Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Yfca5

Yfca5 Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    super děkuji za radu jdu to zkusit :)

Naposledy upraveno moderátorem: 11/2/16
    Levlef tohle ocenil(a).
  2. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak se dívám co bude v akci aaaaa a nejde někdy mezi akcemi udělat nějaké přestávky na dopěstování. Nestíhám a asi nejsem sama.
    Sice jdu do akce ale co stihnu to stihnu, ještě když chodíme do škol a zaměstnání ...atd. Janča

3. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Krásný den, večer jsem poprvé zasela karafiáty s podporou skleníku, ( jen zkrácení času a BZ víc jsem zatím nestihla) ,byla jsem překvapená nad rozdílem. Děkuji všem co při minulé akci se zmínili o této výhodě.

4. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

rampusak

Taky tvrdím, že ty jejich "vylepšení" stojí za dvě věci. S čím jsem se doted nesmířil, jsou javory. Ty ted vypadají jak po trvalé ondulaci. A i růže byly dřív super. Prostě to co je zajeté a vypadá k světu, vyspravují k horšímu, stejně jako unijní zákonodárci. Jsem zvědav na ty vypadávátka, schválně pak dám vědět, kolik mi jich jak začne akce vypadne. Chřipku ti nezávidím:), stačí mi moje koleno a šmatlání o berlích, ne tak ještě do toho bacily. Ale co, my Hanáci jsme mocní chlapci, zvládneme jak hru, tak i chřipkuxD

5. Aneleh88

Aneleh88 Pisálek fóra

Hezký čtvrtek všem :) y.z.y, taky jsem se podívala blíže na zoubek skleníku (a zjistila jsem, že už jsem ho před rokem použila xD), růže mám vylepšené o zkrácení času i více BZ, tak jsem oba bonusy zaktivovala... Nasadila jsem kytky na pohopole a nestačila jsem se divit, jak to se SH valí :eek: (trošku jsem to neodhadla no :D), růžičky jsou už teď hotové a já se nemůžu dočkat začátku akce, až budu moct něco na té farmě dělat xD

6. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Zdravím [​IMG] ...po zmene počtov sa to síce zmenilo k lepšiemu, ale pre mňa je stále akcia nejak nezaujímavá [​IMG] a rozhodne ju nebudem plniť s tým, že ju musím dokončiť celú, nie to ešte v čo najkratšom čase... prípadne budem vyrábať, a aspoň trochu si opäť prilepším grajciarové konto [​IMG] :p všetkým, ktorí budú plniť naplno prajem veľa šťastia pri vypadávatkach ;)

7. natram54321

natram54321 Rádoby autor

levlef prosím o radu
    přes prohlížeš puffin - klasická mozzila nebo google to nepoberou, puffin ano. Takže nainstalovat PUFFIN BROWSER a když chci farmařit, jít tam přes něj a ne přes chrome.

prosím tě,mohl bys mi poradit jak si ho můžu nainstalovat do tabletu,je to free,nebo placené
    díky za odpověď

8. Levlef

Levlef Baron fóra

natram, normalni prohlizec zdarma - jako si muzes stahnout treba mozzilu, tak si stahnes puffin :)

bursuk59 tohle ocenil(a).
  9. lubami

lubami Pisálek fóra

do akcie pôjdem, ale čo sa mi podarí dosiahnuť neviem, stále viac a viac vypadavatiek čo nechcú padať. Posladné akcie som preto nedokončila, že mi chýbali. Aj tu sa mi ich zdá nejako veľa. Uvidíme... držím palce všetkým čo idú do akcie.

Madulka_cz a evainfo tohle ocenili.
  10. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Do akce jdu ale nevím jestli ji dokončím celou, odměny nic moc. :p :D ;) Ale lepší jak nic. :p

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Na akci se těším. ;)

12. Levlef

Levlef Baron fóra

moc se těším na 14:01, jak tu všichni nahlásí počet vypadávátek :) včetně mne

PS: pro všechny kdo se ptají na hraní farmy na mobilu - bez problémů, kdekoli a kdykoli. Je potřeba prohlížeč Puffin, volně stáhnutelný (pro android v pohodě na Google play). Přes něj jede farma v klidu a se všemi funkcemi, takže není potřeba PC.

Milka66 tohle ocenil(a).
  13. BigClick

BigClick Expert fóra

14. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Aneleh88 - já si to zkusila dát na jedno políčko, abych věděla a klidně jsem ještě točila oves, aby to časově klaplo na 14 hodinu.

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  15. Aneleh88

Aneleh88 Pisálek fóra

y.z.y já to taky zkusila, ale zdlábla jsem předtím i bílou nevinnost (taky tip odtud, předtím jsem neměla o tom tucha :D), tak mě dostala hlavně tahle kombinace xD Taky jsem ještě otáčela jahody a oves, ale po půlnoci už se mi nechtělo zevlovat, tak jsem to musela už přehodit :D

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. ještě chvilečku .. jsem snad na nic nezapomněla :) ... a jsem vážně zvědavá na ten trh, ale pokud to půjde jako s hnojem o_O tak nevím ... jinak dekorky se mi vážně líbí a chci je i se stonkem :p.

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Kdyz se tu debatuje o zkracovani... je akcni rostlina nazvana srdcovy kvet "Kvetina" nebo neni? Tzn. plati na ni 35. kvetinovy radek zrychlujici produkci o 10% ?

EDIT: pajda361 Ja si to myslela, ale nedalo mi to se nezeptat... Diky.

Naposledy upraveno: 11/2/16
    tondak1985 a y.z.y tohle ocenili.
  18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj matlafous123,

není to květina je to akční rostlina a na tu se tyto kategorie nevztahují.

19. Levlef

Levlef Baron fóra

Vážení zkušení řemeslníci, proč vánočka (5% navýšeni SH) stojí 32 000 a bílá nevinnost (10% navýšení) stojí 9 000 ??? Kde je nějaký zádrhel, který nevidím? (ano, vánočka má 24 hodin a nevinnost jen 12, ale pořád když sním dvě na těch 24 hodin mně to vyjde s vyšší efektivitou na polovinu peněz)???

bursuk59, Skeewe a babako tohle ocenili.
  20. ju.no

ju.no Aktivní autor

Vánočku musí všichni vyrábět, ale nevinnost dává jedna starší dekorka - Music Box "Balerína"

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.