Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Levlef

Levlef Baron fóra

ehm, takže blond dotaz - kočku krmim tak, že klikám na ty malý zvířátka až jich najdu deset a obdaruju, sao se to sečte a dostanu nálepku ano? Dobrá zpráva, doted jsem myslela ze musim jednak krmit kocoura a jednak chytat zvířátka, a ono je to propojené :)))

bursuk59 tohle ocenil(a).
  2. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Tak že prvý zber- 124 foriem, 152 básní, 117 stúh. Vysadené begónie, karafiáty a na bahe zázvor.

3. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Dostala jsem se na farmu až nyní, tak teprve mám nasazenou první otočku, padátka:

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tak mi kocka strka jako darek krmeni pro kozu a pandu... to jsou veci! Dostala 4x nazrat a vypadlo z ni 2x 800 kr a 1x kvetinovy darek a 1x lahodny darek o_O

5. Levlef

Levlef Baron fóra

Matlafousi, mám línou kočku... jen BZ a BBZ... vždy 800

zato kozel za dárek 21 000 BZ ... kočku už ignoruju, je líná mrcha :)

bursuk59, evainfo a blondmary tohle ocenili.
  6. MartinVydrz

MartinVydrz Pisálek fóra

Tak nevím jestli nedošel kvalitní matroš...
    Aneb jak je to v Pyšné princezně: "Vždyť nemelete!" - "Ale, meleme, meleme..."

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Levlef No, ja si ty odmeny od zviratek jaksi neprecetla, takze jsem doted netusila, ze kocka muze davat darky pro ostatni dve zvirata :oops:xD Z pandy vypadl 2x pinkie pie kolac a z kozla 4 tis. kr. Zbytek musi pockat, az sklidim... zradlo doslo.

EDIT: A tim padem tedy i menim strategii a budu dodavat a mlet postupne, protoze si muzu usetrit spoustu potrebneho vc. padatek.

Naposledy upraveno: 11/2/16
    Janké861, Trepifajksl a bursuk59 tohle ocenili.
  8. farmík84

farmík84 Pilný autor

Akci jsem nechápala, než jsem ji rozehrála, je to o pěstování, následném mletí a na závěr krmení dárky. Takže jdu toho jako vždy, ale určitě se vyplatí ji splnit co nejdříve jako při minulé akci, určitě půjdou krmit i po splnění a tak budou nějaké bonusy navíc. Takže už jsem rozpěstovala a jdu přestavět farmu :)

9. martinvon

martinvon Zelenáč fóra

Nazdar Pajda361,

prosit tě nebudu, to nebyl rozkaz, jen upozornění, jakým právem si dovoluješ se mnou takhle mluvit?

"Ahoj martinvon,

je k tomu vydané i ofi, je to tam červeně. To je snad dostatečné. Navíc pokud si pamatuji šéfem teamu nejsi, takže příště pokud něco chceš nezapomeň na slovo prosím. Na tvé rozkazy tu opravdu nikdo zvědavý není."

babako tohle ocenil(a).
  10. majkkigett

majkkigett Rádoby autor

Chromajzlík
    Kde si stěžuji na čas. To co jsem psal byla jen reakce na to tvůj příspěvek - Děcka co blbněte ..... Žádné stěžování, že nemám čas. Můj první příspěvek byl z důvodu nedobrého spočítání co se potřebuje, kdy jsem si po dlouhé chvíli udělal přesný plán, co kdy budu dělat a najednou jsem mohl celý papír s postupem vyhodit do koše.

