Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

SUper, takže hned přehled akce vypadá výrazně lépe :) tohle půjde splnit i bez farmení :)

2. veverka61

veverka61 Perspektivní autor

Tak nevím, nevím - je to nějak překombinované a celý den u pc sedět nemohu :-(

3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

no nic, bohužel budu mít jiné "radosti", v práci to nejde a o víkendu budu muset absolvovat rozloučení v kostele... tak si tuto akci užijte. Myslím, že ji moc neuhraju...

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Sotva jsem natukal hodnoty a prepocetl kolik je ceho treba, tak to muzu smazat - protoze je to vsechno provazbeny, tak to fakt meni dost veci...
    No tak se jde znova ten prekombinovanej system akce prepocitat, ach jo...

Vypadavat ma 109 stuh/den, v tuto chvili ma byt 1 (nebo chybet 649 ), mam 0 (chybi 650 ), mam 0% hotovo.
    Vypadavat ma 107 forem/den, v tuto chvili ma byt 1 nebo chybet 639, mam 0 (chybi 640 ), mam 0% hotovo.
    Vypadavat ma 209 basni/den, v tuto chvili ma byt 1 nebo chybet 1249, mam 0 (chybi 1250 ), mam 0% hotovo.
    Stav kyticek : idealne 1 kusu (3334/den ), mam 0 z 20000 (0% ).
    Zatim uplynulo 0% casu, zbyva 144 hodin.

Naposledy upraveno: 10/2/16
  5. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Po minulé akci bych neměla nic hodnotit předem... ale když jsem viděla tu tabulku, tak mi v reálu upadla brada... to je pro chaotika, střelce a tydýtku v jednom ... úplný ... nevímco-něco.
    Tak tentokrát jsem jsem prostě jenom zvědavá, hihi.
    :-D

6. majkkigett

majkkigett Rádoby autor

Chromajzlík
    Ty si jako myslíš, že jsem celý den doma? Z domova jdu ráno a vracím se po 16. Z toho se na farmu dostanu stěží ráno - když je čas. A pak to stačí na max 2 sklizně. A víkendy? Pokračuje sezóna a fotbaly se rozbíhají - čili sobota také žádné posvícení a s nedělí je to podobné. Nejsem jak někteří virtuální maniak abych vstával na budík uprostřed noci a sklidil si na farmě. To vážně ne. Jinak přeji pěknou sklizeň.

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer, tak jsem z toho nového chaosu trošku jelen ... jsem koukla na ten postup raději znovu :p. Ještě, že to padá ze všeho ... tedy doufám :sleepy: že to bude padat a hned jsem šla zkontrolovat kaštánky, jestli jsou pod zámkem a neutekli mi, jako minule xD. Akcička vypadá na další velkou výzvu, protože to není jenom o tupém pěstování a to jsme přece chtěli, no ne? .... a taky máme na farmě hodně ploch, tak nečekejme jen desítku akčních rostlinek ;). No mlýny máme dva, tak se to dá určitě po trochách zvládnout ;). Já melu akční produkty vždy na Baha a dá se to dobře rozdělit. Melu po trochách a více věcí naráz .. no záleží, co momentálně potřebuji. A taky se těším, až pár hráčů třetí den napíše, že už rozdávají dárečky :D .. to mě vážně vždycky nakopne xD a já snad začnu sebou i nadále tahat těch šest hubených Žanků při každé sklizni :p ...
    Na akci se těším a tentokrát ruším na plochách všechno, kromě obr stromečků .. (jen deštní nechám plný stromků, aby se tam nenašli divné rostlinky) :D ... si myslím, že po dvou dnech to uvidíme trochu jinak a opět děkuji za skleník, že jsem se k němu dokopala :p :D.
    Zase je stonek a už proto to chci udělat :p ...

8. rampusak

rampusak Veterán fóra

Chromajzlik mrkni co jsem provedli s pralesem, tobe by se to chtelo bourat kdyz to kvete jedna barvička hezčí než druhá. Mám cca 200ks pidin, s tím co moc nenačaruje. Píšu, uvidím, v klídku rozpěstuji a uvidím co dál, předminulou akci jsme vynechali a tahle zatím neumím odpovědět, necítím ani ano ani. To neznamená že na farmu kašleme, náhodou je hned po malé a psech 3. v pořadí.

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

No já tedy nevím,ale mně se zdá, že je to jenom tupé pěstování + trocha mletí ve mlýně! o_O Kdysi se mně líbila akce, ve které byly časovky zvířat,tam se opravdu muselo i přemýšlet. Zde nikoliv. Stačí napěstovat akční plodinu,sehnat dost padátek a jeto. Akce nijak nevybočuje z normálu. Důležité je akorát dávat trochu pozor ve mlýně , aby to člověk moc nezkonil!:)

10. ostrásekačka

ostrásekačka Rádoby autor

Už se těším na výraz ve tváři mé 10leté dcery až zjistí, že je nová akce. :):oops::mad::cry:. Překlad - Jé super nová akce, co to jako jééé, to mi rozum nebere, hrrr na to se můžu ... to se snad zbláznili, mamííí pomoc vůbec tomu nerozumím. Relax pro malé i velké :p. Studuji, ať jsem šikovná maminka, která zachrání své dítko ;). Všude zasazeny stromky.

