Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. iDavis

iDavis Baron fóra

Už to ide! :D:D

Prajem všetkým veľa úspechov. :)

2. natram54321

natram54321 Rádoby autor

díky za odpověď z prohlížečem
    k urychlení SH-když sníš oba produkty ,znásobíš efekt,když sníš 2 nevinnosti-nižší i když delší efekt-pokud ovšem nechceš jet 24 se SH

bursuk59, evainfo a babako tohle ocenili.
  3. Levlef

Levlef Baron fóra

neni zac, preji at to na mobilu lítá :)

proc kdyz snim 2 nevinnosti mam nizsi efekt? Má 10% oproti vanocce s 5%_?

evainfo a babako tohle ocenili.
  4. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tentokráz jsem sklízel bez Citronů (na mobilu se to těžce stěhuje) a napadalo to docela bídně: 165 básní, 145 forem, 108 stužek. Kaštanový řádek ale nechám spíš až na později, času dost.

5. iDavis

iDavis Baron fóra

Prvý zber - 66x báseň, 59x stuha, 51x forma. Takže celkom fajn.

6. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

To se pleteš. Bílou nevinnost můžeš vyrobit i v květšinářství lvl. 4 ;)
    Prvopočáteční počátek (á karafec + citrotráva):
    • 91× Plechový nesmysl
    • 117× Plastový omotávač
    • 133× Cajdák
    Není to nejhorší, ale asi trošku pofarmím - pro sicher :)

7. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

121x forma na srdcovú tortu, 126x báseň o láske, 105x stuha... a to som sa nijak nepripravovala na túto akciu :p

8. aorere

aorere Perspektivní autor

forma - 124x, stuha - 113x a báseň - 143x. Žádné JC, jen legenda na stromě 30/30.
    Včera jsem psal, že do akce půjdu dle vypadnutého množství, teď můžu říct, že do akce jdu.
    Ale chudák mlýn na farmě, na baha melu krmivo pro zvířata a rušit se mi to nechce.
    Přeji všem hodně zdaru.

9. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

109 forem
    95 stuh
    169 básní

10. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

tak forma 142, stuha 139, dopis 180... takže to by mohlo jít noo :)

11. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

tak toto jsem mé výsledky po přípravě:
    stuha 126, zamilovaná báseň 169, srdcová forma 125. Vzhledem k tomu, že normálně mívám cca 120-140 vypadávátek na první sklizeň a teď jsem zhruba na trojnásobku-tak bych se toho tolik nebál. Ať se Vám všem daří.

12. Levlef

Levlef Baron fóra

Srdcová forma 99, báseň 125, stuha 110

z mého prvního zkoumání: nejméně dávají chlévy a zvířata, nejvíce stromy nebo mix stromy a pole

plocha 1 - samé Baha chlévy: 7/9/12
    plocha 2 - Baha pohopole a stromy: 27/32/25
    plocha 3 - mix chlévy, stromy, pidipole: 26/27/28
    plocha 4 - samé chlévy: 18/18/26
    plocha 5 - samé stromy: 21/27/31

bursuk59, babako a evainfo tohle ocenili.
  13. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Nic proti ale můžete někdo kopnout do těch serverů? Takhle zasekaný to nebylo u mě dlouho :mad:>:(-.-

14. dkacka

dkacka Rádoby autor

Tak s připravenou farmičkou (nejlépe jak umím, nejsem asi moc dobrý stratég) jsem nachytala při první sklizni 123 zamilovaných básní, 81 srdcových forem a 103 stužek. :) To se dá, ne? a Teď začít pěstovat těch 20 000 akčního kvítí... až do zblbnutí. :D

15. p-eetra

p-eetra Vážený autor

tak obr stromy, karafiáty na poho, zázvor na baha, nemám žádné JC= báseŇ 175 ks, forma 149 ks a stuha 147 ks, takže celkem to vypadává vyrovnaně. Rozhodla jsem se, že na divoké nechám obr stromy + stromky, na divoké nechám svých 9 terárií s myškami, a na zbytku budu pěstovat akční, ale lámat to přes koleno nebudu. Hodně zdaru a co nejméně zmatků při pochopení akce :D

16. fgs001

fgs001 Pilný autor

Básní 124, stuh 88, forem 78. V porovnání s ostatními, co zatím napsali, to mám slabší, ale uvidíme. Jsem v klidu, melu myší kukuřici na kšeft, dokud jsou ceny příznivé. Valentýnské mletí mletého má čas ;)

babako a evainfo tohle ocenili.
  17. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahojte, můžu se zeptat, jestli před takovou velkou akční sklizní odklikáváte mazlíky? Hlavně vás všech co máte rychle napadáno? Já někdy odkliknu, někdy ne a nevidím moc rozdíl - jakou máte kdo zkušenost? Ještě jsem si nesklidila, tak se ptám dneska napřed, bo jsem si tentokrát vzpomněla včas :)

A né že mi tady někteří vyčiníte, že to ve svém levlu nevím ! :-D
    Díky !

Naposledy upraveno: 11/2/16
  18. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tedy to je fičák,kombajnem sklidím a stihnu vypít kafe než operace proběhne:cry::cry::cry:

19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

srdcový květ: Mám 0. Ideální stav 40. Plním na 0% Hotovo 0%
    zamilovaná básen: Mám 140. Ideální stav 3. Plním na 4666,7% Hotovo 11,2%
    stuha : Mám 103. Ideální stav 1. Plním na 10300% Hotovo 15,8%
    srdcová forma: Mám 104. Ideální stav 1. Plním na 10400% Hotovo 16,2%
    to pujde estli se to nebude sekat jak ted:sleepy:

20. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Takže oprava:
    • 355× Plechový nesmysl
    • 381× Plastový omotávač
    • 397× Cajdák
    Tak to už by měl být slušný základ. Jo a povedlo se mi na trhu odchytit dva dortíky :) Ještě než vyroste jejich hodnota do astrovýšin díky dynamice trhu :)

A ještě mimo akci:
    Povedlo se mi KONEČNĚ vyšlechtit u karafiátů ještě pravděpodobnost na nespotřebování superhnojiva, což by mělo výrazně snížit negativní dopad lásky k superhnojivu :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.