Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hezký den, jen stav padátek podle pořadí ve stodole, nenamleto nic : 347, 277, 245. Na noc na 1 ploše cibule, baha obě stromky, tam zatím obyč. dozrávají. Řekla bych že s vypadávátky zaostávám a připravená jsem byla, takže jsou rozdíly nebo něco dělám špatně. Legenda hotová dávno...sousedka akci nejede, na smsku mi odpověděla na počet plodin něco co se nedá publikovat. Hezkou hru, asi si hodím na plochu myšky, sice bych brala pár kuponů ale nevidím to moc dobře s tím počtem a nebudu bourat dvě zastromkované plochy plus půlku třetí. SH ne, rozpěstováno je kdyby na mě náhodou skočil Valentýn tak mě aspoň v tomhle nezaskočí nepřipravenou.:inlove: Z plochy cibule padlo 18, 14 a 4, každá sklizeň je jiná, tam kde jednou nevypadne nic podruhé vyletí i páteř. Páá a ať se daří.

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Připadám si docela troubovitě, když posílám sousedům zamilované básně. Nešlo by zřídit rubriku, kde by se tyto konkretizovaly, aby každý věděl, co vlastně dostal?

3. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Zatím to jede jako pohodová akce, nevidím žádné avizovaně zděšení a panku ze složitosti a náročnosti.
    Ani ten slibovaný guláš (a to už jsem si nahřál knedlíky).

Zatím to padá pohodově a akční stíhají také kočky už se tulí, koza vyhlíží, jen panda ještě smutní, formy jdou nejméně.

podrobnosti k dárkům jsou pod spojlerem:

4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

U nás hnoje sice dostatek ale cena převyšuje 300,to nedám jedu tedy jen s vodou,také bych brala větší hnojiště, jednu dobu mám jen zvířata a hnůj prodávám,ale zas se mi nějaký vrací po čase a jen tolik, kolik vleze do hnojiště :( jinak pomalu melu a dodávám dárečky, ale opravdu pomalu :)

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Havět nakrmena, kytek zatím napěstováno asi kolem 22.152 ks!:eek:
    [​IMG]8)

6. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak já obdarovávám zatím jen kočku a už mám nálepku a dekorku + pomohla mi s dárky pro kozla (5 dárků) a pro pandu (3 dárky). A když se kouknu na pandu na hlavní ploše, tak vypadá, jako by měl na sobě svěrací kazajku :D (ani se nedivím, já po včerejší návštěvě obchoďáku jsem na ni byla zralá taky, když jsem viděla, kolik lidí s tímhle svátkem blázní)

7. majkl8888

majkl8888 Pisálek fóra

Srdcový květ: Mám 1788. Ideální stav 2700. Plním na 66,2% Hotovo 8,9%
    Zamilovaná báseň: Mám 94. Ideální stav 169. Plním na 55,6% Hotovo 7,5%
    Stuha: Mám 83. Ideální stav 88. Plním na 94,3% Hotovo 12,8%
    Srdcová forma: Mám 84. Ideální stav 86. Plním na 97,7% Hotovo 13,1%

No už nestíhám teď takže vím že to určitě nestihnu, ovšem příjemně mě překvapují odměny, dekorky 2lvl Baha a zachvíli už i 2lvl na Farmě, takže zatím spokojenost, určitě chci dosáhnout párty lístků a nějaký ty dekorky ještě zbytek uvidíme co popadá, padátka se ovšem opět pomalu ale jistě klidí mimo mě, padají míň a míň :D

8. littlepanda

littlepanda Perspektivní autor

tak labuť nepřilétla :cry: Ale já se nevzdávám naděje xD

9. YettaCZ

YettaCZ Pisálek fóra

Muj mlyn vyhlasil stavku, pry dokud si nevyjasnim jestli chci mlyt kytky, stuhy, dorty, tak na me prdi bo v tom delam zmatek...:mad: A ja se mu nedivim:p ten zmatek v tom delam.... pestuju, pak melu, pak to premelu a pak uz nevim.... ;)
    Krasny patek a hre zdar, tedy mel

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kaolín11: paráda, velká gratulace, ples sis správně užil asi až do rána ,-)

Edit:
    jasně, čas se musí využít :)

Naposledy upraveno: 12/2/16
  11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 Jojo s budíkem!xD Mám teď 4 odpolední zasebou,proto sem tak spěchal!:sleepy:

12. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

A sakra, to už je deset hodin? tak rychle sklidit a spát, přeci nebudu ponocovat až do poledne, vždyď bych byl v noci ospalý ;)

13. ju.no

ju.no Aktivní autor

Také mě to vychází ve prospěch obdarovávání koček.
    Kočkám jsem rozdala 225 dopisů.
    Z toho mi vypadlo 31 dárků pro kozla a 27 dárků pro pandu.
    Takže pokud dobře počítám, spotřebovala jsem 450 básní, zatímco na dárky pro ostatní zvířata bych při mletí spotřebovala 464 básní. Ušetřila jsem tím 16 básní a gerbery, jahody a nevím co ještě. Odpadlo mi tím otravné mletí již umletého a propočítávání dopisů. Meziprodukty tedy budu prodávat.

Na trhu AD je nyní cena kytice 3200, to už je pěkné za 15 umletých kytek :)

Naposledy upraveno: 12/2/16
  14. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak myslím, že by stálo za to ještě nějak slohově přepracovat jak na tuto akci.....zase tak složité to není.

Kočka nakrmená, a skoro půlka kozla. Za mě dobrý.

škoda, že ta kočka u mě není štědrá......jako jinde.

15. zuzik.t

zuzik.t Perspektivní autor

Tak mně na začátku bez JC a kaštanového řádku z pohopolí karafiátů a zázvoru (tajemné stromy okolo nikdy nebourám) vypadlo:
    188x formy, 177x stuhy a 203x básně

Čekala jsem, že množství vypadávátek bude souměrné tomu, kolik je jich potřeba- básní by mělo padat skoro 2x víc, ale není to tak. Teď mám 343x formy, 307x stuhy a 391x básně...

16. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Tak půlka akčních napěstovaná, nicméně půlku vyskakovátek ještě nemám.... Ale ono se to nějak vyčábříxD. Uvidíme, jak pak bude fungovat ten mlýn a jak moc to zvorám v tom mlýně8)

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ten kozel mě nebaví,dává jenom "blbiny" zkusím jenom kocoura, schválně jestli dá dost dárků na kozla a pandu:p;)

18. Kominárik

Kominárik Zelenáč fóra

Nechápem včera som mala v darčekoch ktoré sa posielajú susedom 1x40 tortová forma nikomu som ju neposlala chcela som ju poslať dnes ale zistila som,že dnes to tam nemám skrátka zmizlo to prečo?

aljanu tohle ocenil(a).
  19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dámy a pánové, katastrofa. RT došel hnůj!

20. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Kominárik, v darčekoch spomínaných 1x40 forma na srdcovú tortu bola chybka v sk lokácii, teraz je to už správne.
    Peknú hru prajem

Trepifajksl tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.