Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Levlef

Tvůj příspěvek nad mým, jsem neměl čest číst, vypadá to, že jsme je vkládali současně, jen ty o vteřinku dřív:D Ale nevěš hlavu, já myslím, že se zda najde spousta dobrých duší, včetně mě;), co ti vypadávátka pošlou a ty ji uděláš stejně jako ostatní;)

2. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

laumars - Já ti nevím, asi nějaká tento týdenní úchylka, nebo co xD:p

Akci vynechávám z důvodů: do supermarketu daleko, mám tři denní služby s velmi nízkou možností farmařit, akce se mi nelíbí, SH i při počtu 14857 kusů se mi nechce zbytečně rozhazovat, soused..co by mi to vysvětlil - v nedohlednu xDxD

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak je to tady. Musela jsem to přečíst 2x a 2560 kusů forem.... to je jako fakt? Možná, že jich bude padat víc, ale jinak z předchozích akcí, vím, že vypadávátka... to je vždycky potíž!!! Žádnou akci jsem nevzdala, všechny jsem dokončila, tak půjdu také do této. Je tady hodně kombinací, asi víc jich už není! Všem přeji pěkný den a ať nám to padá!!!;);)

4. babča2011

babča2011 Pilný autor

trochu mě děsí směr vývoje akcí - namel něco, namel z namletýho a budem stupňovat dál?

5. Levlef

Levlef Baron fóra

Chromajzlíku,

třeba to bude vyskakovat po tisících :) no uvidíme zatím si hraju ve skleníku ale Láska k SH taky v nedohlednu, takže to fakt nechám na náhodě a uvidíme. Akce pro mne nijak zajímavá není, že bych měla potřebu ji dokončit za každou cenu.

6. Detroit

Detroit Pisálek fóra

Taky jí nebudu dělat, pač jí nedělá Twinulka

7. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    vypadávátek je třeba extra moc. Na druhou stranu bude možno obchodovat na trhu - teď je jenom otázka kdo jakou zvolí strategii - možnost něco vydělat nebo nakoupit a mít všechny dekorky nebo třeba udělat kocoura a pandu a z kozy jenom první úkol? Alespoň to bude zajímavé a ne jen bezduché klikání.
    Jinak si myslím, že použití skleníku bude pěkně drahé - do toho tentokrát nepůjdu.

8. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Vazeni, tak jsem docetla znovu, ujistila se, ze jsem pocet vypadavatek pochopila spravne.... To dame s prstem v nose, neee ? :p no, bude to masakr, jdu do toho samozrejme po hlave, ale jestli dokoncim, to se teda uvidi :) hrotit to asi nebudu ;) ale vidim to jako obrovskou prilezitost pro zacatecniky a mene aktivni hrace, poradne si napakovat krejcarove konto ;)

9. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Posoudím nutnost farmení výpadků až po první sklizni karafiátů. 2500 padátek snadnebylo nikdy potřeba, sice si pamatuji zimní akci, kdy z nejkratší rostliny padaly vločky snad z každého pole, takže je možné že RT vymyslí něco podobného teď. Asi je to odplata za štědrou karnevalovou královnu :D

10. filiphromek1

filiphromek1 Perspektivní autor

Tahle soutěž bude dobrá. Jak minule někdy o Vánocích byla podobná a dodávalo se taky těm zvířatům tohle se my líbí:)

11. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Ahoj,chaos jako pjase,ale já nejdřív nakrmím čiči,pak kozenku a nakonec méďu a pak se uvidí,člověk si to musí nějak zorganizovat,tak uvidíme,třeba to půjde:)

12. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Jo, jo, bude to masakr na vypadávátka. My to ale zvládneme. Samozřejmě akci budu plnit, tak jako každou a nechám se překvapit výsledkem. Mám jen dvě možnosti. Buď ji udělám a nebo ne. Zatím si věřím a doufám, že udělám. To samé přeji i všem ostatním co se rozhodli stejně jako já, že do akce jdou. Krásný den všem.

13. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Do akce jdu a zkusím jí udělat celou. Vypadá to děsivě, ale snad to půjde v pohodě. Vypadávátka třeba budou padat i z ovsa, když je jich tolik potřeba nebo třeba i ze salátu. Myslím pozitivně.;)
    No jo, namlsali jsme se královnou a nyní toto. Tak hlavu vzhůru, flintu ani vidle neházejme do žita či ovsa a ba naopak, vyhrňme si rukávy a šup do práce. Důležité je dobře se připravit, začít pěstovat a navštěvovat diskuzi. Tady se člověk dozví hodně i návod co a jak.
    Tak hodně úspěchů.

14. -Zuzana48-

-Zuzana48- Pisálek fóra

Aby ta akce nesemlela i nás.Ahoj

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Medvánek Dekuju, hodna! Koukam ale, ze s ni budu muset chvili pockat, neb u nas na trhu zadna neni o_O:cry:

babako, bursuk59 a ell1956 tohle ocenili.
  16. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Minulú akciu som skončila s odretými ušami. Vyskakovátka nepadali aj keď som mala po nociach nasadenú begóniu so skráteným rastom. Nakoniec som skončila s menej ako 300 košíkmi. Teraz použijem všetko SH aby som aspoň niečo stihla. Akciovku môžem pozbierať len 2x za deň. Minule som si dala na skúšku 3x pohopole a žiadne vypadávatko som z nich nemala. S týmto počtom vypadávatok budem mať všetky vlasy šedivé :oops:

17. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

tak tomu vůbec nerozumím

18. eli2006

eli2006 Vážený autor

Když jsem to tak počítala tak nasázeno bude za jeden den,stuhy a básně by taky šly,ale formy no to je mazec.Doufám,že budou padat jako o závod,protože to množství je hrůza.Uvidíme.

19. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Koukám jak jojo, ale zkusím to, vypadávátka mě trochu děsej, ale třeba budou padat ze všeho o sto šest:):):):)

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

To je tedy výzva jako hrom! Jsem sama zvědavá, jak se bez jakýchkoli fíglů na zvýšení počtu vypadávátek s tím množstvím poperu. A že se tedy prát budu!

Lenca_85 - poraď, jak si může začátečník napakovat konto. Na slunečnici to asi nebude a na akční věci by musel mít dost padátek, což mladá farma moc neumožňuje. Takže, ráda si jako začátečník nechám poradit.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.