Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. STYBI

STYBI Velmistr fóra

přeji všem hezký večer
    prodejem srdcového dortu a valantýnské kytice jsem vydělala již něco přes milión, k dokončení akce mi chybí cca 50 dárků pro pandy - čekám na básničky, ale nijak se z toho nehroutím akční mám napěstovanou a času na básničky je dost - po počátečním chaosu to jedu s přehledem a hezky vydělávám - krejcárky se vždy hodí a co je doma to se počítá xD

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-Zojja- z xxl stromů ti toho moc nevypadne....vytrhej je a nasaď dlouhé plodiny nebo stromy obyč a xl

3. iDavis

iDavis Baron fóra

U nás zase nikto nepredáva, už od začiatku akcie tam máme 0 ponúk, je zázrak keď sa tam nejaká objaví.

4. -Zojja-

-Zojja- Pisálek fóra

Díky moc, zkusím to :)

5. Simík21

Simík21 Znalec fóra

z TS sice ptáci, ale žádná labuť :p oranžáda husí a pštrosí ;) no nekupte to když je to zadara... xD

6. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Kocoura a kozu už mám hotovou :music: už mi jen zbývá panda, na to ještě pořebuji 476 zamilované básně a ještě jednu otočku akční. Na noc dávám dlohodobky, tak to dopadá, času je ještě dost ;)
    Teď mi panda nadělila 1x dekorku navíc [​IMG] :D:D:D

Naposledy upraveno: 13/2/16
  7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jednu takovou perličku. Všechny pandy velké patří Číně.I kdyby se narodili třeba ve Vídeňské Zoo.

Ty červené mají i ve Zlíně,u mě jich zatím moc není.Ráno dozraje kaštańák tak udělám pár otoček růží a v poledne (dálipánbů) roztančím i pandy.

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Statistiku jsem si ohledně podporovátek na BZ kdysi vedla. A musím potvrdit, že cukíňák, velikonočka ani jarní věnec mi žádná hopsátka nepřidaly. Proto naprosto souhlasím, že jsou to ohledně vypadávátek zbytečně vyhozené krejcary. Ovšem honí- li někdo body kvůli postupům, pak ano - užívat, co kdo snese xD
    A z XXL to nepadá - také odzkoušeno :) Jak přijde akce, jdou do lišty;)

Tak a už jsem odtajnila - XXL:javor jap., pinie, hvězdný, delonix, banán a k tomu jeden baobab. Asi potěšil jen ten banán s baobabem. Chlívky ještě zrajou.

9. tavos7

tavos7 Expert fóra

-Zojja-, Calis, nastudujte si prosím povinnou četbu Jak na vypadávátka a hlavně pojednání od mistra hansicka ohledně praktických zkušeností a testů a nenechte se zmást nepřesnostmi ohledně BS v úvodu. Pravděpodobnost vypadnutí akčních padátek ovlivníte/zvýšíte poháry potažmo legendou, Johny Citróny, existuje i jeden řádek který zvyšuje pravděpodobnost akčních padátek. Když to ale "nepadá" musíte se pokusit dohnat to zkrácením doby růstu (chovu) "dlouhodobek" což dosahujete vodou, hnojem, superhnojivem, zuziným ultrahnojivem, superkrmivem čímž dosáhnete více pokusů pro vypadnutí padátek. Žádný řemeslný produkt vám s pravděpodobností vypadnutí akčního padátka nepomůže, existují jenom produkty pro podporu pravděpodobnosti vypadnutí řemeslných ingrediencí např. Obtatzer na Želírovací cukr. Co se týče BS versus vypadávátka, BS je jenom průvodní veličina délky růstu u plodin a proto se zdá že čím více BS tím více vypadávátek. Prakticky ale, jak už někdo psal, mi například z plochy banánů a ořechů vypadlo zhruba stejně jako z dalších ploch se stromy s vysokým a ještě vyšším BS.

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Takto zpomalenou farmu uprostřed akce nepamatuji, teď jsem sklízela kombajnem 1/4 hodiny, už jen přechod z plochy na plochu trvá podstatně déle ;)

11. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Labuť nepadla :cry:, jen holub a růžová koza - můj první růžový z tajemniček :D

12. davidson00

davidson00 Baron fóra

Zdravím, tak už tančíme na plese, navíc od kočičky 4 dekorky od kozy 2 dekorky, panda nevydala navíc ani jednu, a padl 1 banán žádné TS, krmím dále, také jsem použila dnes odpoledne kaštánky, chyběly básničky

