Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Aneleh88

Aneleh88 Pisálek fóra

evainfo, díky :D já mám 3 na SH, 2 ultrahnojivo a jeden na "vrtule" a hnojím to všechno vším xD jen mě prostě nenapadlo tohle, ale že je i nějaký jiný způsob :D

2. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Ešte treba 38 darčekov pre pandu :) času ešte dosť, karafiátky to s vypadávatkami istia:p odmeny nič moc - samé BS, BBS a GR :sleepy: a to doslovne :cry:

EDIT: práve pandička darovala dekorku... supeer :inlove:;)

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

čarodějko ... už je pozdě :D .... jsem na bále kozla s panďákem neuhlídala ... si chtěli měnit tanečnice :oops: a pandinka, která zůstala na ocet jim dala co proto xD ... tak melu ještě pár mlsů, ať se uklidní :p

4. lacrima

lacrima Titán fóra

Koukám, koukám, že všichni odevzdáváte dárečky pandě , kterou já ovšem v akci nemám .;)
    Panda nemá tak krásný ocas , koukejte , hmm... je to mýval a paní "mývalová "
    Sice jsou to také medvídci , ale podstatně menší.
    I tak přeji báječný Valentýnský ples a jeho zdárné ukončení.

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

lacrima my máme na bále pandu červenou....víš jak by to vypadalo, kdyby tam mýval furt cákal vodu? ;):)

6. lacrima

lacrima Titán fóra

V tom případě si panda myslela, že je to karneval a nebo rovnou přišla z karnevalu .
    Zapomněla si ten krásný huňatý ocásek odepnout .
    Joo, ale máš pravdu v tom, že mýval mi trochu ten parket pocákal.;)
    Asi ochlazoval rozvášněné tanečníky .:p

P.S. Tak odvolávám co jsem tady řekla . Byla jsem se poučit do ZOO.
    Panda červená malá se opravdu také pyšní ocasem.
    Hold nemám přes ty ocásky dostatečný přehled . Omlouvám se :oops:

Naposledy upraveno: 14/2/16
  7. evainfo

[​IMG] .. na bále se toho nádobí hodně spotřebuje .. no snad mají nějakou pomocnici v kuchyni xD ... si třeba taky odskočí zatancovat :p .. když stíhá .... a mýval je taky vítaný, pokud si dovede svoji tanečnici :D

8. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Zdravím , vypadávátka mi nepadají . Nějak tápu v téhle akci. Zatím mám jen kozla. A tak jsem si udělala radost jinak

9. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Tak u mě dokončeno , div sem z toho nezblblaxD, teď nevím co dál , protože za ty odměny co padaj mě to nebaví ..
    Žádná dekorka navíc, kupóny spočítám na jedné ruce:mad: a sazeničky 2+3 ...

Hezké odpoledne ať to padá , já mizím na sluníčko:D

10. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Navzdory tomu že jsem nepochopila zadání jsem na konci - stonek aktivován - tuto akci jsem plnila stylem pěstuj akční - mel podle toho co vypadlo a dodávej co se dá bylo to na mě nějaký složitý - to ale neznamená že mě to nebavilo nebo snad že se mi to nelíbilo beru každý stonek a každý sk + sh z akce - tajemničky neřeším ...lišta je bezedná
    pěknou neděli přeji všem co ještě plní hodně štěstí při odkrývání dárečků :)

11. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já hotovo na všech farmách.Kytic,dortů a kvítí dost ,jen ty básně padají k nepoměru k ostatnímu(málo).Ale do konce ještě něco napadá,tak uvidíme co panda ještě dá.Do konce jsou ještě necelé tři dny,tak kdo nemá hotovo nezoufejte.Mě se nejvíc osvědčily na noc karafiáty,ale taky mě to dost padalo z meduňky a cukrové řepy.Ale chce to opravdu zkusit.Tak hodně zamilovaných básní všem.:);):)

12. miska006

miska006 Pilný autor

Kocour

-otočil som cez 250ks zamilovaný dopis:
    a/cca po 15ks lahodný darček a kvetinový darček
    b/cca po 15ks SH,SK a turbohnoj(dokopy)
    c/zbytok po 800 gr,bbs,bs
    d/zapečeteno polibkem---0 (slovom:nula)

13. evainfo

[​IMG] ... tak jsem konečně získala od panďáka kuchyňku navíc [​IMG] a ještě nakrmím pár koček, protože dekorka "zapečetěno polibkem" dává hodně BZ/BBZ ... držím všem pěsti a hezkého Valentinka :p

14. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Po přečtení pozdě zadání akce a nepřipravenosti - jsem šla pouze pro nálepku a co bude dál bude bonus. Šlo to dopře dokud nepřestali padat vypadávátka, ale to nevadí. Kozel a Panda mi dali dekorku,:p takže nemusím smutnit, že je nezískám za dodání. Teď už jen rozšířit ostrov, abych je měla kam dát, když nemám ten stonek xD

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Už jsem nakrmila asi 25 pand navíc a dekorka stále nic. Chjo. Asi prubnu kozu:)
    A stojím na básních. Ze slépek moc nepadaj xD A budu muset připěstit akční o_O

16. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Tak kocour už má kočku, panda už má pandu akorát ta koza je taková osamocená, protože ten starej kozel je asi moc velkej kozel na to aby se věnoval koze... a ty kytky pravděpodobně sám žere :D

Už chybí akorát pár kusů básní a bude šlus.

17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

mr.lordi87 ty teda máš kamarády :D, mu domluv, kozlovi jednomu, ať ví, co se sluší xDxD

18. helca16113

helca16113 Aktivní autor

Valentýnský ples-hlásím hotovo:)akcička supr,dokoupila jsem si akorát zamilovanou básen:) a vy ostatní farmáři:) co jste se do akce pustili, přeji dodělání,jinak krásnou,klidnou,pohodovou neděli;) přeji

Naposledy upraveno: 14/2/16
  19. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Hotovo
    Děkuji sousedům za vzorné posílání dárků. :) Škoda, že můžeme posílat jenom 7 dárků denně. Vyhovovalo by mi spíš 10. ;)
    Krásné nedělní sváteční odpoledne.

Madulka_cz

20. Shanigan

Shanigan Pilný autor

xD a jéjé . takže skoro každý koniec, no dúfam, že sa tým uvolnia vypadávatka a budú padať nám chudáčikom :D Možno ešte koza dostane kozla /kocúr už má mačičku / ale tá panda, no asi zostane na ocot :eek: Potrebujem ešte 20 kytíc pre kozla, ale akosi nie a nie padať básne. teda, nemá ich kto písať či čo ? :oops: zajtra pobede snáď ten kozel sa prišúra ;) a tým je to šlus -.- nevadí, dárečky som dostávala, aj keď to boli väčšinou grajciariky a BS alebo baharama BS , mňa teda potešili .... no teraz ešte čakať 4 hodiny na zber akciovej :D zatiaľ sa idem poprechádzať . :music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.