Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pro Bombice.

No já ti ani nevím. Je to vlastně můj hokus, pokus. Zkoušela jsem to poprvé.
    Měla jsem normální pole, slupla jsem vánočku + nevinnost, zasadila cibuli, kde mám vyšlechtěnou lásku k SH a lásku k vodě, přidala SH a vodu. Kaštanový řádek jsem nechala odpočívat, protože ho použiji později. Dále mám dva JC, které stěhuji. Jeslti mám ještě na farmě nějaké bonusy či nějaký stonek na fazoli k urychlení, to fakt nevím. Přiznám se, že i já jsem byla z toho času aká si divoká. Udělala jsem to právě, když jsem rozpěstovávala akční, tak na jedné ploše jsem to zkusila.

A k akci. Na noc růže a zelený čaj.
    Výsledek:
    Srdcový květ:
    Mám 13909. Ideální stav 5960
    Báseň: Mám 648. Ideální stav 373.
    Forma: Mám 557. Ideální stav 191.
    Stuha: Mám 531. Ideální stav 194.

Dnes dopěstuji a na noc něco delšího, ať to padá.

Pěknou hru a krásný den.
    Madulka_cz

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, v Plzni v zoo jsou dvě pandy červené a asi si odskočily sem na ples, grafika povedená ,-) i dvouleté dítko pozná rozdíl mezi pandami

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Farmu po další sklizni uvedu do normálního režimu,protože z dárků od Pandy nic kloudného nevypadlo!Snad jen 1x TS a 1x bedna XLo_O

Kdo chce na trhu AJ Srdcové dorty ať se ozve do pošty! Mohu jich prodat 38 ks za symbolickou cenu 1 KR !!:)

Naposledy upraveno: 13/2/16
  4. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak kočka už dárky dostala,koze chybí 45 dárků a a pandě červené ještě musím dát 54 dárků.Jinak jako obvykle, padátka moc nepadají, ale to mě nepřekvapuje...ale zatím to vždy do konce akce dokapalo, dokonce byl vždy přebytek..;)
    Akce mě tedy moc nebaví, ale plním, co mám jiného dělat:sleepy:. Zatím pěstuji na všech plochách...asi tak ještě 2dny a pak vrátím farmu do původního stavu.Přes den jedu akční, na noc dlouhodobky.

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Táák a teď v tom mám pěkný zmatek. Začala jsem mlít a nevím, kolik mám padátek. Vím jen, že kočka je obdarovaná. Panda a koza mají zatím po 6 dárcích, co jsem dostala od kočky, mají připraveno 24 dárků, které jsem namlela. Pak je namleto ještě pár dopisů navíc a tím končím. Asi nebudu počítat, jen mlít z toho, co přibude a nějak to dojedu. Pěstovat budu do neděle a pak jdou na řadu dlouhodobky. Nějak to dopadne
    :music:

6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Nezmarka, nejblíž jsou nejspíš ty ve Vídni, ale i tak mi to připadá trošku z ruky ;) Jinak nesouhlasím s těmi, kdo říkají, že je to spíš liška než panda. Já myslím, že se pandičky skutečně vyvedly a jsou poznat na první pohled.

K akci: kupodivu to zatím jde docela dobře, měla jsem větší obavy po přečtení popisu. Co ale hapruje (jako vždy), je vypadávání básní. Asi budu muset na noc dát brokolici (artyčok by byl lepší, ale nemám ho nijak zušlechtěný -.-). Dokupovat nic nebudu, co stihnu, to stihnu. Akce se mi ale líbí, zpočátku to nevypadalo nic moc, ale povedla se a to dodávání dárků přímo na ploše zvířátkům je hezké.:)

7. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Také jsem na první pohled myslela,že je to liška,ale pak můj zrak padl na ocásek a bylo jasno ;)no plním průběžně podle toho jak to padá,odpoledne asi zkusím šlechtěné růže at to padá víc ..

8. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Tak neviem, asi mám niečo s očami, ale ako kukám, tak kukám , to nie je panda, ale líška :) Panda je čierno biela ,s guľatými uškami a sama je guľatučká :) toto je panda :D [​IMG]

Ináč akcia sa mi celkom páči , je to leháro, nemusím sa ponáhľať. Párik kocúrikov je v poriadku, teraz idem na kozičky :) Tie darčeky sú fakt super :)

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

A copak je tohle za lišku??[​IMG] :eek:xD

10. Milli-4M

Milli-4M Pisálek fóra

Ahojky, nevím jestli se to děje jen mně, ale moje panda červená mi občas zbaští dort a dárek nedá.....potvora....a co hůř asi ani nepřičte v celku...:(

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě chybí 180 báseň , 150 forma a 220 stuha,ale je času dost ;)

12. Pitrýsek47

Shanigan: ahoj, není panda jako panda, jak bylo psáno jedna je velká (černobílá) a druhá červená (na plese)
    kaolín11: super fotka

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Shanigan, jedná se o pandu červenou a naši tanečníci jsou jí velmi podobní! Přeji pěkný den, aby kozel mohl doprovodit svoji tanečnici na valentýnský ples, tak mu chybí jedna kytička, při další polední sklizni ji dostane a pak přijde na řadu pandí tanečník, ten má pouze 23 dárků, ale čase je dost. Pěkného Valentýna všem farmářům!!! ;););)

14. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Zdravím :) mám pocit, že toho padá akosi menej ako zo začiatku :sleepy: ale nezúfam, dnes prichádzajú na rad vyšľachtené karafiátky tak to dobehnem :p

15. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Pěkné skoro poledne, tak panda se mi zalíbila dává nejlepší dárky. Jinak jsem dost pozadu a na trhu AJ nic moc není ke koupi !
    Na řadu přijde kaštanový řádek ... Co jinak s tím suprhnojivem;)

Ať to všem padá :)

16. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Ahoj, nevím jak vám, ale mě, ženě za rozpukem mládí žalostně hledící, se ta hra moc líbí..Každý den dostanu několik zamilovaných básní a srdcí..Připadám si jako Julie...:inlove:

17. zabeva

zabeva Aktivní autor

zdravím co je kaštanový řádek?

babako tohle ocenil(a).
  18. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Zdravím všechny, kočku i kozla jsem už nakrmil komplet a nedali mi narozdíl od pandy navíc jedinou dekoraci. U ní mi zbývá dodat 25 lahodných dárků. Chybí tedy ještě 200 básní, což v pohodě stihnu. Teď mi na farmě rostou růže, potom nasadím myši a zítra by mělo být hotovo. Suprhnijivem plýtvat nechci. Všem přeji pěkné dárky od zvířat.

19. Pitrýsek47

Ahoj, je to řádek na stonku, který se dal získat v akci.

20. veine11

veine11 Pisálek fóra

Ahoj. Tak akce hotova.
    Tento styl akce se mi nezamlouvá. Mám ráda, když si dopředu vše naplánuji, spočítám. Během této akce jsem občas nevěděla, co mám vlastně mlít. Díky kočce jsem v tom měla chaos. Ke všemu se podle grafiky ve městě nedalo ani poznat, kolik už jsem dala dárků. O takovou akci nestojím. Má to být relax a ne chaos.
    Mám spoustu vypadávatek navíc a ani se mi je nechce zpracovávat, tak uvidím, času je ještě dost.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.