Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Aneleh88

Aneleh88 Pisálek fóra

Pěknou neděli všem :) Tak u mě skoro dopěstováno, chybí jen cca 600 kytek, stuhy a formy mám nadstav, jen ty básně nějak ne a ne padat -.- PS: Ještě někdo kdo málem zavařil Farmsčot?? xD

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Noc pekny rano, to je dobry, ale vcera jsem si rikal zda prodavat za 14 tisic meziprodukty, vyrobil jsem si dalsi a kouknu na trh - a je za polovic... tak to jsem nevystihnul, ale zase plan se tim vyresil - dopisy pujdou do mlyna a bude se plnit "klasicky" :)
    Ted uz jen ty basne, at je s cim pokracovat :)

Vypadavat ma 109 stuh/den, v tuto chvili ma byt 312 (nebo chybet 338 ), mam 780 (chybi 0 ), mam 120% hotovo.
    Vypadavat ma 107 forem/den, v tuto chvili ma byt 307 nebo chybet 333, mam 825 (chybi 0 ), mam 128% hotovo.
    Vypadavat ma 209 basni/den, v tuto chvili ma byt 599 nebo chybet 651, mam 1320 (chybi 0 ), mam 105% hotovo.
    Stav kyticek : idealne 9571 kusu (3334/den ), mam 17979 z 20000 (89% ).
    Zatim uplynulo 47% casu, zbyva 75 hodin.
    A vetrnik musi udelat : 625 zamilovanych dopisu, 65 valentynskych kytic, 80 srdcovych dortu, potom 65 kvetinovych darku a 80 lahodnych darku!

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Prajem vám pekný deň.Mne ešte teba pre pandu 33 darčekov.Chýbajú mi básne ale tie napadajú ešte je dosť času.Idem si pomaličky ako slimáčik dám si ešte 2 otočky akčných rastlín a napestované bude.Potom sa uvidí či budem ešte kŕmiť tie mačičky a ešte niečo zasadím;):).

4. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

ahoj,aj u mňa sa nejak nedarí s básňami ,ale v poslednej dobe dokončievam až v posledný deň, tak sa nechám prekvapiť

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... tak ještě poslední lahůdky a honem za pandičkou, ať si ten bál konečně užije :D ...
    Krásné ránko a hezkou Valentýnskou neděli přeji všem :) ... úkol hotový a teď nevím, jestli ještě dál krmit, protože vypadávátek hodně, ale srdcového květu nedostatek o_O a plýtvat SH se mi moc nechce, ... dekorka navíc zatím žádná a já mám v těchto věcech vážně pech :D. Za chvilku sklízím, tak trošku otočím 2x2 s produkty +SH a se potom rozhodnu :p ...

ixtori: ... jak říkáš: .... "Kde je ta stará farmička jenom o pěstování, vodě a hovínkách (hnoje)" ... ale ono to jinak nejde. Farma se ohromě rozmohla v hrací gigant a podle toho je i náročná ... a s tím jsem začala kupovat měsíčně pomocníky (to není tak moc drahé), začala šlechtit ve skleníku (ohromná pomoc pro každého), můžu si vyrábět podpůrné produkty, sama si pěstuji SH, melu SK .... mě to taky trvalo docela dlouho :p .... tak proč to vše nepoužít? ... akci udělám v pohodě a určitě dříve, peníze do toho dávat nemusím - když nechci a nováčci mají také možnost, pokud chtějí být trpěliví se k tomu všemu dopracovat 8) ... nic není hned ;). A je tu tolik "starších a zkušenějších" hráčů, kteří neustále radí a pomáhají :p ... je tu docela často O+D, kde nováčci mohou získat věci, které nemají ... no, taky chodím do práce :p ta chvilečka ráno u kafe a večer před spaním, snad tolik nezabere :). Všem hodně dopisů a melte o 100-šest xD

Naposledy upraveno: 14/2/16
  6. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem vespolek, přeji pohodovou neděli a láskyplného Valentýna.
    Všem, kdo mají hotovo gratuluji a já hlásím, že už mám také doplesáno.
    Jedny střevíčky protančené , akce o půlnoci zdárně dokončena.

7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Látám to jak se dá. Zatím je akce v polovině, takže jsem v klidu. Pro kozu a pandu melu jen okrajově abych měl jakoby v zásobě, jinak využívám co mi pro ně nadělí kočky.

Namlel jsem pro ně jen pár kusů. Tohle mi pro ně nadělily kočky.

----------------------------------
    Dá se někde stáhnout obrázek jen té pandí holky ? Dceři se líbí a tak bych jí to vytiskl ať si to nějkam nalepí.

8. -Ilonka61-

-Ilonka61- Perspektivní autor

Ahojky všem, krásného Valentýna přeji,
    také jsem právě dokončila. Dekorky jsou na stonku.
    No, ale musím napsat, že jsem měla ohromné štěstí se skleníkem. Potřebné bonusy u karafiátu mi trvaly vyšlechtit jen 14 dní. Povedlo se těsně před touto akcí. Myslím, že je to štěstí na dlouhou dobu posledníxD v téhle hře.

