Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak a utvoříme dvě družstva pracující a nepracující a potom kdo z kohoxD kdo dřív
    No jo, jenže já ten mozek nemám (a jiní asi taky ne)jak jsem se dozvěděl o několik stránek zpět, do svědomí jsem si sáhnul (jak radí evoku57)a nic nevytáhl, co se mnou? Nic, budu si hrát jako doposud, frflat budu kdy se mi zachce a radovat zrovna tak...
    Jen jsem 15 min čekal na sklizeň, tak jsem si početl a zareagoval, prostě nejsme každý stejná krevní skupina.
    Kde ty bereš tak věštecké úvahy (poslední věta), z toho jsem paf...

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mohl bych tady napsat elaborát na téma ~ realita, pracující člověk, rodina, volný čas, starost o dítě (o které se starám sám) a 800 problémů spojených z životem v naší dokonalé sluníčkové demokracii ~ ale to mi nestojí za to.
    Už jsem tady několikrát psal že akce vynechávám, plním jen jak se mi hodí nebo prostě nemám zájem se tady přilepit kvůli "omalovánkám" na židli abych nepropásl sklizeň.

Jen bych byl rád kdyby si někdo opravdu začal hledět do huby a nemlel tady kecy o tom že všechno jde jen když se chce. Na to jsem doslova alergický a při každém takovém velkohubém prohlášení bych si přál aby si dotyčný se mnou vyměnil na půl roku místo ( na 1 den, nebo na 1 týden by to nemělo požadovaný efekt) a zkusil si co to je žít reálný život.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Akci plním v klidu. Je ještě dost času.

3. babako

babako Expert fóra

:inlove::);),hezký večer všem farmářům,ještě 9 dortíků pro červenou a okamžitě ji beru tančit.. Akce povedená a na pohodu,jen nemlejt něco jiného než ty ženský chtěj.. ;);)
    Kdo má hotovo,gratuluji a kdo čeká na vyzvání k tanci,určitě to napadá a vyroste.. ;);)
    Přeji všem příjemný večer..:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

4. vlčice1977

vlčice1977 Perspektivní autor

Bezejmenný - píšeš mi z duše, rodina,domácnost,děti, zvířena, tchýně, barák a všude daleko, věčně sama na všechno - kolikrát už jsem i přemýšlela, že bych měla zkusit výměnu manželek, ale nevim, nevim,jak by ta ubohá žínka, která by k nám byla přidělena, přežila, byť by to bylo jen na 10 dní. A abych nebyla mimo - chybí 28 dortíků pro pandu
    Jinak všem přeji krásného Valentýnka - jara tatínka! A Pajaable hodně štěstí do manželství.:inlove:

5. Simík21

Simík21 Znalec fóra

tak za 2hoďky sklidim poslední akční a udělám 13 kytek pro osamělou kozenku... dala mi v průběhu dekorku, tak jsem jí za to macešsky nechala nakonec xD překopu zpět farmu a budu se těšit na myšičky :p po dlouhé době jsem mohla celý víkend "odskakovat" na farmu, kdy se mi zachtělo, tak jsem si to pořádně užila ;) příště už zase jedu na chaloupku a tam je tak pomalý připojení, že to skoro nejde hrát, tak ty další a další akce asi moc stíhat celé nebudu :) neva, koupila jsem si krááásný skicák a budu si malovat vlastní obrázky, už se moooc těšim:p;):music:držím palce fšem co bojují s vypadávátky a končím větou z filmu "buďme na sebe hodní";)

6. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni. Tak hlásím hotovo. Dámy mají vše co bylo požadováno, řádek na stonku už pracuje, Všem farmářům přeji, aby vše zvládali s úsměvem, ne jen na Valentýna. Jára

7. zlatkalehocka70

zlatkalehocka70 Zelenáč fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Aj vam nezapisuje do riadku , kocura? Dnes ?

Dnes sa nezaplna kocurova lista ? Darcek da .

