Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak i já už mám hotovo :). Teď už budu dělat jen něco málo navíc a budu se snažit získat nějakou tu dekoraci :p. Hlavně ať padá dost básní, ale zatím to bohužel tak nevypadá. Až nebudu už do akce nic vyrábět, tak dám všechno to tajemno na plochy a jsem docela zvědavý, co z toho vylítne. Do lišty jsem se nedíval, ale myslím si, že bude dost pokusů ;).

2. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jedna z možností...jenže než je všechny vyzkouším tak budu u o pár akcí dál. Díky za radu, nějaké akce jsme už dodělali do konce, některé pro nezábavnost ne a vyzobali to co chtěli když to šlo a některé ani nezačali. Vidíš a já mám dopisů na celý zrcadlo kolem dokola, nemám formy, ráno toho moc nenapadalo.

3. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ještě potřebuji 23 a 27 dárků, kočka je hotová, tak to by mělo dopadnout ;):)

4. Magda

Magda Zelenáč fóra

ahoj, může mi prosím někdo poradit, nemele mi mlýn, mám aktivovaný od včera turbomlýn a přestal mi mlýt

5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ještě 27 dárků pro kozu a bude hotovo. Nějaké dorty i kytice jsem prodala, něco si nechávám, kdybych ještě chtěla dodávat nad rámec akce. Ale zaměřila jsem se na šlechtění, tak potřebuji pěstovat i jiné plodiny než akční.

6. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.

Karafiáty sebrány a dělány další dopisy.
    Jelikož mi ještě chybí básně na dopisy a přišla jsem na chuť vyšlechtěným rostlinám, tak proč nepokračovat, když mám aktivní vánočku s nevinností. Pustila jsem si i kaštanový řádek. Zasadila jsem si cibuli, kde mám Lásku k SH a Lásku k vodě (myslím, že se to tak jmenuje). Dala jsem so pohopole, cibuli, vodu a SH. A nevěřila jsem vlastním očím. Kdybych vstala, sedla bych si na sedínku. o_OCibule byla hned hotová. o_O:pxD Ty krááááso, nechápala jsem a vypadávátka taky lítala jako divá. Tak jsem to udělala na 2 plochách a dala mlít další dopisy. Teď, abych se vzpamatovala, jsem si dala na pohopole pšenici.xD Já rohatá, že jsem se do šechtění nepustila dříve. Ale zase není pozdě. Jeřkovy slipy, já mám radost. Že by to byl dárek k Valentýnu? xD

Tak si říkám, no Madulko, si šikovná a jen tak dál. Samochvála sice smrdí jak se říká, ale radost a překvapení je u mě šílený. A to je jenom hra. Mě stačí k radosti málo ;)

Přeji krásného Valentýna a hodně zdaru při akci.
    Gratulace všem, kdo má splněno.

7. PepanPM

PepanPM Pisálek fóra

Nuž co ještě jsou na to tři dny tak snad se to podaří dokončit. Zde chtělo vymyslet dobrou strategii s kočkou, ale nevadí uvidíme. Mám hotovo 45 - 49 - 20. Čekám jenom na zamilované básně a přibude do posledního dalších 40 bodíků.

8. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Magda,
    zrestartuj si hru, většinou to pomůže.

9. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak hotovo,akce byla super ;)

10. ixtori

ixtori Zelenáč fóra

Tak jak to tu pročítám, zjišťuji že se ze mne stává vzácný exemplář, v tomto světě "vytahaných triček" :(. Akcička je pro mne stále to za co jí beru : Udělám ji nebo neudělám. Říkám si "kam se všichni kolem mě tak honí" ... pak stejně pláčou, že to nemají kam dát a nebo že už toho mají "milión" :eek:a o lvl ani nemluvě.
    Kde je ta stará farmička jenom o pěstování, vodě a hovínkách (hnoje). Hmmm asi už jenom tady u mě :oops:. Dneska by tu akcičku bez všelijakech udělátek asi udělal málokdo.
    A přece jde to, ... přiznávám, bez dýňovky a vody se dnes neobejdu, díky křiklounům kteří tady ty numera šponují stále víš a víš.
    Hmmm pravda, nemohu tu ohromovat rychlostí ani kvantitou a o tom to asi je.
    Jenom mě je líto hráčů s malým lvl. Proč ? Protože tu dlouho nevydrží, ta hra nasadila takové tempo, že to prostě nestíhají pobrat ... rád si beru nováčky za sousedy ... a pak jen čekám jestli vydrží ... můžete hádat ... ?!
    No nic ... jen taková má úvaha. :D
    Tak hurá na akcičku ... cca. 60 vypadávátek nad plán slibuje zase pár okousaných nehtů xD

