Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak já zkusím nejdřív všechno napěstovat ( pravda asi koupím SH a Zuzčiny vrtulky) a budu mlít jako ďas a hin sa ukáže!

myš59 a evainfo tohle ocenili.
  2. -dedy55-

-dedy55- Zelenáč fóra

myš59 tohle ocenil(a).
  3. Dandarka

Dandarka Rádoby autor

4. Viky007

Viky007 Baron fóra

dedy55 - to je název podivuhod. výběhu, vůbec to neznamená, že tam musíš najít labutě.

Tak jsem kočičce nažehlila plesové šaty a už je u svého kocourka na plese, tak tedˇpřijde na řadu koza, dost se těším na superkrmivo, to došlo
    Hezkou hru

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Z 28 dopisů mi dal kocour 6 dárků pro kozla-ztráta 4 dopisů- ale ušetřeno 6 valentinských kytic a k tomu SH/6/ SK/2/ grejcary zuzi

6. blondmary

blondmary Magnát fóra

cica mica už má partnera, kozel, či vlastne po slovensky cap je napol ceste k svojej kozičke.
    A z Tajomných vyliezli oranžové sliepky. Začnem im naťahovať krk a možno z nich raz bude labuť.:p

Naposledy upraveno: 12/2/16
  7. dkacka

dkacka Rádoby autor

Je lepší krmit jen kočku a dostat tak dárky pro kozla a pandu. Nebo mám jít na jistotu a dárky por kozla a pandu raději vyrobit v mlýně? Je tady nějaký farmářský taktický mazák nebo dobrý stratég, co by mi poradil? :)

Naposledy upraveno: 12/2/16
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jistota je jistota a risk je zisk. Může a nemusí vyjít a přijdeš o dopisy. Nevím, myslím, že v tom ti nikdo neporadí, ale já jedu na jistotu.
    Na trhu šedivo.

9. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Mě kočka z 45 dárků dala jen 6 pro ty další zvířaty, takže na ní se spoléhat nemůžu.......takže vypadávátek mám zatím dost, jedu na jistotu.

Na každá farmě to bude jinak.

10. littlepanda

littlepanda Perspektivní autor

No tak se začínám bát. vypadávátka nějak zvolnila tok a přestávají mi padat. :cry:

11. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Je to jednoduché - musíš si spočítat, kolik ti kočka dá dárků pro ostatní - tudíž pokud ti je dá častěji, než jednou ze 4 (protože na výrobu ostatních dárků potřebuješ 4ks dopisů), vyplatí se dopisy cpát kočce. Jinak je lepší pěstit a mlít.

12. *wawa*

*wawa* Zelenáč fóra

Nevyskakuju my zvieratka,nemozem davat darceky,skusal som vsetko mozne a nic-Pomoc!

maribeja, aljanu a myš59 tohle ocenili.
  13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj *wawa*,

koukni prosím na náměstí k akci, zda máš zobrazování zvířátek zapnuté. Viz. screen:

14. Aneleh88

Aneleh88 Pisálek fóra

Pěkný den farmáři :) Tak u mě se kočka nepřekonává, z 20ti dárků mi dala 3 Květinové dárky a 2 Lahodné... takže ji asi nakrmím a vrátím se k ní maximálně až dodělám všechno ostatní :D

15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě chybí 366 zamilovaná báseň , 278 srdcová forma a 378 stuha
    183 zamilovaný dopis , 26 lahodný dárek a 23 květinový dárek

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak cca po 24 hodinách je napěstováno cca 6 tis akční, vypadlo 244 forem 239 stuh a 327 dopisů. Stále jedu jen akční na cca 550 minipolích, za hoďku další sklizeň :music:

17. ju.no

ju.no Aktivní autor

Tohle je podle mě stále dobrý výsledek. Spotřebovala jsi na výrobu dárků pro kočku 40 básní. Získala jsi 5 dárků (a tím ušetřila mletí) pro kozla a pandu v hodnotě 40 básní. Spotřeba vypadávátek je stejná při menší námaze a úspoře všech ostatních surovin nutných na meziprodukty.

Už teď se dají meziprodukty prodat za 4100 respektive 4600kr/ks a cena stále stoupá, takže je výhodnější jít s nimi na trh.

18. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Hezké odpoledne farmáři písnu jen tolik.......kočka a kozel jsou komplet a melou se lahod.dárky pro pandu ......jde to pohodově skvěle zítra nejpozději v neděli bude hotovo uvidím za tři dny to dávám bez nákupů v klídku.......mějte se fain a ať se vám daří ;) :)

19. Aneleh88

Aneleh88 Pisálek fóra

ju.no, jen co jsem kočce tady pohrozila, že nic navíc neuvidí, hodila mi v dalších 20ti dárcích nových 6 květinových xD

20. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

ahojte farmári :D
    vôbec neviem čo vedenie odo mňa chce:D
    meliem sadím a neviem čo bude:D
    hotový blázinec:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.