9. STYBI

STYBI Velmistr fóra

krásný den, chybí mi asi 5 dárků pro pandy - takže dnes to vidím na dokončení :)

stále mě udivují "nováčci" jak by chtěli mít všechno hned a tak jen připomínám, že když já jsem začínala (skoro před 6-ti lety) - mohli jsme si nechat zdát o nějakých řemeslných produktech, které by nám usnadňovaly a urychlovaly pěstování, žádná MJS nebyla, ani BAHA
    vše jsme si museli poctivě vydřít a pokud se zaváděla nějaká novinka do hry také na ní každý také hned nedosáhl a zase se musel snažit. A také jsem spoustu akcí nedokončila.

Dnes se dá na trhu z produktů koupit vše a podstatně levněji, než to bylo dřív - např.MJS se pohybuje okole 30 000 kr a já pamatuji když byla hodně přes 100 000 kr a byly i doby kdy prostě na trhu nebyla, protože než se k ní někdo propracoval trvalo podstatně déle než nyní, kdy je spousta pomůcek a urychlovátek, které jsme my na začátku vůbec k dispozici neměli. Takže pokud si někdo myslí, že začne hrát farmu a vše mu spadne hned do klína, tak to ať raději ani vůbec nezačíná, protože tady se musí pěkně makat - prostě bez práce nejsou koláče - tak ať pak nikdo nepláče.

Jinak přeji všem krásného Valentýna

10. tavos7

tavos7 Expert fóra

Madulko, když máš lásku k SH 25% nemusíš už využívat další vyšlechtěné bonusy jako je ta Láska k vodě a podobně. Stačí pokropit SHčkem a dozraje to okamžitě, stejně jako sis to již užila. Ušetříš sloty ve skleníku na jiné vymoženosti, za vodu a jedno případně když nemáš kombajn i více kliknutí myší. :)

11. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

zatím pěstuji v poklidu. co padne padne.
    po poslední akci, která totálně ztroskotala na
    vypadávkách už tuto hrotit nebudu.
    nám splněno cca polovinu - vypadávátka nikde.
    tož raději půjdu s dětmi někam na pohár, když je Valentýn.

12. Aneleh88

Aneleh88 Pisálek fóra

evainfo, pěkně prosím, jak "pěstuješ SH"??? :eek: skoro rok jsem Farmu nehrála, tak netuším, co to?? :D

13. STYBI

STYBI Velmistr fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš. Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

určitě má obr.stromy dávající SH - ty už se nedají získat

Naposledy upraveno moderátorem: 14/2/16
  14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Aneleh88 před časem se daly získat stromy na hnojiva, takže pěstujeme SH na stromech [​IMG]

15. Aneleh88

Aneleh88 Pisálek fóra

STYBI, ježíši, já jsem tele xDxD ty mám sama 3xD ale asi jsem se lekla, že zavedli do hry něco podobného, jak se v mlýně vyrábí SK xD no jo.. rok absence se musí někde projevit :D
    Děkuji Vám za odpovědi a omlouvám se všem, za svůj trapný dotaz :D

16. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Už jen čekám na posledních 246 básní pro pandu a budu mít hotovo ;)

17. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Za chvíli sklidím cibuli, dávám ji ted pořád docela to z ní padá a potřebuji ji do marmelád, zkusila jsem i rajčata,ale z nich nic moc a houby taky ušly, myslím, že to bude v pohodě, všem co mají hotovo velká gratulka:)

18. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

tavos7:

Děkuji za radu. Mám premium, takže vodu neřeším. Ale Lásku k vodě zlikviduji. Je tam málo místa. Ještě mám vyšlechtěnou bavlnu + karafiáty - Časné dozrání. Pokouším se u nich udělat Lásku k SH, ale nedaří se mi to. Co bych chtěla. Během snad týdne jsem se dostala tam, kde jsem a ze šlechtění mám radost.
    Ještě mi chybí 2 lahodné dárky a budu mít hotovo. Na to, že včera večer jsem si dala mlít 400 dopisů (víc jsem nemohla, básně chyběly) a dnes odpoledne bude hotovo... co dodat. SUPRRR. xD

Tassadar11:

díky za tvůj návod. Inteligentní, stručný, pravdivý ....mám na myslí poslední větu v tvém příspěvku .... a větrník .....

Madulka_cz

Naposledy upraveno: 14/2/16
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Aneleh88: mám obr stromky ... mě čarodějka předběhla :) ... dávej jim vrtulky i ponožky a sklidíš každý den víc kusů SH :) ...
    tak jedu na 2x2 s SH (se ušetří) a sklízím po hodině, to vyjde skoro na 2 a půl krát tolik, než pidi s vodou na 4 hodiny. ... ale je dnes ten Valentinek a nevím nevím, jak se bude stíhat xD ...

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

evainfo makej na akci...a bacha na řízení kombajnu "pod vlivem" a abys nezapekla kytici do dortu xDxD, nebo se kozel s panďákem ještě poperou a popletou si ty svoje krasavice

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.