Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. blondmary

blondmary Magnát fóra

všetko čo bolo včera rébusom dnes je jasné ako facka. A už sa to melie a melie a melie, ale zatiaľ len polotovar.
    A prvý darček 10 000 BS od pandy a pikie koláč od kozla

Naposledy upraveno: 11/2/16
  2. littlepanda

littlepanda Perspektivní autor

Dámy a pánové, stejně jako jsem byla skeptická o této akci, tak musím zastavit svůj skepticismus a přejít do optimismu. xD Na zkoušku jsem umlela prvních 7 dopisků a hned jsem z nich získala od kočičky první dekorku Zapečetěno polibkem xD podle mě nejde jen o to zda splníte akci, ale co získáte z dárečků xD

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Hehe, vsechny pocty jsou pro kocku, protoze ta muze klidne nakrmit obe zbyla zvirata (a to jen se zamilovanou basni a akcni kytkou)! To je masakr, zacina se mi tenhle totalni chaos libit, protoze nikdo nevi,kolik ceho bude potrebovat! :D:inlove:

4. Levlef

Levlef Baron fóra

No taky z toho jsem div živá :) Ted mi kočka dala krmení pro pandu a panda mi dala 2MJS :D mne to zacina bavit, takze je vlastne blbost mlít cokoli jiného než dopisy a ládovat kočku do bezvědomí :)))

Teď mi dokoce věnovala "zapečetěno polibkem"

5. littlepanda

littlepanda Perspektivní autor

Naprosto s tebou souhlasím xD

6. dkacka

dkacka Rádoby autor

Co to máte za super trh, že se vám tam objeví valentýnská kytice a srdcový dort? U mě na trhu to nikdo neprodává, tyto dvě položky jen zejí šedivou prázdnotou. :( :D :D Jinak akce mi přijde zábavná tím, že kočka háže dárky pro kozla a pandu. :D Fakt se to nedá přesně napočítat, kdo co a kolik potřebuje.

Trepifajksl, bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

právě jsem na trhu urval kytici a jen za 1500 no nekupteto

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jupííí, mám nálepku. Líbí se mi to moc, já nepočítám jen tak odhadem a pak až ke konci. Akci začněte, už kvůli dárkům od zvířátek na ploše.

martinvon: chtěl jsi opravu ,-)

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Na trhu už ani nudle, načuhuju tam pravidelně :(
    Právě jsem si vytočila 100% BZ na párty KŠ - teď po sklizni xD:eek::cry: To se napakuju :p
    Edit - sakra :eek:a statistika ohledně padátek je díky Bambuli v čudu. Chtěla jsem vidět, zda je rozdíl mezi 2x2 a 2x1 - ovšem za stejných podmínek. Takhle budu muset pórek na 2x2 otočit ještě jednou :)

Já jsem jelito - to není bonus na BZ ale toto:
    [​IMG]:DxD:inlove::music::p

Naposledy upraveno: 11/2/16
  10. majkl8888

majkl8888 Pisálek fóra

No tak první dárky - 3 tis. krejcarů, 1h pomocníci, 1x valentýnský květináč a 21 tisíc BBZ, tak snad to bude padat pořád stejně :)

11. buty71

buty71 Zelenáč fóra

krakoramaja: jak to děláš s těmi vypadáváty? já mám vyšší lvl. a vůbec mi to nepadá ....

babako, bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  12. Levlef

Levlef Baron fóra

Dárky těm nenažrancům mě baví ... a hodně :) Pinkie Pie, tajemna sazenice na Baha, 2MJS, ... jo, jen tak dál :)

Jinak kytice i bonbony prodavam :) když všichni kupujete, tak abych zase šla proti proudu :)))

13. Tony5454

Tony5454 Pisálek fóra

Už jsem zažil hodně, ale todle je na Chocholouška !!!

14. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Levlef: Téédy, jací nenažranci, taková milá zvířátka a dokonce oblečená a slušně vychovaná i se ukloní :D

Tony5454: co se ti nelíbí nebo líbí? Chocholoušek je každopádně vždy připraven ,.)

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] tak kocourek je splněný :p

16. doben

doben Ikona fóra

Super akce, koza mi dala hned napoprvé dekorku, takže jí už další dárky dávat nemusím. :D

17. Inoxia

Inoxia Pisálek fóra

Neplním... Potřebuji oddych od akcí a jen tak si pěstovat a doplňovat stodolu. Nicméně přeji všem co se zúčastní hodně úspěchu! :)

bursuk59 tohle ocenil(a).
  18. Aneleh88

Aneleh88 Pisálek fóra

EliM77: Jak jsi proboha zvládla takový počet vypadávátek na 1. otočku?? :eek::eek::eek: já z pohopolí karafiátu (1 plocha), citronové trávy (2 plochy), vylepšených růží (2 plochy), bůhví kolika stromů a 5ti obrstromů měla ani ne 1/3nové počty :(

19. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

majkkigett

Kde si stěžuješ na čas? Pokud vím, tak tady. Tohle jsi mi napsal:" Chromajzlík
    Ty si jako myslíš, že jsem celý den doma? Z domova jdu ráno a vracím se po 16. Z toho se na farmu dostanu stěží ráno - když je čas. A pak to stačí na max 2 sklizně. A víkendy? Pokračuje sezóna a fotbaly se rozbíhají - čili sobota také žádné posvícení a s nedělí je to podobné. Nejsem jak někteří virtuální maniak abych vstával na budík uprostřed noci a sklidil si na farmě. To vážně ne. Jinak přeji pěknou sklizeň."
    Nic ve zlém, ale kdybys třeba věnoval míň času plánování a dopřál ušetřeného času sázení a sklizni, určitě bys akce zvládal v pohodě:) A věřím, že i ty těžké;)

babako tohle ocenil(a).
  20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem si zkusmo umlela 10 a kočka mi dala mimo jiné i 2 dortové dárky pro pandu, není to bezva? :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.