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

kaolín: ... a co ta .. řečeno "poenta" .. je přece Valentýn ... pošleš kocourovi dáreček a on tě odmění "zapečeno polibkem" xD :D :p

12. helca16113

helca16113 Pilný autor

20 000x srdcový květ???? :sleepy: už ted mě to nahání hruzu:sleepy: akcičku tentokrát asi vynechám,nebo vypěstuji jen něco,stejně bych jí nestihla dodělat,,So-Ne nebude bohužel čas:eek: nebo nějaká rada k urychlení ,bílá nevinnost a vánočka,suprhnojivo + ??? něco se dá dodat???? vypadávátka taky asi nic moc nebudou-karafiáty tedy zasety:)tak nevím,už jen ten počet a to mletí,když to čtu,tak nálada na pěstunk srdcov.květu není žádná,,jinak ten, kdo se do této akce pustí s elánem přeji uspěch

13. lindaxa

lindaxa Pisálek fóra

Je to sice guláš, ale nic se nejí tak horké jak se to uvaří... ;)

14. sevlad

sevlad Zelenáč fóra

na akci jsem se těšil, ale po sklizni stonku mě všechna chut přešla.jestli že jsem sklízel kombajnem byl jsem nadšen tou tabulkou kde bylo napsáno kolik čeho jsem získal.ale při ručním sklízení se mi to po každém řádku,připomínat nemusí.je to zdlouhavé a unavuje to ruku,a o očích nemluvě, každý už při prvním kliknutím na řádek zjistí co sklidí.

15. Dandarka

Dandarka Rádoby autor

Čekala jsem na Valentýna, že bude nějaká oddychovka. No, to mi tedy spadla čelist... Je tu akce překombinovaná a chaotická a ještě nervy z toho, že tolik vypadávátek snad ani nenapadá. A protože hraji pro radost, tak tuto akci vynechávám :p a přeji všem, kteří se do toho vrhnou, aby to přežili ve zdraví a bez nervů !

16. vrku19901

vrku19901 Zelenáč fóra

sevlad - taky jsem se divila proč mi při ručním sklízení na stonku vyskakuje to obrovské hnědé okno po každém kliku, prostě hrozné ve stylu proč to dělat jednoduše když to jde složitě

17. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Nechápu, co máte proti akci, prý překombinovaná,
    zeptal jsem se pár známých co bydlí u mě na disku a všichni jsou z ní našeni.

Ale vážně, mletí mletého a následné přemletí je sice "trochu" zvláštní, ne zas tolik aby to nešlo dát.
    Ani 20000 akčních rostlin nemusí děsit, jsou to 5ti hodinovky a na celkem 5ti plochách s vodou, hnojivem a MJSkou je to v klidu.
    Většinu času budu sice v práci, ale na sklizení, zasazení a zalití mi při koupeném kombajnu stačí jen Wifi v telefonu a je to za pár minut (ani si nikdo nevšimne).

Rozhodně jdu do toho a nepředpokládám kupování za reál, ale určitě se poohlédnu po trhu.

-Sába8-, jasně, že je to složitější, ale zase ne tolik aby to odůvodnilo aktuální paniku, prostě jsme se namlsaly při poslední akci a zlenivěly nečinností šedé kůry mozkové při mnohem jednodušších přímočarých úkolech.
    A díky za starost, ale než bych se ze hry začal stresovat, to ji vypnu a půjdu se projít, je to jen hra a ne můj šéf ;)

Naposledy upraveno: 11/2/16
  18. -Sába8-

-Sába8- Zelenáč fóra

Tak si to užij, Skeewe ! Hlavně abys pak neměl stejně vyděšený výraz, až se začneš v tom guláši topit !!!
    Dandarka má pravdu - je to chaos a guláš :cry:.

bursuk59, babako a Skeewe tohle ocenili.
  19. jirinkamayerova

jirinkamayerova Zelenáč fóra

Do akce jdu moc rada je hraju pokud nejsou težke

20. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    majkkigett

Nezlob se na mě, ale když na to nemáš čas, tak si nestěžuj. Já vstávám před pátou a vracím se večer, víkendy mám pravda volné, které trávím sice bez fotbalu, ale také s rodinou. Nicméně při trošce dobré vůle, těch pár minut na sklizen, pokud tedy chci tuto hru hrát si najdu.... A mimochodem, musel bych být blázen, abych vstával v noci ke sklízení po celodenní šichtě. Ted jsem sice výjimečně marod, ale i tak jsem za celou dobu hry nevynechal jedinou akci a všechny je více méně zvládl.

rampusak

Máš to fakt hezké, ale já taky:D Ani mně se to likvidovávat nechce a někdy to ani nedělám. No ale když není zbytí, tak i bourám. Kolikrát se ale zadaří a po obnově to mám pak ještě hezčíxD

Naposledy upraveno moderátorem: 11/2/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.