méně slušně... Myslel jsem to celkem vesele, ale i to možná nemusí být slušné....xD. Podle toho, jak se na to chceme koukat;). A zdůvodnit si opravdu umím takřka všechno... I svojí omylnost:music:

bursuk59 tohle ocenil(a).
  14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Za 18 min. umelu už to poslední psaníčko co potřebuji a z něj lahodný dárek pro pandu a akce bude ukončená. Teď už pojedu jen kočky, které mi snad dají i něco pro kozu a pandu :music:

evainfo, bursuk59 a burds tohle ocenili.
  15. HAHANKA

HAHANKA Zelenáč fóra

• nepiš prosím se zapnutým CAPS LOCK považuje se to za křik a špatně se to čte
    MOHU SE ZEPTAT JAKÉ POHÁRY MÁŠ NA MYSLI,MĚ TO TAKY MÁLO VYPADÁVÁ DÍKY HAHANKA

16. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahoj všem, hlásím hotovo, dnes ráno jsem zjistila, že mi chybí akční, tak šupito nasadit, psaníček mi taky chybělo ještě docela dost, ale vše dopadlo báječně a stonek je v provozu, to jsem přešťastná, neboť zítra mám na starost všechny tři marodný vnoučata, všem držím palce, pro zdárné dokončení akce, zlatým sousedům děkuji za psaníčka, formičky a stuhy a u divošky zase opět na psaníčkovou;):)

17. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Akci jsem zdárně ukončil, nejvíce mě potěšilo, že mi panda nedělila 2x [​IMG] :D
    všem svým sousedům děkuji na dárečky, moc mi pomohly, abych měl akci brzy hotovou ;)

18. jankaslechtova

jankaslechtova Zelenáč fóra

prosim vas naco je ta torta srdca kde to dodam

19. luba9

luba9 Perspektivní autor

Akcia konečne hotová, stonka aktivovaná a tanečníci tancujú na plese. Akcia sa mi páčila, len vypadávatká "báseň o láske" padali pomenej ako ostatné, aspoň u mňa.

evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  20. jankaslechtova

jankaslechtova Zelenáč fóra

* odstránená zbytočná citácia*

prosim ta naco su tie srdcia nejdu mi nikde dodavat

Naposledy upraveno moderátorem: 15/2/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.