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, od čičíka jsem dostal SH a 800 KR, melu dál...

martinvon: ale kouzelné slovíčko dělá hodně, především je to slušnost když někdo o něco žádá
    Edit: jak to, že ne když jsi chtěl opravu

12. martinvon

martinvon Zelenáč fóra

Já ale nic nechtěl

13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Martinvon: stejné jakým ty tu po náš štěkáš opravte to.

babako a bursuk59 tohle ocenili.
  14. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Akčního srdcového kvítí je potřeba moooc a je toho ještě víc než u předešlé akce a v práci není přístup na počítač a tak začnu pěstovat až do zblbnutí. Nějaké vypadávatka budou a sousedé snad také pošlou a pak snad něco namelu a někteří už budou vědět, jak se vyznat v tom chaosu a budu sledovat příspěvky a přát ostatním atˇ se daří. Přece jen k valenýnu se davá vše z lásky a toto jde někde mimo a dárky nic moc.

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Rozpestovani na dve kola (10-90-810) se povedlo, ted uz jedu klasika maly policka a radeji jsem vykopal vsechny chlivky na divoky a nechal je jen na mytine... s pulkou z obou ploch Baha bych mel mit celkem v pohode napestovano a je to jen a jen o vypadavatkach... ovsem ktery posilat?
    No dumam ze to ted nezjistim, protoze neni ani den pryc a tak nejspis v prvni fazi to budou ty basnicky na psanicka a pak se uvidi :)

Vypadavat ma 109 stuh/den, v tuto chvili ma byt 18 (nebo chybet 632 ), mam 137 (chybi 513 ), mam 21% hotovo.
    Vypadavat ma 107 forem/den, v tuto chvili ma byt 18 nebo chybet 622, mam 125 (chybi 515 ), mam 19% hotovo.
    Vypadavat ma 209 basni/den, v tuto chvili ma byt 34 nebo chybet 1216, mam 372 (chybi 878 ), mam 29% hotovo.
    Stav kyticek : idealne 539 kusu (3334/den ), mam 208 z 20000 (1% ).
    Zatim uplynulo 2% casu, zbyva 140 hodin.
    A vetrnik musi udelat : 625 zamilovanych dopisu, 65 valentynskych kytic, 80 srdcovych dortu, potom 65 kvetinovych darku a 80 lahodnych darku!

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Za 11 minut bude namleto: 80 srdcových dortů, 68+59 zamilovaných dopisů a 65 valentinských kytic :eek:

17. martinvon

martinvon Zelenáč fóra

opravdu dobře, že je internet anonymní, nechceš mi napsat adresu?

E.O.D.

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Urvala jsem na trhu kytky :D Myslela jsem, že kupuju dvě. Pak čučím do stodoly jak husa do flašky - vono jich je dvacet o_O:D

A ptž královna byla štědrá, otočím ještě jednou pórek - tentokrát na polích 2x1. Aspoň uvidím, co to hodí oproti 2x2 ;)

19. Levlef

Levlef Baron fóra

¨Matlafous, no já to taky zběhla a teď koukám, bohužel kočka je líná a vážně nic krom 800BZ a 800BBZ jsem od ní neviděla, takže zatím kozel (21 000BZ, 7000 BBZ, 4000 KR) a panda (7000 BZ) :) no a když zbyde, tak kočka. Zase pravda, kočka mi může dát něco pro pandu a kozla, tak já nevím :) asi to budu házet kdo se zrovna bude lépe tvářit :D

20. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

Tak na to koukám, jak puk. je to dost složité, ale budiž.... Ale ty počty vypadávátek!!! A navíc z první sklizně toho vypadlo méně než obvykle :-(. Alespon procentuálně.... mám jen 102 básní, normálně jsem mívala tak 130-150 a to se dodávalo tak 900 kousků a měla jsem to o fous.... takže na kompletní stonek to nevidím, tak snad aspon na náhodný počet náhodných odměn.
    i plodiny chtějí hodně, ale ta se snad dá...

20 000x srdcový květ - napěstuje se
    1 250x zamilovaná báseň - to moc nevidím - mám 102ks.
    640x srdcová forma - snad bude, mám 76 ks
    650x stuha - snad bude, mám 76 ks
    325x gerbera, 325x orchidej, 325x slunečnice, 80x vejce, 400x oves, 400x jahody - vše ve stodole

Takže honem najít nějaké veršovánky ve skříni....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.