Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tavos7

tavos7 Expert fóra

Cítím se jako potrefená husa a tak bych rád "zagágal" :) V návodech uvádím možnosti, zda je využiješ všechny je na tobě. Já netvrdím že SK je zadarmo a že ho tam nacpat máš ale je to jedna z variant jak zkrátit chlívky a nechtěl jsem ji vynechat. Také nevyužívám všechny dostupné možnosti, pokud se mi nezdají rentabilní. Chtěl jsem poradit hlavně těm kteří tápou a nahánějí padátka zvyšováním BS. Dostatek padátek nemusí vypadat do půlky akce, to není za "normálního" provozu zaručeno, možná a zdůrazňuji možná by u dostatečné legendy měly napadat do konce akce, na to tady máme ještě 3,5 dne. Myslím že ti co už hotovo mají prostě nahnali padátka šlechtěnými plodinami s SHčkem a ostatní se s tím perou stejně jako ty. Přeji více trpělivosti a pevnější nervy.
    Hotovo nemám a čekám na ty zatracený dopisy, nikdo mi nepíše :)

2. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký večer,tak jsem teď došla k závěru,že to počítadlo ve městě nějak divně funguje.Schválně si to podle něj píši,kolik mám ještě dodat,už před tím se mi to nějak nezdálo,tak jsem si to poznamenala,měla jsem dodat 54/80-namlela jsem jich 7 a 1 jsem dostala od kozla,před klikáním, jsem to ještě ověřila a bylo 8 dodala a na počítadle je:59/80-takže jen 5? Je to tak správně?;)

Dobrá od kozla,to neplatí podle vás,ale já jich namlela 7 kozel něco poslal,ale nežli jsem pandu začala krmit,tak to u tabulky dárků,které mohu nakrmit ukazovalo 8 a připsalo se jich 5. Takže to počítadlo je volako akosi zmatené;)
    A pardon,nebyla to koza,ale kočka,z poslední tří obálek co zbyly z toho mletí

Naposledy upraveno: 13/2/16
  3. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Zdravím všechny, kočka i kozel hotovi, panda se zatím tváří šťastně, ovšem i ona bude už brzy nucena do tance, chybí mi totiž už jen 72 básniček na posledních 9 lahůdek, což ráno určitě napadá. Zatím mám jednu dekoraci navíc a to právě od pandy. Na farmu jsem už nasadil myši, mám jich totiž jen slabých 400 a chci je ßlechtit ve velkém. Jelikož nejdou dàt na ostrov, tak tam jsem nechal akční plodinu a do konce akce budu krmit kočku. Cena meziproduktů na trhu už je taky ucházející, tak snad to ještě do konce akce nějakou slušnou sumičku hodí. Přeji všem hodně básní a dobrou noc.

4. -Ilonka61-

-Ilonka61- Perspektivní autor

marketka47...od kočky nebo kozla dostaneš meziprodukt, tedy srdcový dort, ne lahodný dárek...takže je to dobře

maribeja tohle ocenil(a).
  5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ale no tak holky...... Od kozla dostanete jedině rohama :-D Dárky (ne meziprodukt) dává pouze kočka. A počítadlo počítá OK.

Ilonka 61: Ano kočka ti dá jak pro kozu, tak pro pandu.... ale není to jen meziprodukt (dort, kytice), ale rovnou hotový dárek ( lahodný, květinový).

6. -Ilonka61-

-Ilonka61- Perspektivní autor

Casey27:)))))))))))))))
    ale kočka nějaký dortík dala, to neříkej, že ne:)))))))))))
    Nějakou hnědou hroudu jsem v tom fofru zahlédla, ovšem musím uznat, že jestli to byl dortík, nebo něco jiného, už teď těžko posoudím:D

jojo...v poho....ale počítadlo jede správně, na tom se shodnem
    první stránku jsem si znovu přečetla a dává dárek....markétko, omlouvám se

astrid888, maribeja a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  7. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

Na tom trhu je to jak na Wall street, cena rostla, rostla, počkal jsem až kulminovala někde na 20.000 a pak jsem naráz vše prodal, trh se začal plnit a teď už zase cena raketově klesá, asi si počkám, až to padne na dno a dokoupím si vše potřebné zpět :) Taková malá lekce obchodování na burze :)

8. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak hlasim hotovo konecne uz sa nemusim nahlit uz idem len lazo plazo
    a stajne co dali ?

no labut to zase nebola ale korytnacky a hluzova farma zlta :-(

9. Calis

Calis Rádoby autor

-Ilonka61- mačka dáva hotový dar - aj kvetinovy aj tortovy, ktorý sa rovno môže dať capovi alebo pande:
    • 1x lahodný dárek
    • 1x květinový dárek
    • teda nie tie medziprodukty, ktoré sa predávajú na trhu.

maribeja, .mama789. a tomokoco tohle ocenili.
  10. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.
    U mě napěstováno.
    Mám:
    srdcový květ: Mám 20739. Ideální stav 7740.
    báseň: Mám 400. Ideální stav 484.
    forma: Mám 673. Ideální stav 248.
    stuha: Mám 654. Ideální stav 252.
    A jdu o mlýna.... 400 dopisů, 65 kytic a 80 dortů jsem nechala přes noc umlít.
    Nyní visím na básních, ale dala karafiáty, aby "ladily" s růžovými vypadávátky :p a zítra se budu těšit na sběr.
    Pěkný večer.