13. Calis

Calis Rádoby autor

tak to je fakt haluz... zostanem ešte v téme vypadávátka - práve som pozbierala rovnaké plochy ako predtým z ktorých som mala 22 básní, jediný rozdiel je, že už mi došiel chleba a ďalší som teda neaktivovala. Zostala mi aktivovaná MJM a cukinovy koláč a vypadlo 33 básničiek... padá si to jak samé chce.. zdá sa mi to príliš veľký rozptyl pri tak malom počte.-.-
    budem musieť popracovať na upgrade tých pohárov a už nebudem naháňať BS na akciách a uvidíme.
    U mňa sa vyliahol pásavec, keďže som ani netušila, že také niečo existuje, tak som celkom prekvapená...:p Druhá stajňa boli holuby. Pre toľko divotvorných zvierat ani nemám krmivo.8)

14. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ach jo, trčím na dopisech a padátkách. Do sekce jak na to nejdu, vím jak na to, jsou varians s a bez různá pole, hnojit sh, nehnojit, pohopole atd. atd. Proč se pořád posílá do téhle sekce to mě můžete rovnou poslat do budky na guáno s prominutím. Jinak jsem z odměn kromě 1 TS neviděla víc naž BZ a BBZ, kupony, MJS a další ne. Zuzka sem tam a sem tam SK ale vítězí jasně body. Do sekce jak na to posílá kdo?? ten kdo už má splněno? To první zvíře hotovo a teď stojím a to na noc dávám dlouhodobky a stromky kde se dá. Na co je mi akce kde se dá nahrabat SK když ho mám podle rady narvat do chlívků? Ještě že mám aspoń SH grátis to už bych za takovou radu děkovala přiměřeným způsobem. Čao, asi na to kašlu a nasadím dobrovolně na farmu hlodavce.

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na noc zasazené kedlubny, bo chybí akčních už jen poslední sklizeň a to 1415 kousků. Dost ale chybí dopisů a to 506 stuh 134 a forem jen 85. Tak zítra v poledne začnu sázet dlouhodobky ;) ať nakrmím 23x kozla a 40x pandu. Docela to jde, na to že jsem sázela jen akční :music:

16. tavos7

tavos7 Expert fóra

Pořád se bavíme o pravděpodobnosti a ne jistotě vypadávání. Je to jako na houpačce jednou, máš a jednou ne. Často tady čtu jak po jediné "nepodařené" sklizni hráči mění jednu monokulturu, kterou zatratí, za jinou a neuvědomují si že v příští sklizni by mohlo vypadnout více. Někdo má odpozorováno že to na jeho farmě z něčeho nepadá, nevím zda se to ale zakládá na dlouhodobějším pozorování. Já zatím nezatracuji žádnou plodinu či chlév a používám všechno co se mi časově hodí a s nějakou pravděpodobností to buď napadá a nebo ne. Zajímavým zde obecně uznávaným úkazem jsou "utažené kohoutky" kdy se zdá že na začátku a konci akce to padá lépe než v průběhu, zatím jsem ho vědecky neprokázal :)

17. čarodějka007

tavos7 ty utažené kohoutky možná mají něco do sebe - já mám spočítáno (nejen odpozorováno), že třetí den akce je vždycky nejslabší na padátka a rozdíl mezi druhým a třetím dnem a taky mezi třetím a čtvrtým je v rozmezí 15 až 18%. První den nehodnotím, protože tam si připravujeme farmu předem - proto srovnání jen plně akčních dnů....

18. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Ahoj tak akční snad už napěstovány ,na noc dlouhodobky,aby něco napadalo ,stojím na básních a formách,asi nám přitáhlo RT kohoutky.Jinak kočka už nakrmená a má partnera ,kozlík musí dostat ještě 11 ,a panda bude smutně koukat asi ještě dlouho té chybí ještě 44 lahodných dárků a to je ještě hodně básní,které nepadají.Všem hezký zbytek večera a at nám to padá.

19. Calis

Calis Rádoby autor

jo, tak som to spočítala a všetko ako tak plním až na tie nešťastné zaľúbené básne -> tak uvidím zajtra. včera mi to fakt padalo lepšie a to som tu skoro vôbec nebola... Aj zajtra je deň a dokonca akcia stále trvá. Zajtra by som mala mať už napestované tak sa sústredím na vypadávatka a cez týždeň to nejako dobehnem... keby sa to podarilo, bola by to moja prvá skončená akcia po veeeľmi dlhej dobe ... Tak želám všetkým nech nám to padá ;)

20. čarodějka007

Calis možná se dá podniknout i něco dalšího - napiš mi na farmu, pokud máš zájem to probrat

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.