Naposledy upraveno moderátorem: 14/2/16
    babako tohle ocenil(a).
  8. lejipa

lejipa Aktivní autor

tak jsem uposlechla a načetla rady ohledně vypadávátek a přesadila stromy z XXL na normální a je pravda,že ráno vyskočilo krásných 99 básniček,sice jsem stále v mínusu,takže to asi nedoženu ,ale pomohlo to :p

9. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Taky jsem si početla a hlásím pandák už je na sále,ale kozlenka pořád čeká na toho svého,snad se brzy dočká..a kočička dala 4 dekorky navíc ;) a k té farmě jsem na farmě několikrát denně ,ale prostě když to nepadá,tak to nepadá..no od prosince konečně šlechtím a mám růže i karafiáty,tak snad už to ude lepší;)chybí mi hafo básniček na dárek pro kozlenku a to čiči nebyla skoupá:D

10. papulice

papulice Veterán fóra

nevím co nám má kdo rozkazovat co máme psát,budu si psát jak chci a co chci,že to zase nepadá,je jasné,ted sklizena farma,čtyři pole s akční a vypadlo 40 básniček,což je málo,ale co bude bude...

fugger64, VivianLive a myš59 tohle ocenili.
  11. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Mám hotového kocourka a pandu pro kozičku toho ještě dost zbývá tak uvidím zda to zvládnu ale rozhodně to nevzdám xDxDxD Všem co už mají hotovo velká gratulace a ostatní nezoufejte je to jen hra. :D:D:D

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer, právě nakrmeno 49 koček a dekorka nikde [​IMG] ... fňuky ... jsou to lakomci :p

13. littlepanda

littlepanda Perspektivní autor

No a mě dekorky od koček už lezou krkem xD Co bych dala za dekorku od kozy xD

14. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

evainfo
    Jsem na tom stejně, nakrmeno více než 50 koček navíc a žádná dekorka :p. Dalších 30 pokusů se mele, tak jsem zvědavý a to mi ještě chybí dekorka od pandy, to asi nestihnu a bude se muset smířit jen s 1/3 dekorací, ale ještě nic nevzdávám, času docela dost :D.

15. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Ďalšia dekorka navyše od pandy, nejak sa rozbehli :p

16. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

Tak vzhledem k vnejsim okolnostem budu mit co delat, abych akci stihla - momentalne mam namleto 308 dopisu a deset odevzdano :-( takze premyslim, jak na to, holt na to padne par zuzi a SH od kralovny.
    Jake mate zkusenosti, ze padaji darky do akce od kocoura? Kolik si mam nechat od splneni cele akce?
    A ze by to byla nejaka slava s vypadavanim basni, to taky ne :-( a to stehuju 14 JC...

Naposledy upraveno: 14/2/16
  17. myš59

myš59 Vévoda fóra

napěstováno ,jedu dlouhodobky a stejně málo básní ,ale je čas tak se uvidí..jo a čiča dala prozatím jednu dekorku;)

18. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Asi aj môj poet stratil básnické črevo, popísal básničky pre mačičky, aj kozičky sa už cukrujú, len chúďa pandička stojí v kúte. Žlté šatôčky jej pristanú k červenému kožúšku, ale gavalier musí usmokliť ešte pár básní. tortičky napečené čakajú len na neho. Netreba toho už veľa, ale predsa to chýba. Tak mi je jej ľúto. (Tej pandičky);)xDxD

19. zuzik.t

zuzik.t Perspektivní autor

Mluvíš mi z duše- u mne je to stejné... [​IMG]

20. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Bezejmenný - ak ti mám pravdu povedať, slovné spojenie "Všetko sa dá, keď sa chce" používam v reále pomerne často. Hovorím to mojim chlapcom, ale aj sám sebe. Je to akási forma motivácie hlavne vtedy, keď sa nedarí. Niekto si možno povie - to sa nedá, a čaká, že sa to urobí samo. Tak to ale v reále nefunguje. Aj sa mi nechce, ale urobiť to musím. Niekto má dobrú manželku, čo urobí "všetko", niekto zase dobrého manžela, ale niekto na to jednoducho šťastie nemá, alebo mu partner chýba. Niekto sa snaží pred realitou utiecť k alkoholu, ... alebo inde. Tá však vždy každého nájde.
    Sem sa však bavíme. Je to hra, a hra je hlavne o zábave - ako to sem niekto už napísal (myslím že Casey).
    Tiež by som sa radšej venoval niekomu inému ...
    Je to veľmi dlhú diskusiu a viac sa tu k tomu vyjadrovať nebudem.
    Tak teda prajem všetkým veľa úspechov v reále. A hlavne nech sa všetkým "chce" a "darí".

No a aby som nebol celkom off, ešte mi chýba 20 capov a 7 pánd. Tak si teda idem otvoriť kozla a pozbierať úrodu :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.