Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

stále se vtom návodu plácám pochopil jsem to dobře?
    -zaminovaný dopis 625
    -květ.dárek+val.kytice po 65
    -srdcová torta+lah.dárek po 80

takhle mě to vychází do mlejna,tak nevím ?:??????-.-

padátka nemůžu ovlivnit páč už měsíc honím lásku k SH u karafiatů a nic se z toho zblázním

2. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

tak už mě to fakt nebaví,ale ostatním přeju štěstí s vypadávátkama,v to je vždy problém

evainfo, babako a papulice tohle ocenili.
  3. Teyla32

Teyla32 Rádoby autor

Ahoj,jak přitvrdit s akcemi?:eek: Ani náhodou já jsem ráda že to stíhám až do donce.

bursuk59, evainfo a babako tohle ocenili.
  4. huska13

huska13 Pisálek fóra

Bude to ako vtedy, že po dokončení úloh zostanú zvieratká na farme a budú sa dať do konca akcie kŕmiť? Ďakujem

bursuk59, evainfo a babako tohle ocenili.
  5. fugger64

fugger64 Komisař fóra

papulice: třeba to byla nadsázka od Teyla32xD
    petaM2001: já se třeba počty vyskakovátek budu snažit pochopit, až budu mít napěstováno 20000 akčníchxDxDxD

evainfo a blondmary tohle ocenili.
  6. Levlef

Levlef Baron fóra

Teyla: to byla ironie :) Jako smích, legrace...

ziggystardust, evainfo a blondmary tohle ocenili.
  7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj huska13,
    po zkušenostech s předcházejícími hrami předpokládám, že půjdou krmit i po ukončení úkolu.

8. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Tož jak
    Levlef

poslat ti to vypadávátko? A jestli jo, jaké by sis přála? Dám ti na výběr ze tří druhůxD

9. Levlef

Levlef Baron fóra

Chromajzlik - no hele, zatim se vyplaila strategie "nemít žádnou strategii" :) 145/99/110 sice není úplně to nejvyšší, ale zas ne uplně málo. Ze zvířat neskáče skoro nic, živit vypadávátky mě budou asi dvě plochy stromů no uvidíme :D Kdyžtak nejmíň mám srdíčkových forem :))))

bursuk59, evainfo a švestinka tohle ocenili.
  10. satelit

satelit Hvězda fóra

Padá to dobře - z 25 pohopolí...

xDxDxD

11. Teyla32

Teyla32 Rádoby autor

jasně:)

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Je to akési čudné. Že by s okny na stonku zmizely i informace o vypadávátkách
    ze sklizně? Právě se mi zobrazil jen hřebík a na liště jenom počty 2x, 3x ... ale nevím čeho.
    :D

13. Chromajzlík

Levlef

Tož teda posílám;) Je poslední, ušetřený výhradně pro TebexD

bursuk59 a Levlef tohle ocenili.
  14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A tak jó, pustím se do toho. Včerejší nechuť je na ústupu, na nadšení ještě teda čekám, ale bude víkend, tak to nějak zplichtím.
    Všude byly stromy (20 hod). Stěhovala jsem ty svý dva citrusy a vypustila všechny mazlíky. A Bambule mi přihodila 20% :D
    No, a než se rozpěstuje na Bahošce, zasela jsem pórek (2x2 se SH a vodou na 49 minutek)
    [​IMG] Tož ať vám to padá ;)

15. Levlef

Levlef Baron fóra

Chromajzliku fnuk nejde mi ti ani psolat zprava :(((

bursuk59 tohle ocenil(a).
  16. Chromajzlík

Levlef

Ted už Ti určitě půjde:)

evainfo a Levlef tohle ocenili.
  17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Mikeš,

chápu dobře, že píšeš o spodní liště? Zkoušel jsem podobné chování hry vyvolat, ale bohužel u mně je vše v pořádku. Zkus hru restartovat nebo i vyluxovat prohlížeče a Flash Player. Pokud se to nesrovná prosím dodej screen.

babako tohle ocenil(a).
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Budu mít 3x sklizeň na polích 2x2 se SH a 1 sklizeň 1x1 s vodou, kvůli času do 22 hodiny. Na noc dávám také akční, je sice krátká, ale dává BZ více jak růže, přesně jako červené zelí, které trvá přes 17 hod. zákl.času. Vychází mi to na 4 sklizně za den cca 1500 kousků na 1 sklizeň, 6000 denně, za tři a půl dne by mělo být napěstováno. Jsem sama zvědavá, zda i napadáno, ale zdá se, že i z akčního to docela padá. Ve zbylém čase 2 hod. pojedu třeba slunečnici nebo oves. Myslím si, že i na necelých 2,5 plochy to půjde dobře a uvidíme, zda to bude v neděli večer hotové. Pak teprve bych dávala dlouhodobky na padátka.
    ;)

19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Po sklizni a rozpěstování plus 3 dárky mám 207 básní, 167 stuh a 153 forem. Nyní už na všech pěti celých plochách minipole s vodou. Na trhu získáno 6 kytic.
    Jo jo, to je občas litování začátečníků, jak to ti chudáci mají stihnout, ale abyste hodili na trh kytky za tisícovku a dorty za dva, to ne :D (myšleno samozřejmě s humorem a nadsázkou)

20. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Původní nechuť do překombinované hry se změnila - jdu do toho jako vždy, ale s vědomím co dám to dám. ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.