Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

buty71 - to jsou počty už s rozpěstováním, protože mi stromy a pandy dorůstaly postupně.
    Na hlavní byl artyčok (má nejvyšší plodina) na pohopolích s SH, kolem stromy. Na divošce a mýtině artyčok na malých a asi 80 stromů. Na Baha 40 pand a stromy, prales samé stromy. Legenda zatím jen 22%.
    Až na Baha sklidím akční, dám zase stromy. Až zítra dozrajou, na čtyři hodiny dám zase akční a pak je zase zasadím. Škoda prodlevy u stromů. Akční prostě všude, využívám darované MJS na maximum.

2. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

zdravim farmari, hlasim skoro hotovo :p ne, kecam :) ale stuhy a srdcove formy mam z vetsiny ve stodole, basni bude jeste potreba dost nasbirat, ale vetsi polovinu uz mam. padlo asi 800 SH, patek a sobota tady temer nebudu, tak jsem s tim chtela pohnout, byt by asi diky dlouhodobkam dost vypadavatek padlo i tak. ted jdu postudovat kolik ceho mam vlastne mlit a na co :) Tak at se vam dari

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajda361 - děkuji.
    Já měl na mysli animaci sklizně - ten pohyblivý sloupec v pravém dolním rohu.
    Vynořil se mi na každé ploše jen sloupec čísel bez obrázků a nezobrazila se
    mi ani létající vypadávátka.
    Od té doby jsem ještě nic nesklízel, proto nevím, zda už jsou v pořádku.
    :)

bursuk59 tohle ocenil(a).
  4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tady se musí každé hotovo/hotová/hotový hlásit, takže jsem tady s příspěvkem, že jsem hotová z práce a jediné, co jsem zvládla je, že jsem vypnula objevování té loudící zvěře a tím pro mou farmu akce končí :p
    Sousedé moji nejmilejší...neposílejte tím pádem dárky v podobě akčních předmětů, ale slané koláče a velikonočky přijímám stále xDxD

Tak ať se dílo daří, skáče to a mele to ;)

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Mikeš: nz. Aha, tak tu jsem nezkoušel, ověříme i tu.

Edit: tak řekl bych, že i tady je vše v pořádku

babako a bursuk59 tohle ocenili.
  6. doben

doben Ikona fóra

Tak pro ty co ještě nepochopili, jak na to:
    (A ti co to pochopili se můžou kouknout taky. :D)

7. majkkigett

majkkigett Rádoby autor

Chromajzlík - to nebylo stěžování, ale odpověď na toto .... Děcka co blbnete? Vždyt je to po 5 hodinovka. Po rozpěstování a použití mrkvovky vám to dá minimálně 2000 kousků jedna sklizeň. 4 x denně to určitě otočíte (myslím ty co nemusí do práce;)), no a nejpozději za tři dny máte vypěstováno. Ti co do rachoty jít musí, to otočí jen ze třikrát a ještě ušetří za vodu:D Zbytek když bude škaredě dorazí o víkendu ..... To bylo aby sis nemyslel, že trávím celý den jen doma - nejsem nepracující ani důchodce abych tu mohl být celý den. Žádné stěžování na ČAS, to nevím kde jsi vzal. I z minima se dá vytěžit maximum. Sice je pravda, že by se ale nemuselo začínat a končit ve 14 h, ale třeba v 16h

babako tohle ocenil(a).
  8. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Proč jsou ty akce poslední dobou tak překombinované.Ach jo.Sice jsem vše pochopila,ale musela jsem si napsat,co které zvíře vlastně chce,abych nemlela zbytečně blbiny.Mlít na 3x je už trochu moc.Splním co splním a budu stále koukat do nápovědy.
    No menší děcka budou mít asi guláš jak na to,anebo nám starším už to trochu pomaleji leze do hlavy.Prostě moc herních prvků na jednu akci.Někdy méně je vlastně více.

9. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Taky se mi zdají poslední akce překombinované až otravné. Škoda

babako, Mísankov a KOLENO1970 tohle ocenili.
  10. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Už se mi podařilo koupit 14 dortů :D Ale to je rychlejší klikačka jak u Renza :D

11. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak kocour už se dvoří kočce, namleta většina kytic i nějaké dortíky a teď se melou dopisy.Uvidíme,kolik toho vyjde.Nějak nechápu,co je na tom tak složitého.
    Koucour mě dal-800 BBZ -9x,lahodný dárek-9x,800 KR-6x,květinový dárek -5x,SH-2x,zuzi-2x,ponožky-3x a 800BZ-7x.

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. ta pandí slečinka má tak smutný šňupáček, že jí snad dovezu vánočku - zatím, nám doma zbyla xD :p. Mám zaseto už jen s vodou na pidi polích, ještě jednu otočku a pak až ráno. Na našem trhu je stále pusto o_O, tak ať to všem hezky padá a mele :D ..

13. Simík21

Simík21 Znalec fóra

ano použila jsem kaštánky a asi 600 Sh od královny... teď už jen napěstovat, ty básničky dolétají ;) bo si je napíšu sama xD

14. aknelsvo

aknelsvo Rádoby autor

Hra vypadá zajímavě jen zase ztroskotám na vypadávátkách může mi někdo poradit co je kaštanový řádek?

babako a bursuk59 tohle ocenili.
  15. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Simík21 Na to už se dá jen napsat...no ty kokso :D

16. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Simík21 klobouk dolů, tak to máš móóóc pěkný [​IMG]

17. Calis

Calis Rádoby autor

jeeej, zlaté to je :-D som nevydržala a to čo som teraz vypestovala som pomlela a začala som to dávať mačičke.. no mala som len 9 dopisov a z toho som dostala 2x kvetinový darček a 2x lahodný darček - tak tých vypadáviek asi ani nebude toľko treba... ak moc nestíhate, oplatí sa dodávať...

18. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Tak kocourek už má svoji kočičku a já jedu dál

19. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Takže FarmŠčot hodnotí můj výkon takto:
    • Květ: Mám 900. Ideální stav 880. Plním na 102,3% Hotovo 4,5%
    • Forma: Mám 375. Ideální stav 28. Plním na 1339,3% Hotovo 58,6%
    • Stuha: Mám 396. Ideální stav 29. Plním na 1365,5% Hotovo 60,9%
    • Báseň: Mám 422. Ideální stav 55. Plním na 767,3% Hotovo 33,8%
    No plnění plánu za nějž by se komáři nemuseli stydět :)

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Takže zamilovanej dopis má bejt celkem 320ks + 260 ks +45 ks
    [​IMG][​IMG]
    akční květ [​IMG]:)

Naposledy upraveno: 11/2/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.