11. TOBIPE

TOBIPE Zelenáč fóra

Také jsem si dlouho myslela, že počty vypadávátek jsou podle počtu BZ. Hned po ránu jsem si vytočila na kole štěstí +200%BZ/24h. Radovala jsem se, jak rychle napadají vypadávátka a zjistila jsem, že to tak vůbec není. Na noc jsem dala všude dlouhodobky, a vypadly podobné počty jako z akční plodiny. Jednou vypadne víc, podruhé méně, je to jak na houpačce.

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer :) ... tak moje smutná panda se už začíná docela culit, že jí přijde tanečník a čeká na mě, až dokrmím posledních 6 lahodných dárečků :oops: ... no jak jí mám říct, že jsem se na trhu zapomněla a prodala přes stovku srdcových dortíků i s kyticemi a nic nenechala xD :p ... se na mě určitě bude šklebit, ale to ráno napravím a na bál může jít i zítra no ne :D ...

13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

No, to je bieda - takéto darčeky, chcela som len pár dekoriek od pandy, možno nejaký ten stromček, ale asi nic nebude xD.
    Po skončení dostávali iba kozy a pandy, ešte mám nasadenú akčnú, to pomeliem a asi to zabalím 8).

[​IMG] [​IMG] sadenice len tieto, pár kupónov, pár SK, až 2 XL skrinky:D, žiadna dekorka navyše a spotrebované veľké množstvo darčekov, padlo kopu SH.

Pekný večer všetkým ;).

14. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

Tak jsem se šel ještě jednou přesvědčit, co všechno lze z těch pand vymlátit, páč mě padá furt jen BZ, BBZ a stříbrňáky... Děs běs.

15. BigClick

BigClick Expert fóra

Akciu som vcera vecer dokoncila, narobila si zopar padatiek, nechcelo sa mi cakat. Zatial 2 dekorky naviac, potesili ma.

P.S. A fanusikam biatlonu gratulujem - GABI SOUKALOVA znovu nesklamala.

16. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

Končím, už k tomu nevstávám, je to zbytečné, je z toho jenom únava. Vypadávátek je pořád víc a víc. Když napěstuji akční, nemám vypadávátka, když se budu soustředit na padátka, tak nebudu mít kytky. Při práci tohle nejde zvládat, neděle mě nevytrhne, v pondělí přijdu tak kolem 18:00, úterý je k smíchu, až přijdu domů, tak už bude šest hodin po akci.
    Pro koho je to hra? Děti a učitelky? Kdo vůbec může a má si čas hrát v práci s počítačem?
    U mě zůstanou zvířátka smutná.

Calis, 1robinsonka1 a ixtori tohle ocenili.
  17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Dozrál kaštanový,tak jsem to rozjel údernickým tempem.
    (růže,SH,voda,hnůj,vánočka,nevinnost) Velká pole (128ks) 56 básní za 15 min.Pak Pohopole (128ks) 65 básní za 1 hod.
    Po ránu trochu šok.
    2 x více BZ ani zdaleka neznamená 2x více padátek,nehledě na 4x více promrhaného času.
    Budu muset ty růže došlechtit,ať se aspoň dostanu pod 10 min.

EDIT: Já se picnu,teď mám ze 128 Velkých polí 64 básní.
    Pak si něco plánujte !!

Naposledy upraveno: 14/2/16
  18. huska13

huska13 Pisálek fóra

Akcia hotová, ale budem pokúšať ďalej a ešte niečo pokŕmim ;) superkrmivo sa vždy hodí a aj kupón na pomocníkov ma potešil :)

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné valentýnské ráno! Kocourek i kozel to již roztáčí ve víru valentýnského tance! Pandí slečna musí ještě čekat, chybí 31 kousků. Za celou dobu mi nepadla ani jedna dekora, ani banán, jenom bodíky a nějaké to SK a hnojiva, 3 baha rostlinky. Kdyby tam alespoň byl ten grapefruit. Ten mi pořád chybí. Přeji ať nám to padá a pěkný celý den! ;););)

20. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Ako stále, v poslednom čase , tak ono to nebude dokončené . ale nevadí, dostala som niekoľko vecí, čo potešili :) valentínske kvetináče, banán síce len jeden, ale aj to potešilo ;), momentálne aj mne chýbajú listy a stuhy .Táto stonka tiež nebude , ako mnoho iných :D
    rony84 netráp sa, je to hra pre tých čo majú čas a chuť sedieť pri PC dlhšie a majú čas zvažovať ako si farmu upravia pre tú ktorú akciu. Alebo môžu zapnúť PC v robote. Radšej sa zameraj len na čiastočné veci , ak sa nedarí dokončiť celú akciu, tak sa nedarí , čo už ... :eek: potešia aj malé veci ... :D Nie je to o tvojej neschopnosti, len o chýbajúcom čase :music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.