11. terrryy

terrryy Zelenáč fóra

ahoj valentýnskou hru nemohu hrát když se mi tam neobjevují ty zvířátka u polí komu ty dárečky odevzdám

ell1956 a STYBI tohle ocenili.
  12. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj terrryy,
    nemáš náhodou objevování zvířátek vypnuté ve městě?[​IMG] Takhle by to mělo vypadat, aby vyskakovaly.

13. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak kozlenka ještě 39 dárečků a panda už jen 9 a konečně můžou jít za kočičkou Ta mne také potěšila s mohými dárkami pro "kámošky" a dnes ráno konečně padla láska k SH u karafiátu,tak jsem tam dala svízel, no nevím, proč bych měla šlechtit cibuli,která má mín bodů než růže? pro mandulka_cz

14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

bursuk59 možná, že Madulka uvažuje jako praktická ženská - cibule je podstatně víc využitelná a tedy i dobře prodejná, zatímco růže jsou celkem na nic...;)

15. myš59

myš59 Vévoda fóra

nějaký nedostatek stuh a básní, tož uvidím jak to bude padat z dlouhodobek? ;)

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak akční napěstováno (dokonce navíc, že jsem si to nespočítala dřív, pořád mi připadalo, že je jí málo o_O) a teď budu dávat růže a brokolici. Brokolice byla už na noc a to jsem koukala, jak krásně to napadalo - z jedné sklizně 125 básní, to je skutečně rozdíl proti těm cca 35 z akční.:)
    Chybí mi 40 dárků pro kozu a 36 pro pandu, tak uvidím, jak to teď půjde. Jo a ty kočičí dekorace už mám dvě :)

17. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Přeju hezkou neděli všem!
    Tentokrát jsem nestihla žádnou přípravu na akci - přišla tak rychle po Karnevalu, že mě ještě nenapadlo hledat na fóru jaká akce bude dál... a ejhle, byla hned. Tak jsem na tom s vypadávátky poněkud bídně, ale se sousedy si poctivě posíláme, (kuřátka ovšem zarytě mlčí a neposílají nic), i tak doufám že to ještě napadá. Kočička už má tanečníka, koza a panda se snad taky dočkají.
    Přeju všem prima hru!

Naposledy upraveno: 14/2/16
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chybí cca 430 dopisů, ostatní padátka komplet. V poledne bude dopěstováno. Měla jsem na noc kedlubny a z těch to také parádně padalo. Takže teď už se akce snadno na dlouhodobkách dodělá. Za chvilku budou meziprodukty neprodejné, bo stuhy a formy padají dobře.

Rada pro ty, co jim to nepadá: rychle napěstovat akční aby byl čas na co nejdelší plodinu.

Akci zvládám bez nakupování čehokoli, jen s cca 200 SH na rozpěstování a bez řádku s kaštánky, ty jsem dosud nepoužila. Vše s MJS. Také příprava vesměs žádná, z první sklizně jen 67 dopisů, 44 stuh a 50 forem z chřestu. Normálně jsem zvyklá první sklizeň necelých 200 padátek. Ještě doplnění: pěstovala jsem na cca 550 minipolíčkách, kdybych uvolnila všechny plochy, tak by bylo hotovo.

Naposledy upraveno: 14/2/16
  19. -towork-

-towork- Zelenáč fóra

nejhorší jsou naprosto ubohé dárky

STYBI tohle ocenil(a).
  20. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři přeji hezkou neděli ,tak kozlíka a kočičku ty mám už v páru ,ale smutná panda si ještě asi dlouho počká,chybí mi hodně básní,takže sice polotovar už je umletý,ale nejsou básničky na umletí dopisu,uvidíme snad to dopadá ještě je dost dlouhá doba ,tak nemá cenu zmatkařit.Jinak akce jako taková se mi líbí ,mám ráda akce tohoto typu než jen neustále pěstování,je to takové pestřejší a musí se trošku zamyslet jak a co.Všem kdo čekají na básničky jako já přeji ,aby jim to padalo a ostatním co už mají hotovo velká gratulka.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.