Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

RT upadlo na hlavu. Nic jiného mě nenapadá.

Nebýt doma se zlomenou nohou (v Pondělí jsem sroloval schody, když mi praskl šroub co mám v noze) tak akci úplně vynechám a nebudu se stresovat z takovým chaosem.

Pomatené palice ale mají tu výhodu že na to teď budu mít čas, takže něco zkusím uklohnit. Pojedu si svoji obvyklou strategii "v poklidu a bez stresu, docílíme úspěcu"

Vypadávátek to chce nějak moc ne ?

To že se zase mele, už mi ani nevadí. Začínám si zvykat že RT nás donutí si to SK kupovat, protože namlít ho nemáme kdy.

2. fugger64

fugger64 Komisař fóra

No nevím....je to nějaké moc komplikované....nemohla by být někdy nějaká normální akce s normálními plodinami, které mají na farmě všichni? Odměny podle mě tak nějak ok, teď jsou všichni namlsaní z karnevalové královnyxD. NIcméně je to moc překombinované. Moc překombinované....:mad:. A opět bez hvězdiček....:mad:

3. bedoini

bedoini Pisálek fóra

zase nahodne odmeny chaos pri plneni

4. mamba54

mamba54 Stará škola

Ikdyž jsem level 91, tak akce plním nadoraz a to kvůli vypadávátkům, nemám kaštanový řádek ani citróny, tak teda tahle akce mě bude strašit i v nocixD, jinak by se mi moc líbila, zase něco trochu jiného, možná že mě zachrání, že se některé věci dají nakoupit;), ještě že jsem si při minulé akci nahrabala nějaké penízky:p

5. Yfca5

Yfca5 Pisálek fóra

No myslím že tuto akci moc řešit nebudu sice by bylo fain mít zase novou řadu na magickém stonku, ale jednak z důvodu práce nebude na akci tolik času a jednak pokud nebude zvýšený počet vypadávátek tak se bude muset moc investovat a to se mi teď nechce. No uvidím co udělám ;)

6. anvan

anvan Dozorce fóra

Jestli dobře počítám - potřebujeme 3980 vypadávátek?????????????????????????????

7. flexka

flexka Hrabě fóra

No je to sice divočina, ale zkusím to. Zajímavé bude, když se dá s akčníma meziproduktama obchodovat, na kolik vyšplhají.
    A teda 2560x vypadávátko, pokud to není chyba, tak to bude něco!
    A co bude vypadávat z čeho?
    Každopádně určitě nebudu dodávat nad plán, proti královně se mi to jeví jako špatná investice :)
    A když nestihnu celou akci, tak nestihnu.

8. p-eetra

p-eetra Vážený autor

tak tahle akce mě nijak nenadchla. Samozřejmě, že do akce půjdu, ale asi pojedu rozpěstování tentokrát bez SH ( i když ho díky královně nabylo). Akční není moc, dá se to, ale vypadávátek je dost, uvidím, jak bude padat.

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

flexka: vypadávat bude vše ze všeho (myšleno na farmě) a těch 2560 není chyba ..... ovšem může se ti to podstatně snížit podle odměn u kocoura ,-) Tak mě napadá.... půjde dodávat kocourovi nad "plán", když nebudu mít hotovou kozu a pandu nebo to bude jak minule u čutňáků? Nebo nepůjde vůbec navíc?

10. Monkfish1

Monkfish1 Rádoby autor

Velice jsem se na tuhle akci těšila :) Ale po přečtení akce jsem zjistila, že bude nejspíš mou noční můrou :D Tolik vypadávátek :) No je to výzva zkusit to zkusím určitě a doufám, že se to podaří :)

Už vím předem moje drahá polovička mě pošle spát jinam - díky nočním budíkům na sklizení plodin :D

Přeji všem hodně úspěchu s vypadávátky a ať se akci podaří splnit :)

11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Nejlepší ale je....."pro lepší přehlednost jsme pro vás připravili schéma...." xD Připomíná mi to chemický vzorec xD V práci si to vytisknu a budu to nosit pořád u sebe, abych si vryla do paměti, že kozel žere něco jiného než panda xD

12. Lida7373

Lida7373 Stará škola

No myslím, že nejdůležitější, nepodcenit přípravu.

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

Složitý jak hrábě,přitom není o čem mluvit.

Ingredience do úkolů :
    1.-45 Zamilovaný dopis = 90 básní(padátka)+1440 kytí.
    2-.65 Květinový dárek = 180 básní (padátka)+2080kytí +KOUPIT 65 Kytic
    3-.80 Lahodný dárek = 160 básní (padátka)+2560 kytí + KOUPIT 320 Srdcových dortů

celkem tedy 6080 kytíí a 430 básní (padátek),zbytek jde dokoupit.

Na vše ostatní se můžem vyprdnout.

Naposledy upraveno: 10/2/16
  14. mamba54

mamba54 Stará škola

Casey27
    čutňáci-to je hezkýxD

babako a ell1956 tohle ocenili.
  15. ostrásekačka

ostrásekačka Rádoby autor

Těch vypadávátek:oops::oops:. Zatím nebudu komentovat. Uvidíme jak to bude padat. Do akce určitě jdu.

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Baroland Aby bylo co kupovat... silne pochybuju o presyceni trhu temito prisadami 8)
    Navic urcite zvirata krmit nebudu - udelam stonek (jestli vubec, kdyz vidim ty pocty padatek) a hazu vidle do hnoje a nohy na stul!

17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Baroland: Což o to plán ok, ale otázkou je zda na tom trhu nebudeš mít "šedo" čili 0 jak vyšitá ,-) Tak mat123 mě předběhla :-D

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Safra, tohle schema je dobry ale muj excel nepocita s tolika vypadavatkama a meziproduktama - navic teda i castecne se da nakoupit, ovsem ktery hrac bude prodavat a hlavne zase to bude zaviset na trhu = nerovny sance :-(
    Akcni posilany darek je jasnej, no tak to je jedina jistota :)

19. papulice

papulice Veterán fóra

wau jsem z toho také zmatená,ale uvidíme,vše ukáže praxe...:p

20. hansicek

hansicek Expert fóra

tak ten pocet srdcovych foriem je odpoved RT na nahananie padatok pomocou okamziteho dozrievania na pohopoliach so SH...to uz je polozka aj pre vlastnikov obrstromov.
    ....a este jedna poznamka: na velkych poliach to asi ani nebude mozne stihnut, takze kto nekupil pomocnikov a nema uz kupony, tak rozcvicit zapastia a prstiky :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.